Σασμός: Μαθιός και Αργυρώ ενώνονται για να φέρουν τον Σασμό

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ευχάριστες και ανατρεπτικές καθώς Μαθιός και Αργυρώ ενώνονται για να φέρουν τον Σασμό.

ΕΛΑ ΡΕ ΕΙΔΩΛΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα θα βρεθεί στα επόμενα επεισόδια του Σασμού η Αργυρώ. Μια απόφαση που αν τη δεχτεί θα αλλάξει τη ζωή της για πάντα και μοιραία θα σταματήσουν οι σκοτωμοί στο πολύπαθο χωριό της Άνω Ποριάς.

Η διαθήκη του Αγγελου ανοίγει και μέσα είναι καταγεγραμμένη η τελευταία του επιθυμία. Τα κτήματα της μητέρας του, Ανθούλας, να περάσουν στην οικογένεια Βρουλάκη, τη Μαρίνα, την Αργυρώ και φυσικά στην Ασπα που είχε γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του και, κατά συνέπεια, γυναίκα του. Οι γυναίκες δέχονται με χαρά την κληρονομιά, όμως δεν ισχύει το ίδιο και με την Καλλιόπη που μαθαίνει τα νέα και γίνεται έξαλλη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτόν θα ερωτευτεί η Στέλλα και δεν θα είναι ο Αστέρης

Σασμός-Μαθιός

Δείτε ακόμη Σασμός: Κοντά στο να χάσει την ζωή της

Τη στιγμή λοιπόν που ο Παύλος Βρουλάκης κερνάει τους θαμώνες στο καφενείο του Παντελή από τη χαρά του που τα κτήματα γύρισαν εκεί όπου ανήκουν, εκείνη ετοιμάζεται να εκδικηθεί την οικογένειά του ή ακόμα καλύτερα να βάλει φωτιά και να τους τα κάψει. Μαθιός και Αστέρης, όπως είναι φυσικό, θορυβούνται και αποφασίζουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Η μόνη λύση όμως που βρίσκουν απαιτεί και τη συνεργασία της Αργυρώς. «Θέλω να βρεθούμε, Αργυρώ. Δεν έχει να κάνει με εμάς αλλά με τις οικογένειές μας.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος χτίζει ξανά τη ζωή του

Σασμός-Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Καλλιόπη και Αργυρώ ξαναέρχονται αντιμέτωπες

Πρέπει επιτέλους να δώσουμε τέλος σε αυτή τη φάρσα που ζούμε όλοι μας», της λέει ο Αστέρης στο τηλέφωνο και η πρώην αγαπημένη του αποφασίζει να πάει να τον συναντήσει.

«Τι συμβαίνει; Πρέπει να ανησυχήσω;», τον ρωτάει όταν μπαίνει στο σπιτάκι στο βουνό και ο Αστέρης, με μια ανάσα σχεδόν, της εξηγεί όσα σκέφτεται να πράξει η μητέρα του.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος έρχεται σε σύγκρουση με την Θοδώρα

Σασμός-Αστέρης-

Δείτε ακόμη Σασμός: Μαζί ο Μύρωνας με την Άσπα;

«Αφού δεν θα τα έχει εκείνη, θέλει να μην τα έχει κανείς. Αυτή είναι η μητέρα μου λοιπόν», της λέει με ντροπή. Αμέσως μετά της εξηγεί το σχέδιο το οποίο θα φέρει μεταξύ Βρουλάκηδων και Σταματάκηδων τον σασμό.

Η παρέμβαση του Μαθιού στον Σασμό

Συγκεκριμένα της λέει πως αν δεχτούν να επιστρέψουν ένα μέρος των κτημάτων στην Καλλιόπη, τότε θα πείσει τη μητέρα του να σταματήσει η βεντέτα μεταξύ τους. Η Αργυρώ εμφανίζεται δύσπιστη αρχικά αλλά του λέει ότι θα το σκεφτεί. Επιστρέφει στο σπίτι της όπου και μιλάει στη Μαρίνα για την πρόταση του πρώην αγαπημένου της.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ανατροπή με την κληρονομία του Άγγελου

Σασμός: Ο Σταύρος τρελαίνετε όταν κάνει τσακωτούς Αστέρη – Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Μαθιός και Βασιλική σε καυτές αποκαλύψεις

Τόσο η Μαρίνα όσο και η γιαγιά Ειρήνη σκέφτονται σοβαρά την πρόταση και αντιλαμβάνονται πως δεν ήταν κακή η ιδέα του. Στο μεταξύ όμως, ο Μαθιός που βλέπει πως με τα καμώματα της Καλλιόπης η οικογενειακή του ζωή τείνει να καταστραφεί, θέλει να βοηθήσει και πηγαίνει ο ίδιος να μιλήσει στην Αργυρώ.

«Ξέρω πως στο παρελθόν είπαμε πολλά. Βαριές κουβέντες που σε κανέναν μας δεν ταίριαζαν. Ομως ως εδώ ήταν, Αργυρώ. Βοήθησε να τελειώσει αυτή η κόντρα που βαραίνει τις ψυχές όλων», της λέει και με το βλέμμα του σχεδόν την εκλιπαρεί.

Δείτε ακόμη Σασμός: Καλλιόπη και Παύλος θα συνεργαστούν

Σασμός: Ο Μαθιός τρελαίνεται μέσα στην φυλακή

Δείτε ακόμη Σασμός: Το ζευγάρι που θα χωρίσει και θα ταρακουνήσει όλη την Άνω Ποριά

Για πρώτη φορά ο Μαθιός Σταματάκης, ο αυστηρός και αγέρωχος άντρας της οικογένειας αυτής, στέκεται μπροστά της και της ζητά βοήθεια. Εκείνη όμως δεν ξέρει αν θα τον βοηθήσει και τι πρέπει να του πει, παρόλο που το ενδεχόμενο της ειρήνης μεταξύ τους δεν της φαίνεται κακή ιδέα.  και η Αργυρώ θέλει να έρθει ο πολυπόθητος Σασμός, Ωστόσο, ξεκάθαρα αρνητικός θα είναι με αυτή την ιδέα ο Παύλος.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close