Σασμός: Ο παπά – Μιχάλης κρατάει στα χέρια του το μυστικό της πατρότητας

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι συγκλονιστικές αφού φαίνεται πως ο παπά – Μιχάλης κρατάει στα χέρια του το μυστικό της πατρότητας. 

Αυτός ο παπάς αν ανοίξει το στόμα του δεν θα έχουν που να κρυφτούν όλοι στο χωριό…Πάλι καλά που είναι άνθρωπος του Θεού.

Δείτε ακόμα Σασμός επόμενα επεισόδια : 137 , 138 , 139 , 140

Ο Νικηφόρος έχει να διαχειριστεί μία αποκάλυψη που θα ανατρέψει ότι θεωρούσε δεδομένο μέχρι τώρα Όταν ακούει να συζητάνε στο χωριό για το παρελθόν του και το ποιος πραγματικά είναι ο πατέρας του το μυαλό του φεύγει και μπορεί να τον οδηγήσει σε ακραίες αντιδράσεις.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Αργυρώ φοβάται μην ανακαλύψει ο Αστέρης το μυστικό της

Σασμός-Βασιλική-Νικηφόρος-

Δείτε ακόμη Σασμός: Στα μάτια τους είμαι μία χήρα

Απελπισμένος τρέχει στον τάφο του πατέρα του και κλαίει σαν μικρό παιδί. Ξεσπά άγρια και μόνο στο ενδεχόμενο να είναι Μαθιός ο πραγματικός του πατέρας. Η Βασιλική πικραμένη από τα τελευταία γεγονότα δείχνει αποφασισμένη να αποκαλύψει όλη την αλήθεια καθώς δεν θέλει η αβεβαιότητα να κρέμεται πάνω από το κεφάλι του γιου της.

Σύμφωνα με το Τηλέραμα, αποφασίζει να κάνουν τεστ DNA ώστε να αποκαλυφθεί και επίσημα η πατρότητα του παιδιού. Ανακοινώνει στον Νικηφόρο και στον Μαθιό την απόφασή της να κάνουν το τεστ πατρότητας κάτι που βρίσκει σύμφωνους και τους δύο άντρες.

Σασμός-παπά Μιχάλης-

Δείτε ακόμα Σασμός : Ο Γεράσιμος νεκρός

Όσο περνάνε οι μέρες οι αμφιβολίες για την πατρότητα του Νικηφόρου δεν αφήνουν τον Μαθιό σε ησυχία την ίδια ώρα που μία νύχτα του παρελθόντος θα ανασύρει αναμνήσεις που είχαν θαφτεί βαθιά.

Δείτε ακόμα Σασμός: Δεν είμαι ο ίδιος χωρίς εσένα Αργυρώ

Στο μεταξύ οι απαντήσεις που περιμένει ο Νικηφόρος από το τεστ πατρότητας ρίχνουν βαριά την σκιά τους στη σχέση του με τον Μαθιό και τη Βασιλική ενώ εκείνοι προσπαθούν να δώσουν δύναμη ο ένας στον άλλον.

Δείτε ακόμα Σασμός: Μία αναδρομή στο παρελθόν αποκαλύπτει τον πραγματικό πατέρα του Νικηφόρου

Σασμός-Μαθιός-Νικηφόρος-

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ χαροπαλεύει

Οι πρωτοβουλίες του παπά Μιχάλη δεν κατευνάζουν τα πνεύματα. Η πολυπόθητη μέρα φτάνει. Ο Νικηφόρος παίρνει στα χέρια του τα αποτελέσματα του τεστ όμως δεν ξέρει πως να το διαχειριστεί. για εκείνον πάντα ο πατέρας του θα είναι ο Στεφανής και κανένα τεστ DNA δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό.

Αποφασίζει λοιπόν να μην ανοίξει το φάκελο για να μάθει τα αποτέλεσμα. Αντ’ αυτού δίνει τον φάκελο στον παπά Μιχάλη. Τώρα πια η αλήθεια βρίσκεται στα χέρια του ιερέα.

Σασμός: Ο παπά – Μιχάλης κρατάει στα χέρια του το μυστικό της πατρότητας

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Βασιλική δεν δολοφονείται

Αν και αρχικά ταλαντεύεται για το αν πρέπει και ο ίδιος να ανοίξει το φάκελό τελικά επιλέγει να μην τον ανοίξει αλλά να τον κάψει αφήνοντας να πάρει μαζί του για πάντα το μυστικό της πατρότητας.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close