Σασμός: Ο Πετρής με την Μανταρίνα στην σκηνή που θα καθηλώσει

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκινητικές αφού ο Πετρής με την Μανταρίνα θα έχουν μία σκηνή που θα μας καθηλώσει. 

Κλάψαμε αρκετά στον θάνατο του Πέτρη… Έρχεται και αυτή η σκηνή και θα αποτελειωθούμε.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο παπά – Μιχάλης κρατάει στα χέρια του το μυστικό της πατρότητας

Ο θάνατος του Πετρή όταν ήρθε σε συμπλοκή με τον Αστέρη ήταν μία από τις πιο σοκαριστικές, συγκινητικές και καθηλωτικές σκηνές του Σασμού για φέτος. Όλο το τηλεοπτικό κοινό είχε μείνει δακρυσμένο να κοιτάζει την οθόνη, ελπίζοντας πως θα γίνει ένα θαύμα και ο Πετρής θα συνεχίσει στην σειρά.

Σασμός-Πετρής-Μανταρίνα-

Δείτε ακόμα Σασμός επόμενα επεισόδια : 137 , 138 , 139 , 140

Φυσικά και τα social media είχαν πάρει φωτιά μέχρι που ακόμη και οι ηθοποιοί της σειράς βγήκαν να…δικαιολογηθούν λέγοντας πως το σενάριο ακολουθεί πιστά το βιβλίο και δεν μπορούσαν οι συντελεστές να κάνουν κάτι καλύτερο.

Σασμός-Μανταρίνα-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Αργυρώ χαροπαλεύει

Κι ενώ το τηλεοπτικό κοινό ακόμη προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του, αφού ο Πετρής ήταν από τους αγαπημένους χαρακτήρες του Σασμού, έρχεται μία νέα καθηλωτική σκηνή ανάμεσα σε Πετρή και Μανταρίνα που προβλέπεται άκρως καθηλωτική και συγκινητική.

Σασμός-Πετρής-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αστέρης μαθαίνει ότι ο Πέτρος είναι γιος του

Η γιαγιά Ειρήνη βρίσκεται πλέον μόνη της στην Κρήτη αφού η Αργυρώ και η Μαρίνα έχουν φύγει για τα Γιάννενα. Μόνο τον Άγγελο έχει να την παρηγορεί και την Μανταρίνα, το σκυλί της οικογένειας Βρουλάκη και την μεγάλη αδυναμία του Πετρή.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Σταύρος ως χαρακτήρας δεν είναι καλά

Σασμός: Ο Πετρής με την Μανταρίνα στην σκηνή που θα καθηλώσει

Όμως ξαφνικά η Μανταρίνα αρρωσταίνει. Ο Άγγελος κάνει ό,τι μπορεί για να την σώσει. Την πηγαίνει στον κτηνίατρο και ακολουθεί πιστά κάθε συμβουλή του, όμως δεν τα καταφέρνουν και η Μανταρίνα πεθαίνει. Η γιαγιά Ειρήνη χάνει και πάλι την γη κάτω από τα πόδια της.

Σασμός-Μανταρίνα-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Αργυρώ φοβάται μην ανακαλύψει ο Αστέρης το μυστικό της

Αποφασίζουν οικογενειακώς να θάψουν την Μανταρίνα δίπλα στον Πετρή, αφού αυτοί οι δύο όσο ζούσαν ήταν αχώριστοι και ο χαμός του Πετρή, στοίχισε πολύ και στην Μανταρίνα. Την στιγμή που η οικογένεια Βρουλάκη θάβει την Μανταρίνα, ο Πετρής εμφανίζεται σαν άγγελος για να την αγκαλιάσει.

Δείτε ακόμα Σασμός: Στη μνήμη του αδελφού μου θέλω να τον καταστρέψω

Για τον χαμό της Μανταρίνας μαθαίνουν και η Αργυρώ με την Μαρίνα από τα Γιάννενα και πενθούν κι αυτές τον χαμό της. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η σκηνή ανάμεσα στον Πετρή και την Μανταρίνα θα είναι από τις πιο καθηλωτικές της σειράς.

Σασμός-Μανταρίνα-

Close