Σασμός-Πάπας

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Πάπας κρατά το μυστικό του φόνου και δεν το μοιράζεται με κανέναν.

Και καλά θα κάνεις παπά γιατί θέλουμε να ευτυχήσουν τα παιδιά μας…

Ο Μαθιός και η Βασιλική περνάνε τις ωραιότερες μέρες της ζωή τους σαν νεόνυμφοι κλεισμένοι για τρεις μέρες στο σπίτι ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. Μου φαίνεται σαν ψέμα. Ίσως τελικά να άξιζε περάσουμε από τόσα κύματα.

Οι στιγμές που περνάμε μαζί μας ανταμείβουν και τολμώ να παραδεχτώ πως δεν θέλω να επιστρέψω στην καθημερινότητα μας, του λέει εκείνη και ο Μαθιός φυσικά συμφωνεί.

Δείτε ακόμη Σασμός: Έτσι η Αργυρώ σταματά τον Αστέρη από το φευγιό

Σασμός: Ο Πάπας είναι ο σοφός του χωριού θέλουν να τους μονοιάσει όλους

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτή είναι η μυστική συμμαχία Αστέρη και Αργυρώ

Την ίδια στιγμή ο Αντώνης ψάχνει μάταια απαντήσεις από τον παπά Μιχάλη αφού στάση του απέναντι στο γάμο της Βασιλικής και του Μαθιού τον γεμίσε ερωτηματικά.

Τόσα χρόνια σε ξέρω και βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι δεν θα έλεγες ποτέ όχι σε ένα ερωτευμένο ζευγάρι. Πόσο μάλλον στην Βασιλική που ξέρω πόσο την εκτιμάς. Λέγε παπά τι ήταν αυτό που σε έκανε να κάνεις ένα βήμα πίσω; τον ρώτα, όμως εκείνος κρατά το στόμα του ερμητικά κλειστό.

Δείτε ακόμη Σασμός: Μαθιός και Αργυρώ ενώνονται για να φέρουν τον Σασμό

Σασμός-Βασιλική-Μαθιός

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτόν θα ερωτευτεί η Στέλλα και δεν θα είναι ο Αστέρης

Η γιαγιά Ειρήνη, ωστόσο σκέφτεται αν πρέπει να δώσει εξηγήσεις στη Μαρίνα για τα μυστικά που κρατάει τόσα χρόνια καθώς βλέπει πως κάποια από αυτά έρχονται στην επιφάνεια. Η ώρα του ανοίγματος της διαθήκης του Άγγελου πλησιάζει, γεγονός που φορτίζει την Άσπα.

Πρέπει να σφίξεις τα δόντια σου και να πας. Ξέρω πως δεν έχεις ησυχάσει ούτε λεπτό αυτό το διάστημα, αλλά σύντομα η ζωή σου θα μπει σε άλλη τροχιά. Κάνε κουράγιο για τελευταία φορά μόνο, της λέει η Μαρίνα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Κοντά στο να χάσει την ζωή της

Η Άσπα από τον Σασμό είναι ζευγάρι με πασίγνωστο ηθοποιό

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος χτίζει ξανά τη ζωή του

Στο μεταξύ ο Παπα Μιχάλης επιστρέφει από το μοναστήρι και η Κατερίνα περιμένει να της δώσει εξηγήσεις. Εκείνος όμως ούτε στον άνθρωπο του δεν είναι διατεθειμένος να ανοίξει το στόμα του. Επιστρέφει λοιπόν ήσυχα στην εκκλησία και τους πιστούς του και μια από τις πρώτες του επίσκεψεις είναι ο Παύλος.

Μεταξύ άλλων του λέει για την σύγκρουση που είχε με την Θοδώρα και τον Λευτέρη. Ο Παύλος λίγο αργότερα θα συναντηθεί με την Καλλιόπη και δεν θα παραλείψουν εκτοξεύσουν εκατέρωθεν απειλές.

Δείτε ακόμη Σασμός: Καλλιόπη και Αργυρώ ξαναέρχονται αντιμέτωπες

Σασμός: Ο Παύλος κάνει άνω κάτω Μαθιό και Βασιλική

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος έρχεται σε σύγκρουση με την Θοδώρα

Συγχρόνως θα δούμε πως από τη στιγμή που καρφώθηκε η ιδέα στο Νικηφόρο πως ο Παύλος ήταν εκείνος που σκότωσε τον πατέρα του, Στεφανή, θέλει να προετοιμαστεί για το επόμενο χτύπημα των Βρουλάκηδων και συγκεκριμένα του Παύλου που το χαστούκισε.

Πρόσφατα ο Μαθιός, που κατάλαβε τι ετοιμάζει ο γιος της Βασιλικής αποφάσισε να τον βοηθήσει προκειμένου να μην τραυματιστεί και ανέλαβε να τον προπονήσει στο σημάδι με όπλο.

Δείτε ακόμη Σασμός: Μαζί ο Μύρωνας με την Άσπα;

Σασμός: Ο Πάπας κρατά το μυστικό του φόνου και δεν το μοιράζεται με κανέναν

Δείτε ακόμη Σασμός: Ανατροπή με την κληρονομία του Άγγελου

Οι δύο τους συμφώνησαν η Βασιλική να μην το μάθει ποτέ γιατί ξέρουν καλά πως από τον φόβο της μην πάθει κάτι το μοναχοπαίδι της, θα τον αναγκάζε να σταματήσει οποιαδήποτε δραστηριότητα με όπλο. Τι θα γίνει μόλις η Βασιλική το μάθει;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close