Σασμός: Αργυρώ και Αστέρης έρχονται αντιμέτωποι με τα συναισθήματά τους

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ενδιαφέρουσες αφού η Αργυρώ και ο Αστέρης έρχονται αντιμέτωποι με τα συναισθήματά τους. 

Άντε ρε παιδιά…ξανά βρείτε τα αφού αγαπιέστε!

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Στέλλα ξεμπροστιάζει τον Γεράσιμο

H υγεία της γιαγιάς Ειρήνης επιδεινώνεται, προκαλώντας την ανησυχία της Άσπας και του Άγγελου, που καταλαβαίνουν πόσο μόνη αισθάνεται. Στα Γιάννενα, η Αργυρώ παίρνει τη μεγάλη απόφαση να επιστρέψει με τη Μαρίνα, τον Σταύρο και το παιδί στην Κρήτη…

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Καραπάνος πεθαίνει

Σασμός-Αργυρώ-Αστέρης-

Όταν ο Αστέρης μαθαίνει το μεγάλο νέο της επιστροφής της Αργυρώς, έρχεται αντιμέτωπος με τους πιο σκοτεινούς φόβους του, αλλά και με τις μεγαλύτερες ελπίδες του.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Κώστας δεν έχει μούτρα να σε πλησιάσει

Από τη μία τρέμει μήπως εκείνη τον έχει ξεπεράσει, ζει πλέον μόνο για την οικογένειά της και δεν θέλει να τον δει ούτε ζωγραφιστό μπροστά της, από την άλλη όμως ξέρει μέσα του πως αυτό που έζησαν ήταν πολύ δυνατό και για τους δύο.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Καραπάνος δίνει το τελειωτικό χτύπημα πριν την καταστροφή του

Σασμός-Αργυρώ-Αστέρης-

Η πρώτη τους συνάντηση στην Κρήτη ύστερα από τόσο καιρό θα τους φέρει αντιμέτωπους με τα συναισθήματα που ήθελαν να κρύψουν βαθιά μέσα τους. Μία ηλεκτρισμένη συνάντηση που θα τους φέρει αντιμέτωπους με τα συναισθήματά τους.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Καλλιόπη πιέζει τον παπά για την αλήθεια

Λίγο αργότερα η Μαρίνα θα κάνει μία αποκάλυψη στην Κατερίνα για το παιδί. “Το παιδί Κατερίνα. Το παιδί είναι του Αστέρη“, της ομολογεί και η Κατερίνα μένει άφωνη.

Σασμός-Αργυρώ-Αστέρης-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close