Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ-μικρός Πέτρος-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού ο Αστέρης ελπίζει ο μικρός Πέτρος να είναι παιδί του. 

Δεν ήλπιζες να κερδίσεις 1.000.000 ευρώ; Τότε θα ήσουν και πατέρας και εκατομμυριούχος.

Δείτε ακόμα Σασμός: Αργυρώ και Αστέρης έρχονται αντιμέτωποι με τα συναισθήματά τους

Ο Αστέρης έφτασε μέχρι και τα μακρινά Γιάννενα για να συναντήσει την Αργυρώ από κοντά και να της εξηγήσει. Ούτε ο ίδιος δεν έχει συγχωρέσει τον εαυτό του, όμως θέλει σαν τρελός να τον συγχωρέσει ή τουλάχιστον να τον ακούσει η Αργυρώ.

Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Στέλλα ξεμπροστιάζει τον Γεράσιμο

Εκεί όμως είδε ότι η Αργυρώ όχι μόνο έχει βρει άλλον άντρα αλλά και παιδί μαζί του και έφυγε, αποκαρδιωμένος. Η μετακόμιση της Αργυρώς στην Κρήτη γέμισε χαρά τον Αστέρη. Δεν ελπίζει ότι θα είναι ξανά μαζί αφού η Αργυρώ πλέον έχει οικογένεια με άλλον άντρα και δεν θα έμπαινε ποτέ εμπόδιο στην ευτυχία της.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Καραπάνος πεθαίνει

Σασμός-μικρός Πέτρος-

Χαίρεται όμως που την έχει κοντά του και ελπίζει κάποια στιγμή να μιλήσουν και να της εξηγήσει. Ο Αστέρης χαζεύει από μακριά την Αργυρώ να παίζει με το παιδί της στην Κρήτη και ονειροπολεί. Ελπίζει ο μικρός Πέτρος να είναι παιδί του και σκέφτεται πως αν δεν είχαν γίνει όλα αυτά τώρα μπορεί εκείνος να ήταν οικογένεια με την Αργυρώ.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Κώστας δεν έχει μούτρα να σε πλησιάσει

Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ-

Ονειροπολεί και χαμογελάει στην σκέψη ότι αυτός, η Αργυρώ και ο μικρός Πέτρος ήταν μία οικογένεια. Μέχρι που εμφανίζεται ο Σταύρος και ο Αστέρης προσγειώνεται με φόρα στην πραγματικότητα. Χλομιάζει για μία ακόμη φορά στην θέα της Αργυρώς, του Σταύρου και του παιδιού τους.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Καραπάνος δίνει το τελειωτικό χτύπημα πριν την καταστροφή του

Από την άλλη η Αργυρώ πενθεί και είναι πολύ πληγωμένη. Το μόνο της στήριγμα είναι ο μικρός Πέτρος που νιώθει πως μαζί του γαληνεύει και πως της γεμίζει το κενό. Ο Αστέρης μπορεί μόνο να ελπίζει πως τα πράγματα θα ήταν αλλιώς και ο μικρός Πέτρος θα ήταν δικό του παιδί, όμως η αλήθεια δεν θα αργήσει να βγει στην επιφάνεια.

Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close