Σασμός: Ο Μαθιός βρίσκεται σε σοβαρό κίνδυνο

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Μαθιός βρίσκεται σε σοβαρό κίνδυνο. 

ΟΧΙ ΚΑΛΕ ΤΟΝ ΚΟΥΚΛΟ ΜΑΣ… Δεν θα το αντέξουμε, σας το λέμε

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Σταύρος ως χαρακτήρας δεν είναι καλά

Αφού ο Αμερικάνος πήρε πάνω του τον φόνο του Στεφανή, ο Μαθιός μπορεί να κοιμάται ήσυχος τα βράδια και να ζει την αγάπη του με την Βασιλική. Δεν διστάζει μάλιστα να της κάνει πρόταση γάμου κι αν και εκείνη δεν είναι σίγουρη ακόμη για την απάντησή της ο Μαθιός το έχει δέσει ήδη κόμπο.

Σασμός-Μαθιός-Βασιλική-

Μάλιστα δεν διστάζει να πάει στο καφενείο του χωριού και να ανακοινώσει τον γάμο του στους συχωριανούς του, χωρίς να ενδιαφέρεται για τα κουτσομπολιά του χωριού. Οι συχωριανοί σοκάρονται που η Βασιλική θα παντρευτεί μετά τον θάνατο του Στεφανή τον ξάδερφό του και αρχίζουν τις συζητήσεις.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αστέρης μαθαίνει ότι ο Πέτρος είναι γιος του

Μέσα σε αυτές τις συζητήσεις, υπάρχουν και τα κουτσομπολιά που θέλουν την Βασιλική και τον Μαθιό να είναι μαζί πριν από τον γάμο της Βασιλικής με τον Στεφανή και πως μάλιστα ο Νικηφόρος δεν είναι παιδί του Στεφανή αλλά του Μαθιού.

Σασμός-Μαθιός-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Σασμός: Στα μάτια τους είμαι μία χήρα

Αυτά τα κουτσομπολιά για το ποιος είναι ο βιολογικός πατέρας του Νικηφόρου δεν αργούν να φτάσουν και στα αυτιά του Νικηφόρου που φυσικά χάνει την γη κάτω από τα πόδια του. Μαλώνει άσχημα με την Βασιλική ρωτώντας της ευθέως ποιος είναι ο πατέρας του.

Δείτε ακόμα Σασμός επόμενα επεισόδια : 137 , 138 , 139 , 140

Σασμός: Ο Μαθιός βρίσκεται σε σοβαρό κίνδυνο

Η Βασιλική αναγκάζει Μαθιό και Νικηφόρο να κάνουν τεστ πατρότητας. Όταν ο Νικηφόρος παίρνει στα χέρια του τα αποτελέσματα φοβάται να τα ανοίξει και δίνει τον φάκελο στον παπά Μιχάλη. Θα μάθουμε τελικά ποιος είναι ο βιολογικός πατέρας του Νικηφόρου; Θα φανεί στα επόμενα επεισόδια.

Ο Μαθιός λοιπόν νιώθει πως η ευτυχία του ξεκινά να κλονίζεται. Αγαπάει τον Νικηφόρο και μέσα του θέλει πολύ να είναι ο πατέρας του όμως δεν παύει και να φοβάται τις αντιδράσεις του. Από την άλλη ο Αμερικάνος πεθαίνει μέσα στην φυλακή και λίγο πριν ξεψυχήσει ομολογεί πως δεν σκότωσε εκείνος τον Στεφανή.

Σασμός-Μαθιός-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Αργυρώ χαροπαλεύει

Αυτό σημαίνει πως η υπόθεση του Στεφανή ανοίγει και πάλι και ο Μαθιός βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο αφού βρίσκεται και πάλι στους κύριους υπόπτους. Για πόσο καιρό ακόμη θα κρατάει αυτό το βαρύ μυστικό και πως θα διαχειριστεί την σκιά της δολοφονίας του Στεφανή που πέφτει και πάλι πάνω από το κεφάλι του;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close