Σασμός: Μετά το χωρισμό της Αργυρώς έρχονται τα πάνω κάτω

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού μετά τον χωρισμό της Αργυρώς έρχονται τα πάνω κάτω. 

Χαρήκατε με τον χωρισμό Σταύρου Αργυρώς ε; Ετοιμαστείτε τώρα και για την κρυάδα!

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μαθιός βρίσκεται σε σοβαρό κίνδυνο

Το φινάλε του πρώτου κύκλου της σειράς Σασμός πλησιάζει και βέβαια θα έχει αρκετή αγωνία για να κρατήσει τους τηλεθεατές μέχρι το Φθινόπωρο που θα ξεκινήσει η δεύτερη σεζόν. Φαίνεται πως το φινάλε θα έχει δύο θανάτους κι έναν χωρισμό.

Σασμός-Αστέρης-

Ο πρώτος θάνατος είναι ο Άγγελος. Η Καλλιόπη όταν καταλαβαίνει πως ο Άγγελος αποτελεί πρόβλημα για τα συμφέροντα της οικογένειάς της, του στήνει ενέδρα και του αφαιρεί την ζωή. Ο δεύτερος θάνατος θα είναι της γλυκιάς γιαγιάς Ειρήνης.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Πετρής με την Μανταρίνα στην σκηνή που θα καθηλώσει

Σασμός-Αργυρώ-Αστέρης-

Είναι μεγάλη σε ηλικία και δεν μπορεί να αντέξει άλλα βάσανα. Έχασε τον γιο της, έχασε τον Πετρή, έχασε τον Άγγελο και η αγαπημένη της Αργυρώ μένει στα Γιάννενα. Τουλάχιστον πρόλαβε να δει δισέγγονο και την εγγονή της ευτυχισμένη.

Δείτε ακόμα Σασμός επόμενα επεισόδια : 137 , 138 , 139 , 140

Σασμός-Καλλιόπη-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Σταύρος ως χαρακτήρας δεν είναι καλά

Κι ενώ η γιαγιά Ειρήνη θεωρεί πως η Αργυρώ είναι ευτυχισμένη η Αργυρώ μέσα της ξέρει ότι η καρδιά της θα είναι παντοτινά δοσμένη στον Αστέρη. Σίγουρα δεν θέλει να του αποκαλύψει ότι το παιδί της είναι και δικό του παιδί διότι η Αργυρώ βλέπει στα μάτια του Αστέρη τον φονιά του αδερφού της.

Παρόλα αυτά ο μικρός Πέτρος αρρωσταίνει βαριά και χρειάζεται μόσχευμα από συγγενή εξ αίματος για να σωθεί. Με λίγα λόγια, μόνο ο Αστέρης μπορεί να τον σώσει, όπως και το κάνει. Έχοντας και επισήμως ένα παιδί με την Αργυρώ οι ισορροπίες αλλάζουν.

Σασμός-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο παπά – Μιχάλης κρατάει στα χέρια του το μυστικό της πατρότητας

Όχι μόνο ανάμεσα σε εκείνον και σε αυτήν αλλά και ανάμεσα στις δύο οικογένειες. Από την άλλη η Αργυρώ ξεκινά να συνειδητοποιεί ότι παρόλη την οργή της πότε της δεν ξεπέρασε τον Αστέρη. Πρέπει λοιπόν να πει στον Σταύρο, τον άνθρωπο που μεγάλωσε το παιδί της σα παιδί του ότι δεν θέλει να είναι άλλο μαζί.

Σασμός-Αργυρώ-

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 137 , 138 , 139 , 140

Μπορεί η Αργυρώ να γνωρίζει ότι ο Σταύρος της στάθηκε όσο κανείς τον τελευταίο καιρό και σίγουρα ο χωρισμός τους θα τον πληγώσει πολύ, όμως η Αργυρώ γνωρίζει ότι θέλει τον Αστέρη και δεν θέλει να τον κοροϊδεύει άλλο. Θα του πει όλη την αλήθεια λοιπόν…

Σασμός-Αργυρώ-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

 

Close