Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές αφού αυτή είναι η μυστική συμμαχία Αστέρη και Αργυρώ. 

Στο επεισόδιο που αντί για μυστική συμμαχία, θα δώσουν και κάνα φιλί θα ανοίξουμε σαμπάνια. ΑΝΤΕ ΠΙΑΑΑ! Περιμένουμε τόσο καιρό την επανένωση!

Πολλές εκπλήξεις και αγωνιώδεις εξελίξεις περιμένουν τους τηλεθεατές της δραματικής σειρά στα επόμενα επεισόδια του Σασμού. Ο Αστέρης και η Αργυρώ συμμαχούν κρυφά από όλους προκειμένου να καταλαγιάσει το μίσος ανάμεσα στις οικογένειές τους.

Αργότερα το σπίτι της Καλλιόπης τυλίγετε στις φλόγες. Η διαθήκη του Άγγελου προκαλεί έκπληξη σε όλους αλλά και οργή κυρίως στην Καλλιόπη. Αυτό γιατί όλα τα κτήματα που κατάφερε να πάρει ο γιατρός από τους Σταματάκηδες περνούν τώρα στα χέρια της Αργυρώς.

Δείτε ακόμα Σασμός: Μαθιός και Αργυρώ ενώνονται για να φέρουν τον Σασμό

Σασμός-Καλλιόπη-

Δείτε ακόμα Σασμός: Αυτόν θα ερωτευτεί η Στέλλα και δεν θα είναι ο Αστέρης

Η Καλλιόπη απειλεί με θεούς και δαίμονες που τα κτήματα τους πέρασαν στα χέρια των Βρουλάκηδων και δεν μπορεί να το πιστέψει. Είναι αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα για να καταφέρει να πάρει πίσω όσα της πήρε ο Άγγελος και το μίσος μεγαλώνει.

Ο Αστέρης και ο Μαθιός φοβούνται πως τα χειρότερα θα έρθουν και ψάχνουν να βρουν μία λύση προκειμένου να εξομαλύνουν την κατάσταση. Αντίθετα ο Παύλος είναι ενθουσιασμένος που ένα μεγάλο μέρος της περιουσίας της οικογένειας Σταματάκη ανήκει πια στους Βρουλάκηδες και γίνεται προκλητικός προς τον Μαθιό και τον Αστέρη.

Δείτε ακόμα Σασμός: Κοντά στο να χάσει την ζωή της

Σασμός-Καλλιόπη-Αργυρώ-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Σταύρος χτίζει ξανά τη ζωή του

Ο Μαθιός μη βρίσκοντας άλλη λύση παρακινεί τον Αστέρη να στείλει στην Αργυρώ να αφήσουν πίσω τους όσα τους χωρίζουν και να ενωθούν για να αποτρέψουν μια ακόμα συμφορά.

Πράγματι όπως θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια ο Αστέρης κλείνει ραντεβού στην Αργυρώ η οποία πηγαίνει στο σπιτάκι στο βουνό να τον βρει και να μιλήσουν κρυφά από όλους.

Δείτε ακόμα Σασμός: Καλλιόπη και Αργυρώ ξαναέρχονται αντιμέτωπες

Σασμός-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Παύλος έρχεται σε σύγκρουση με την Θοδώρα

Εντωμεταξύ τα νέα για τα κτήματα του Άγγελου αναστατώνουν το χωριό και όλοι φοβούνται την αντίδραση της Καλλιόπης ενώ ο Παύλος συνεχίζει να προκαλεί και γιορτάζει για την νίκη του. Από την άλλη ο Αστέρης προσπαθεί να πείσει την Αργυρώ να δεχτεί την μία και μοναδική ελπίδα για ειρήνη.

Της προτείνει ένα σχέδιο προκειμένου κανένας από τις οικογένειες τους και όσους εμπλέκονται στα τελευταία γεγονότα να μην έχει σχέση με αυτά τα κτήματά. Συγκεκριμένα να γράψουν όλη την περιουσία που κληρονόμησε από τον Άγγελο στον γιο της, τον μικρό Πετρή.

Δείτε ακόμα Σασμός: Μαζί ο Μύρωνας με την Άσπα;

Σασμός-γιαγιά Ειρήνη-μικρός Πετρής-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ανατροπή με την κληρονομία του Άγγελου

Προσπαθεί να την πείσει πως μόνο οι δυο τους μπορούν να κάνουν σασμό και μόνο έτσι θα καταφέρει ο Αστέρης να ηρεμήσει την Καλλιόπη και τα καταφέρνει. Ωστόσο η τελευταία μαθαίνοντας το σχέδιο των παιδιών της γίνεται έξαλλη και ψάχνει συμμάχους προκειμένου να βάλει κι εκείνη το δικό της σχέδιο σε εφαρμογή για να πάρει πίσω τα κτήματα.

Λίγο αργότερα η Αργυρώ ανακοινώνει στους δικούς της την πρόταση που της έκανε ο Αστέρης και όλοι φαίνονται σύμφωνοι πως η ιδέα δεν είναι κακή. Από την άλλη η οργή της Καλλιόπης για τους Βρουλάκηδες δε λέει να καταλαγιάσει και προειδοποιεί τους γιους της πως ακόμη κινδυνεύουν.

Δείτε ακόμα Σασμός: Μαθιός και Βασιλική σε καυτές αποκαλύψεις

Σασμός-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Καλλιόπη και Παύλος θα συνεργαστούν

Μάλιστα όπως θα δούμε τις επόμενες ημέρες πιάνει ξαφνικά φωτιά το αρχοντικό των Σταματάκηδων. Μέσα σε λίγα λεπτά πυκνοί καπνοί βγαίνουν απ’ το σπίτι και τυλίγεται στις φλόγες σύμφωνα με το περιοδικό my TV.

Όταν η κατάσταση βρίσκεται υπό έλεγχο η καπετάνισσα κατηγορεί ανοιχτά τον Παύλο πως προσπάθησε με αυτό τον τρόπο να την εκδικηθεί και πως εκείνος έβαλε την φωτιά ωστόσο κανείς δεν έχει αποδείξεις και ουδείς γνωρίζει τι ακριβώς συνέβη που παραλίγο να κοστίσει τη ζωή της Καλλιόπης.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close