Σασμός-Αργυρώ-Αστέρης-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού με αυτόν τον τρόπο η Αργυρώ σταματά τον Αστέρη από το φευγιό. 

Αχ βρε Αργυρώ. Κι ένα “σ’ αγαπάω” να του πεις, ο Αστέρης μένει!!!

Ο Σταύρος μετά και την τελευταία εξαφάνιση της Αργυρώς είναι σίγουρος πια ότι συναντιέται ερωτικά με τον Αστέρη και αυτό δημιουργεί μεγάλο ρήγμα στο ζευγάρι. “Παραδέξου το Αργυρώ. Φέρσου έστω και για μια φορά στο τέλος ως ενήλικας. Πες μου ότι επέστρεψες σε εκείνον και εγώ θα σηκωθώ να φύγω.

Δεν το βλέπεις ότι θέλω απλά να το μάθω για να λυτρωθώ; Τί νόημα έχει να το παίζουμε όλοι μια ευτυχισμένη οικογένεια όταν όλη μέρα σε ψάχνω;” την ρωτάει κι εκείνη του απαντά με κλάματα πως κάνει λάθος.

Δείτε ακόμα Σασμός: Αυτή είναι η μυστική συμμαχία Αστέρη και Αργυρώ

Σασμός-Καλλιόπη-

Δείτε ακόμα Σασμός: Μαθιός και Αργυρώ ενώνονται για να φέρουν τον Σασμό

Εκείνος είναι σε απόγνωση και δεν ξέρει αν πρέπει να συνεχίσει μαζί της για χάρη του παιδιού ή να επιστρέψει στον αδερφό του. Συγχρόνως ο Αστέρης κανονίσει να φύγει άμεσα για την Γερμανία πράγμα που στεναχωρεί ιδιαίτερα την Καλλιόπη με συνέπειες στην υγεία της.

Ο μικρός γιος της καπετάνισσας θεωρεί πως είναι ένα κόλπο της μάνας τους για να τον κρατήσει κοντά της όμως έχει αποφασίσει να μην της περάσει αυτή τη φορά και να φύγει από το νησί που τον πληγώνει όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Δείτε ακόμα Σασμός: Αυτόν θα ερωτευτεί η Στέλλα και δεν θα είναι ο Αστέρης

Σασμός-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Κοντά στο να χάσει την ζωή της

Στο αρχοντικό των Σταματάκηδων υπάρχει ανησυχία για την εξέλιξη της υγείας της Καλλιόπης. Ο γιατρός που την εξετάζει συστήνει να μείνει στο σπίτι για κάποιο διάστημα και να μην έρθει σε επαφή με άτομα που μπορεί να επιδεινώσουν την κατάσταση της ψυχικής της υγείας.

Δηλαδή να μη δω τους Βρουλάκηδες γιατρέ μου” τον συμπληρώνει η καπετάνισσα και ο γιατρός νιώθει να τα έχει λίγο χαμένα. Λίγο αργότερα χάνεται και πάλι στις σκέψεις της.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Σταύρος χτίζει ξανά τη ζωή του

Σασμός-Αργυρώ-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Παύλος έρχεται σε σύγκρουση με την Θοδώρα

Όταν ο Αστέρης καταλαβαίνει πως όντως η μητέρα του δεν αντιμετωπίζει κανένα σοβαρό θέμα με την υγεία της αποφασίζει να φύγει κανονικά για Μόναχο και αποχαιρετά τους δικούς του.

Ήταν το μόνο που δεν ήθελα να συμβεί κοπέλι μου αλλά η ζωή τα ‘φέρε έτσι και γνώρισες την Αργυρώ. Πόσο καλύτερη θα ήταν η ζωή σου αν είχες παραμείνει στο πλευρό της Στέλλας μας;

Τίποτα απ’ όλα αυτά δεν θα είχε συμβεί Αστέρη μου” του λέει κι εκείνος την παρακαλά να σταματήσει. “Τις αποφάσεις μου τις έχω πάρει και δεν είμαι διατεθειμένος να τις αλλάξω.

Δείτε ακόμα Σασμός: Μαζί ο Μύρωνας με την Άσπα;

Σασμός-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ανατροπή με την κληρονομία του Άγγελου

Θα φύγω και θα επιστρέψω όταν πλέον θα είμαι έτοιμος.” Τελευταία στον αποχαιρετισμό αλλά πρώτη στην καρδιά του έχει αφήσει στην Αργυρώ που και την επισκέπτεται στο ξενοδοχείο για να την χαιρετήσει ενώ νιώθει τα πόδια του να κόβονται.

Τι θες εσύ εδώ; Φαίνεται τελικά πως δεν θα ηρεμήσω ποτέ από σένα και την οικογένεια σου“, του λέει όταν τον βλέπει ξαφνικά στην πόρτα του γραφείου της. “Δεν θέλω να σε αναστατώσω μόνο να σε χαιρετήσω Αργυρώ.

Σε λίγες ώρες θα είμαι μακριά και δεν θα χρειάζεται να ανησυχείς μήπως σε παρακολουθώ ή μήπως εμφανιστώ ξαφνικά μπροστά σου. Μόνο να προσέχεις και να χαμογελάς θέλω, αυτό μου αρκεί για να μπορώ να συνεχίσω τη ζωή μου.” της λέει και βλέπει ένα δάκρυ να κυλά στο μάγουλο της.

Μη φύγεις” τολμάει να ξεστομίσει αλλά ο Αστέρης έχει ήδη φύγει από μπροστά της. Ακόμα ένα δικό της αγαπημένο άτομό όμως, αποφασίζει να φύγει απ’ τη ζωή της και αυτός είναι ο Σταύρος που έχει μαζέψει τα πράγματα του σε μια βαλίτσα και κατευθύνεται προς το αεροδρόμιο.

Δείτε ακόμα Σασμός: Μαθιός και Βασιλική σε καυτές αποκαλύψεις

Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Καλλιόπη και Παύλος θα συνεργαστούν

Η Αργυρώ ξέρει καλά πως η σχέση της μαζί του έχει τελειώσει από καιρό. Νιώθει πως δεν υπάρχει κάτι ακόμα να κάνει και τον αφήνει να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Εκείνος όμως δεν θα αργήσει να πει την τελευταία του λέξη.

Στο μεταξύ βασανίζεται με την ιδέα ότι δεν θα συναντήσει ξανά τον Αστέρη. Δίχως να το σκεφτεί περισσότερο μπαίνει στο αυτοκίνητο της και κατευθύνεται προς το αεροδρόμιο. Δεν ξέρει τι πρέπει να του πει ούτε αν πρέπει να του μιλήσει για τα συναισθήματά της.

Ξέρει μόνο ότι της αρκεί να τον δει έστω για μία τελευταία φορά. Ο Σταύρος και ο Αστέρης ετοιμάζονται να αναχωρήσουν. Τι θα γίνει εκεί; Η επιστροφή του Αστέρη στο χωριό η οποία γίνεται ήσυχα για να μην προκληθούν συζητήσεις την αρχική χαρά της Καλλιόπης διακατέχεται καχυποψία για το λόγο που ο γιος της επέστρεψε στο σπίτι.

Ελπίζω ο αδερφός σου να μην επέστρεψε για να είναι πιο κοντά με την Βρουλάκισσα. Δεν πιστεύω να ξέχασε τι μας έκανε αυτή και η οικογένειά της και να είναι ξανά μαζί της.” του τονίζει και τον παρακαλεί να έχει τα μάτια του 14 για να τον αποθαρρύνει.

Ανυποψίαστοι πως οι δυο τους τα έφτιαξαν ξανά ο Μαθιός την καθησυχάζει λέγοντας της πως απλά δεν άντεξε να είναι μόνος σε ένα ξένο μέρος. Ο Σταύρος είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί την Αργυρώ ενώ ο Βαγγέλης προσπαθεί να το συγκρατήσει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close