Σασμός-Άσπα-Παύλος

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Άσπα και Παύλος σκοτώνουν τον Κώστα. 

Ε τώρα που τα λέμε του άξιζε…

Ο Παύλος παρότι έχει δώσει τον λόγο του στην γιαγιά Ειρήνη να μη πάρει εκδίκηση, ο όρκος πάνω στο μνήμα του Άγγελου είναι πιο δυνατός. Την ίδια στιγμή μαθαίνει πως όσο έλειπε έγιναν γεγονότα που δεν τα περίμενε και ταράζεται. Και όταν ο πραγματικός ο δολοφόνος του Άγγελου συλλαμβάνεται, τόσο Παύλος όσο και η Άσπα αποφασίζουν να το ξεπληρώσουν με αίμα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης παίρνει το θάρρος και βάζει ένα τέλος

 

Σασμός-Παύλος

Δείτε ακόμη Σασμός: Η βεντέτα δεν θα σβήσει ποτέ

Ο Αντώνης στήνει μια παγίδα στον Κώστα με δόλωμα την Άσπα, που δέχεται να διακινδυνεύσει παρά της αντίρρησης της Αργυρώς, τα πράγματα γίνονται όπως ακριβώς τα έχουν σχεδιάσει και ο Κώστας συλλαμβάνεται και μπαίνει στη φυλακή.

Όμως αυτό δεν είναι αρκετό κυρίως για την Άσπα, η οποία προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ της παγίδευσης του Κώστα λίγο αργότερα και μετά από το μνημόσυνο του αγαπημένου της, η Άσπα σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Θοδώρα γνωρίζει τον Ευθύμη

Σασμός-Αντώνης-Φραγκιαδάκης

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο ερχομός του νέου ήρωα που προβληματίζει τον Αντώνη

Αισθάνεται την ανάγκη να πάει στο σπίτι του Άγγελου που εκεί ανακάλυψε ένα δαχτυλίδι και αμέσως καταλαβαίνει πως ο Άγγελος ήταν έτοιμος να της κάνει πρόταση γάμου, και μόνο στη σκέψη και στην ιδέα ότι ο Κώστας για άλλη μια φορά της κατέστρεψε τη ζωή της και την ευτυχία της.

Παίρνει μια μεγάλη απόφαση: Δε σου αξίζει να ζεις κάθαρμα, μονολογεί και σχεδιάζει πώς να τον εκδικηθεί, λίγο αργότερα η Άσπα επισκέπτεται στο σπίτι τον Παύλο και του ζητά να κάνει αυτό που ορκίστηκε.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα μαθαίνει όλη την αλήθεια και καταρρέει

Σασμός: Αυτοκτονεί η Άσπα;

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος θα εκδικηθεί τον Αστέρη για τον χωρισμό του με την Αργυρώ

Δεν μου αρκεί που αυτός μπήκε στη φυλακή δεν θέλω να ζει, να αναπνέει καν όταν ο Άγγελος μου είναι κάτω από το χώμα. Παύλο σε παρακαλώ κάνε κάτι να ησυχάσει ψυχή του. Θέλω να πάρεις εκδίκηση για το θάνατο του Άγγελου του λέει.

Η δίψα της Άσπας για εκδίκηση φέρνει τον Παύλο προ διλήμματος. Θα κάνει αυτό που νομίζει σωστό ή θα ακούσει την παράκληση της γιαγιάς και της Άσπας;

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος οπλοφορεί και συναντά τον Παύλο;

Σασμός: Η στάση της Άσπας απέναντι στον Άγγελο στην δίκη

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Λευτέρης αποκτά έναν εχθρό

Ο Παύλος είναι μπερδεμένος για τις επόμενες κινήσεις του μέχρι που η Μαρίνα το μαθαίνει και προσπαθεί να προλάβει τα χειρότερα, μην τολμήσετε και κάνετε τίποτα σας το λέω δεν πρόκειται να μας ξανά δείτε, τον προειδοποιε.

Ωστόσο η Άσπα συνεχίζει να ζητάει εκδίκηση και άσχημες σκέψεις παίρνουν από το μυαλό της, θα το κάνω μόνη μου και δε με νοιάζει ας μπω φυλακή για όλη μου τη ζωή αρκεί να πάρω εκδίκηση για ότι μου έχει κάνει, λέει στον Παύλο που τον πιέζει συνεχώς να κάνει κάτι και τελικά ο Παύλος αποφασίζει να στραφεί εκεί που είχε στράφηκε στην δολοφονία του Βασίλη Σταματάκη στη φυλακή.

Δείτε ακόμη Σασμός: Τότε θα δούμε τον γάμος της χρονιάς Βασιλικής- Μαθιού

Σασμός: Ο σκοτεινός Ευθύμης Φαρμάκης

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός έτοιμος να μιλήσει για τον φόνο του Στεφανή

Στον παλιό του φίλο τον Ευθύμη (Δημήτρης Αλεξανδρής). Την επόμενη μέρα ο Παύλος πηγαίνει στον Ευθύμη, ο όποιος εκπλήσσεται που ο Παύλος κυκλοφορεί ανοιχτά στην Κρήτη.

Αφού οι δύο φίλοι μιλάνε για τη ζωή τους και τι έχει συμβεί, σύμφωνα με το tvΣίριαλ, ο Παύλος δίνει στον Ευθύμη μια πολύ επικίνδυνη εντολή: Την εξόντωση του Κώστα στη φυλακή.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close