Σασμός: Ο Αστέρης μαθαίνει ότι ο Πέτρος είναι γιος του

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι καταιγιστικές αφού ο Αστέρης μαθαίνει ότι ο Πέτρος είναι γιος του. 

Άντε να πάρει δρόμο και ο Σταύρος, να είναι ξανά μαζί, γιατί δεν αντέχουμε άλλο!!!

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο παπά – Μιχάλης κρατάει στα χέρια του το μυστικό της πατρότητας

Όταν ο Αστέρης πηγαίνει μέχρι τα Γιάννενα για να βρει την Αργυρώ και να της εξηγήσει, την βλέπει όχι μόνο με έναν άλλον άντρα στο πλευρό της αλλά και με ένα παιδί στην αγκαλιά. Ο Αστέρης στην θέα της αγαπημένης του να έχει προχωρήσει για τα καλά την ζωή της νιώθει να χάνει την γη κάτω από τα πόδια του.

Δείτε ακόμα Σασμός επόμενα επεισόδια : 137 , 138 , 139 , 140

Σασμός-Αστέρης-

Δεν θα έμπαινε ποτέ εμπόδιο στην ευτυχία της Αργυρούς, ειδικά τώρα, που έχει και ένα παιδί με έναν άλλον άντρα. Δεν μπορεί να ξέρει ότι το παιδί είναι δικό του. Η αποκάλυψη όμως για το ποιος είναι ο πραγματικός πατέρας του μικρού Πέτρου δεν θα αργήσει να έρθει.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η πρώτη βραδιά πάθους Βασιλικής-Μαθιού από το παρελθόν

Σύμφωνα με τα spoilers που έχουν κυκλοφορήσει, ο μικρός Πέτρος – που πήρε το όνομά του, από τον αδερφό της Αργυρούς – αρρωσταίνει βαριά και το μόνο που μπορεί να τον σώσει είναι μόσχευμα από συγγενή εξ’ αίματος. Αυτό σημαίνει ότι μόνο ο Αστέρης μπορεί να βοηθήσει.

Σασμός: Ο Αστέρης μαθαίνει ότι ο Πέτρος είναι γιος του

Δείτε ακόμα Σασμός: Στα μάτια τους είμαι μία χήρα

Η Αργυρώ αυτό το γνωρίζει όμως δεν θέλει να μιλήσει στον Αστέρη για το παιδί τους. Μετά από όλα αυτά που έχουν προηγηθεί μεταξύ τους, δεν ξέρει πως μπορεί να του αποκαλύψει κάτι τέτοιο. Επίσης μην ξεχνάμε ότι για την Αργυρώ, ο Αστέρης είναι ακόμη ο φονιάς του αδερφού της και το μίσος της γι’ αυτόν δεν έχει κοπάσει.

Σασμός-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Αργυρώ χαροπαλεύει

Σασμός: Ο Αστέρης μαθαίνει ότι ο Πέτρος είναι γιος του

Συμβουλεύεται λοιπόν την μητέρα της, Μαρίνα. Η Μαρίνα, σαν φωνή της λογικής λέει πως για να σωθεί ο μικρός Πέτρος οφείλει ο Αστέρης να γνωρίζει την αλήθεια και ήρθε η στιγμή να κάνουν την έχθρα τους στην άκρη για το καλό του μικρού. Πώς θα αντιδράσει ο Αστέρης σε αυτήν την αποκάλυψη;

Σασμός-Αστέρης-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close