Σασμός: Μέγα Ανατροπή- Η Στέλλα έρχεται κοντά με τον Αστέρη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές η Στέλλα έρχεται κοντά με τον Αστέρη

Αυτή η Στέλλα δεν το βάζει κάτω  ΕΛΕΟΣ πιααααα…

Την ώρα που οι εξελίξεις με τον Σασμό είναι καταιγιστικές είναι αλήθεια πως ως τηλεθεατές έχουμε παρατηρήσει στα τελευταία επεισόδια πως η Στέλλα έχει ξαναέρθει κοντά με τον Αστέρη, λόγω των καταστάσεων με την μητέρα και τον αδερφό του, και αυτό είναι κάτι που δεν επιθυμεί ιδιαίτερα το κοινό, καθώς τον θέλει πίσω με την Αργυρώ.

Δείτε επίσης : Σασμός: Άσπα και Παύλος σκοτώνουν τον Κώστα

Σασμός: Μέγα Ανατροπή- Η Στέλλα έρχεται κοντά με τον Αστέρη

Η Ευγενία Σαμαρά, το πρωί της Τετάρτης 5/10, μίλησε στο Happy Day, και αποκάλυψε λεπτομέρειες για το πως θα εξελιχθεί η σχέση της ηρωίδας της Στέλλας με τον Αστέρη, αλλά και το ποιοι την επιθυμούν και ποιοι όχι νύφη στην οικογένεια των Σταματάκηδων.

Δείτε επίσης : Σασμός: Η βεντέτα δεν θα σβήσει ποτέ

Η Ευγενία Σαμαρά ανοίγει τα χαρτιά της για τον Σασμό

«Δεν τρελαίνομαι να βλέπω τον εαυτό μου στη σειρά αλλά σε κάποια πράγματα που κάνουμε και ξέρω ότι είναι λίγο πιο δύσκολα θέλω να δω πως βγήκε οπότε θα ανατρέξω να δω τη σκηνή… Είναι λίγο αμήχανο γιατί πάντα υπάρχει μια κρίση από πίσω, του τύπου “γιατί το έκανες έτσι αυτό”, υπάρχει αυτό πολύ.

Σασμός: Μέγα Ανατροπή- Η Στέλλα έρχεται κοντά με τον Αστέρη

Δείτε επίσης : Σασμός: Η Θοδώρα γνωρίζει τον Ευθύμη

Η Στέλλα δέθηκε με τον Άγγελο. Εν τω μεταξύ μου στείλανε και πολλά μηνύματα που μου έλεγαν, “καλά, τώρα τον θυμήθηκες;” Ο Άγγελος όμως στη ζωή της Στέλλας ήταν ο πρώτος άνθρωπος που ήρθε μετά τον επίπονο χωρισμό από τον Αστέρη.

Σασμός: Μέγα Ανατροπή- Η Στέλλα έρχεται κοντά με τον Αστέρη

Είχε ξεχωριστή θέση στην καρδιά της. Θα προσπαθήσει να προσεγγίσει ξανά τον Αστέρη. Θα έρθουν πάλι κοντά… Δεν αρέσει πολύ αυτό βέβαια στον κόσμο αλλά είναι δυο άνθρωποι που έχουν αγαπηθεί. Μπορεί να έρθουν κοντά και φιλικά. Η Καλλιόπη θέλει τη Στέλλα για νύφη της, την αγαπάει» είπε κλείνοντας η λαμπερή ηθοποιός.

Δείτε επίσης : Σασμός: Ο ερχομός του νέου ήρωα που προβληματίζει τον Αντώνη

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close