Σασμός: Ο Σταύρος ως χαρακτήρας δεν είναι καλά

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Σταύρος ως χαρακτήρας δεν είναι καλά.

Eιναι δεν είναι καλά σε λίγο θα σκάσει μύτη ο Αστέρης και Μπαμμμμμμμμ. Αντίο Σταυράκο μας …

Πλούσιο το βιογραφικό του στις σκηνές της χώρας, ωστόσο το τηλεοπτικό κοινό τον συνάντησε πριν λίγες εβδομάδες στα Γιάννενα, στον ρόλο του Σταυρού που ερωτεύτηκε σφόδρα την Αργυρώ Βρουλάκη. Ο Γιώργος Χριστοδούλου είναι έτοιμος να εξερευνήσει και το πεδίο της τηλεόρασης, πρώτα όμως μιλά αποκλειστικά στο tv24 για του ήρωα όταν εκείνος πατήσει τη γη της Κρήτης, στο πλευρό της Αργυρώς.

Δείτε επίσης : Σασμός επόμενα επεισόδια : 137 , 138 , 139 , 140

Δεν ξέρω αν το έχετε συνειδητοποιήσει αλλά υποδύεστε έναν ήρωα που κάθε γυναίκα θα ήθελε να έχει το πλευρό της!

Είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει άνευ όρων. Η αγάπη του είναι τελείως ανιδιοτελής και πολύ καθαρή. Ο τρόπος που προσέγγισα τον Σταύρο ήταν μέσα από μία αθωότητα και ειλικρίνεια. Μία απολυτότητα στα θέματα του συναισθήματος και της καρδιάς.

Σασμός: Ο Σταύρος ως χαρακτήρας δεν είναι καλά

Μας έδωσε την εντύπωση πως έψαχνε από κάπου να πιαστεί, είναι έτσι;

Τώρα που το λέτε, θα μπορούσε να έψαχνε και αυτός έναν λόγο να πιαστεί από κάπου, όπως έκανε και η Αργυρώ μετά απ’ ό,τι έζησε στην Κρήτη. Μην ξεχνάμε πώς και ο Σταύρος έχει περάσει δύσκολα στη ζωή του.

Και όσο περνάει ο καιρός βλέπουμε πώς αυξάνεται η ανταπόκριση της Αργυρώς στην αρχή ήταν σφιγμένη απέναντί του…

Η αγάπη που δίνει ο Σταύρος είναι τελείως διαφορετική από την αγάπη που λαμβάνει από την Αργυρώ. Ο Σταύρος την ερωτεύεται, είναι για εκείνον ο μεγάλος έρωτας, ενώ η αγάπη της Αργυρώς είναι ένα στάδιο πιο μετά από τον μεγάλο έρωτα.

Είναι όμως πιο συνειδητή η αγάπη της Αργυρώς.

Σασμός: Ο Σταύρος ως χαρακτήρας δεν είναι καλά

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης μαθαίνει ότι ο Πέτρος είναι γιος του

Πιο συνειδητή και πιο ψύχραιμη. Βλέπει στον Σταύρο πράγματα πιο νηφάλιο μυαλό και μάτια. Δεν είναι στην τρέλα του έρωτα. Αυτό συμβαίνει και στη ζωή. Πολλές φορές δενόμαστε με ανθρώπους που δεν μας τρέλαναν όταν ήρθαν στη ζωή μας, ωστόσο μας αγγίζουν απόλυτα.

Δεν πιστεύετε όμως πως οι σχέσεις που γίνονται με καθαρό μυαλό και συνειδητότητα, κρατούν περισσότερο από τους μεγάλους έρωτες που ξεθυμαίνουν;

Ίσως, άλλωστε η Αργυρώ το έχει πει στον Σταύρο. Λέγοντας του την ιστορία της, του είχε πει ότι δεν θα ερωτευτεί άλλον άντρα. Άρα ο Σταύρος ξέρει που πατάει και που βρίσκεται. Όπως και να έχει, νομίζω πως αυτός ο ήρωας προτιμάει να αγαπάει και να μη σκέφτεται πολύ. Με συγκινεί πολύ ο Σταύρος. Δεν υπάρχουν άλλοι τέτοιοι ήρωες στην ελληνική τηλεόραση. Είναι καθάριος, αθώος και χωρίς σκοτεινές σκέψεις.

Σασμός: Ο Σταύρος ως χαρακτήρας δεν είναι καλά

Δείτε επίσης : Σασμός: Ο παπά  Μιχάλης κρατάει στα χέρια του το μυστικό της πατρότητας

Όντως είναι ένας ήρωας χωρίς δεύτερες σκέψεις; Δεν θα τον δούμε να κάνει υπερβολές για την αγάπη του;

Για μένα ήδη έχει κάνει υπερβολές. Απλά εγώ ως ηθοποιός επέλεξα να μην παίξω τις συγκεκριμένες σκηνές μέσα από το στοιχείο της υπερβολής αλλά της ανάγκης του να προβάλει τα συναισθήματά του. Στα επόμενα επεισόδια θα τον δούμε να έρχεται στα όριά του λόγω του αδερφού του και λίγο αργότερα θα κλονιστεί η σχέση του με τους ανθρώπους που τον απειλούν. Έτσι είναι τα πράγματα, όταν πρόκειται να υπερασπιστείς την οικογένειά σου και την ασφάλεια της γίνεσαι σκυλί. Και αυτό θα το δείτε από τον Σταύρο.

Δείτε επίσης : Σασμός: Στα μάτια τους είμαι μία χήρα

Φαντάζομαι πως η αντίστροφη μέτρηση θα ξεκινήσει όταν ο Αστέρης φτάσει στα Γιάννενα και θα έρθει σε επαφή με την Αργυρώ…

Ο Σταύρος είναι ένας ήπιος χαρακτήρας, θα μπορούσε να τον χαρακτηρίσει και αφελή κάποιος αν τον έβλεπε κακοπροαίρετα αλλά κατά τη γνώμη μου έχει το βάθος να καταλάβει τι σημαίνει ο Αστέρης για την Αργυρώ ακόμα και κάτω από αυτές τις περιστάσεις. Οπότε δεν πιστεύω πως θα στεκόταν απέναντι από τον Αστέρη, ως αντίζηλος. Και αυτό κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρον. Το πώς ενδεχομένως θα βλέπαμε τον Σταύρο να διεκδικεί ή να μην διεκδικεί την Αργυρώ.

Σασμός: Ο Σταύρος ως χαρακτήρας δεν είναι καλά

Δείτε επίσης : Σασμός: Η Αργυρώ φοβάται μην ανακαλύψει ο Αστέρης το μυστικό της

Θεωρείται πως θα μπει στη διαδικασία ο Σταύρος; Να διεκδικεί τη γυναίκα που αγάπησε;

Επειδή είναι ταμένος στην Αργυρώ, αν καταλάβει πως η Αργυρώ θέλει τον Αστέρη, δεν θα την διεκδικούσε. Θα γινόταν κομμάτια, δεν ξέρω τι τέλος θα είχε, αλλά δεν είναι δυνατόν ένας ήρωας που θα γινόταν χάλι να τον πατήσει αγαπημένη του, να τη βλέπει αλλού και να κάνει τα στραβά μάτια να την έχει δική του. Αυτό μου φαίνεται σωστό και συνεπές για τον Σταύρο. Δεν ξέρω τι θα γίνει, αλλά εγώ αυτό θα επιθυμούσα. Ο Σταύρος να παραμείνει αξιοπρεπής.

Περίμενα πάντως ότι θα παλέψει για την Αργυρώ…

Πολύ ειλικρινά, δεν το ξέρω αλλά για μένα είναι ακραίο ούτως ή άλλως που αποφάσισε να παντρευτεί μία γυναίκα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Μήπως αυτός ο έρωτας εμπεριέχει και την εμμονή μέσα;

Όταν διάβασα για την πρώτη φορά αυτό το σενάριο, σκέφτηκα πως ο Σταύρος ως χαρακτήρας δεν είναι καλά. Ο τρόπος που σκέφτεται είναι πάνω από τον μέσο όρο των ανθρώπων. Όταν άρχισα όμως να επενδύω  προσωπικές μου σκέψεις και προβληματισμούς στον ρόλο, κατάλαβα πως ναι, ο έρωτας μπορεί να σε κάνει εμμονικό και επίσης συνειδητοποίησα ότι υπάρχουν άνθρωποι που τρέφονται με το να δίνονται απόλυτα σε άλλους ανθρώπους. Παρ’ όλα αυτά, είναι ρομαντικό κι εμένα με συγκινεί.

Συνάντηση με τον Αστέρη θα έχει κάποια στιγμή ο ήρωας σας;

Χωρίς να έχω διαβάσει σχετικό σενάριο, πιστεύω ότι θα έχει και μάλιστα με πολύ αναπάντεχο τρόπο. Δεν θα μου φαινόταν περίεργο να συναντηθούν και να έχουν μία επαφή περίεργη…

Σασμός: Ο Σταύρος ως χαρακτήρας δεν είναι καλά

Το παιδί της Αργυρώς δεν θα είναι καλά και μάλιστα η συμβολή του Αστέρη θα το κάνει καλά. Κάπως έτσι θα επέλθει ο σασμός;

Ξέρω πως θα προκύψει ένα πρόβλημα υγείας, αλλά δεν ξέρω αν θα αφορά στο παιδί ή κάποιον άλλον. Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω καν το μέλλον του ηρώα μου στη σειρά.

Ποια είναι η αίσθησή σας; Αυτή η σχέση έχει σωστές βάσεις για να κρατήσει;

Αν έκρινα με βάση την πραγματικότητα και όχι τη μυθοπλασία, θα έλεγα ότι ο Σταύρος και η Αργυρώ θα μπορούσαν να είναι μαζί για πάντα. Επειδή όμως η μυθοπλασία συμπυκνώνει τη ζωή, δεν ξέρω, έχω αισθανθεί πως ο o κόσμος θέλει μαζί τον Aστέρη με την Αργυρώ αλλά δεν ξέρω πόσα εμπόδια θα πρέπει να περάσουν και πόσες θάλασσες να διανύσουν.

Αν αποφάσιζε η Αργυρώ να γυρίσει στην Κρήτη, ο Σταύρος θα άφηνε την οικογένεια του, τον αδερφό του και τη δουλειά του για να την ακολουθήσει;

Ναι, πιστεύω πως θα τη ακολουθούσε, αλλά το ενδιαφέρον είναι πως δεν θα ήταν μία εύκολη απόφαση. Θα γινόταν με κόστος…

Δείτε επίσης : Σασμός : Ο Γεράσιμος νεκρός

Σασμός: Ο Σταύρος ως χαρακτήρας δεν είναι καλά

Αν ο Σταυρός ήταν πραγματικό πρόσωπο, τι θα του λέγατε;

Σε γουστάρω πολύ, ρε φίλε, συνέχισε και μη λογαριάζεις τίποτα. Και αν είναι να φας τα μούτρα σου, να είσαι δυνατός και θα τα καταφέρεις. Θεωρώ πως αυτού του είδους οι εμπειρίες σε θωρακίζουν και σου δίνουν εφόδια να γίνεις καλύτερος άνθρωπος στη ζωή σου. Του αξίζει να ευτυχήσει.

Σασμός: Ο Σταύρος ως χαρακτήρας δεν είναι καλά

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ χαροπαλεύει

Με τον αδερφό τι θα γίνει;

Ο αδερφός του ο Βαγγέλης είναι μεγάλη πληγή. Τους δένει μία μεγάλη ιστορία και είναι η μονή του οικογένεια. Δυστυχώς, όπως φαίνεται, δεν  μοιάζει να ορθοποδεί. Η εξάρτηση είναι μία αρρώστια που δύσκολα γιατρεύεται. Αν ένα πράγμα γονάτιζε τον Σταύρο, θα ήταν αυτό. Να πάθει κάτι ο Βαγγέλης. Παρ’ όλα αυτά, θα δείτε ακόμα περισσότερες συγκρούσεις μεταξύ τους.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close