Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Αστέρης πάει να φύγει απο την Κρήτη και η Αργυρώ θα τον σταματήσει τελευταία στιγμή

ΤΙ ΜΠΑΜ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ

Όταν κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για τον δεύτερο κύκλο του «Σασμού» καταλάβαμε και από τα spoiler ότι η Αργυρώ και ο Αστέρης θα έρθουν πιο κοντά.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία θα κάνει την ανατροπή με τον Δημοσθένη

Σασμός Αστέρης-Αργυρώ : Η ζωή τους μετά την αποφυλάκιση

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος βγάζει το άλλο του πρόσωπο στην Αργυρώ

Παρόλο που η Αργυρώ δεν θέλει ούτε ζωγραφιστό να βλέπει τον άντρα που ερωτεύθηκε γιατί τον θεωρεί υπεύθυνο για το θάνατο του αδελφού της, δείχνει να επηρεάζεται από τα μηνύματα που της στέλνει. Αυτό, όπως θα φανεί στην πορεία, θα φέρει τριγμούς στην σχέση της με τον Σταύρο και τελικά θα τους οδηγήσει στον οριστικό χωρισμό.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος βγαίνει εκτός ελέγχου

Σασμός: Έτσι χωρίζει ο Αστέρης Αργυρώ και Σταυρό

Δείτε ακόμη Σασμός: Έρχεται ο Πάνος το δεξί χέρι του Φαρμάκη

Ο Αστέρης βλέποντας ότι δυσκολεύει την Αργυρώ με την παρουσία του στην Κρήτη παίρνει μία μεγάλη απόφαση. Να αφήσει τον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε και να κάνει μία καινούργια αρχή σε μία άλλη πόλη, όπου δεν θα τον ξέρει κανένας.

Η πληροφορία αυτή φτάνει στα αυτιά της Αργυρώς που θα πάει στο αεροδρόμιο για να τον σταματήσει. Θα του εξηγήσει ότι μπορεί να μην υπάρχει μέλλον στη σχέση τους, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να αλλάξει όλη του τη ζωή εξαιτίας της.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης εξαφανισμένος μετά τον σκοτωμό με τον Μαθιό- Ο Κώστας στη φυλακή

Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος απειλεί την Μαρίνα

Οι δυο τους θα έρθουν πιο κοντά, χωρίς να γνωρίζουν ότι κάποιος τους παρακολουθεί. Αυτός ο κάποιος είναι ο Σταύρος που υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει με τον Αστέρη και την Αργυρώ.

Σύμφωνα με το znews, παρόλο που η Αργυρώ θα του εξηγήσει ότι δεν υπάρχει κάτι ο Σταύρος θα πάρει ανάποδες και θα κάνει τη ζωή της γυναίκας του κόλαση.

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 12, 13, 14, 15

Δείτε ακόμη Σασμός: Η ώρα της εκδίκησης έχει φτάσει

Από τον γλυκό και ευγενικό Σταύρο που γνωρίζουμε μεταμορφώνεται σε ένα βίαιο και ζηλιάρη άντρα που βλέπει παντού φαντάσματα. Ο χωρισμός λοιπόν είναι πλέον μονόδρομος για το ζευγάρι και μένει να δούμε τι θα κάνει ακόμα για να την εκδικηθεί.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close