Σασμός-Νικηφόρος

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Νικηφόρος βγαίνει εκτός ελέγχου.

Νικηφόρε μαζέψου γιατί έχεις Παυλίτο απέναντι…

Ήδη λίγο καιρό πριν από την πρεμιέρα του Σασμού, ο Γιώργος Αμούτζας είχε μιλήσει για τη μεγάλη αλλαγή που θα δούμε στο πρόσωπο του Νικηφόρου και τα πρώτα στοιχεία έχουν ήδη αρχίσει να γίνονται αισθητά. Ο γιός της Βασιλικής αλλάζει και έτσι οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα του, προσπαθούν να τον προστατεύσουν όσο μπορούν.

Δείτε ακόμη Σασμός: Έρχεται ο Πάνος το δεξί χέρι του Φαρμάκη

Σασμός: Ξανά ελεύθερος ο Νικηφόρος

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης εξαφανισμένος μετά τον σκοτωμό με τον Μαθιό- Ο Κώστας στη φυλακή

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Μαρίας Μεταξητινού στο TV24, ο Παύλος είναι αποφασισμένος να ξεπλύνει αυτός το αίμα των Βρουλάκηδων. Δίνει όρκο μπροστά σε όλους πάνω από τον τάφο τού Άγγελου. Το μίσος και η οργή ξεχειλίζουν και ένας νέος κύκλος ανοίγει που φοβίζει τους πάντες και από τις δύο οικογένειες.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος απειλεί την Μαρίνα

Σασμός-Παύλος

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 12, 13, 14, 15

Ο Παύλος δίνει το «στίγμα» του αμέσως και μάταια προσπαθούν να τον πείσουν τόσο η Μαρίνα όσο και ο παπα-Μιχάλης να σταματήσει το κακό, να μην πάρει εκδίκηση για κανέναν και για τίποτα.

Η Βασιλική αγωνίζεται να πείσει τον Νικηφόρο: «Σε παρακαλώ αγόρι μου, φύγε πήγαινε πίσω στο Ηράκλειο, δεν θέλω να μείνεις στο χωριό ούτε ένα λεπτό. Νικηφόρε, σε εξορκίζω μείνε μακριά από όλα αυτά», του λέει, βλέποντας άμεσα τον κίνδυνο της βεντέτας.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η ώρα της εκδίκησης έχει φτάσει

Σασμός: Η Βασιλική πεθαίνει την ημέρα του γάμου της ;

Δείτε ακόμη Σασμός: O παπάς και η παπαδιά αποκαλύπτουν τα πάντα

Ωστόσο, το μυαλό του Νικηφόρου τρέχει ξανά στον θάνατο του πατέρα του και τον φονιά του. Έτσι παίρνει μαζί του όπλο και φεύγει για το Ηράκλειο.

Όταν πηγαίνει στο σπίτι του η Τζένη, βλέπει ότι ο Νικηφόρος οπλοφορεί: «Τι όπλο είναι αυτό, Νικηφόρε; Σε παρακαλώ άφησέ το και μην το ξανακουμπήσεις. Τι το θέλεις πάνω σου;», τον ρωτάει, αλλά η εμμονή του Νικηφόρου να φέρει επάνω του όπλο βάζει σε μεγάλη ανησυχία την Τζένη,

Δείτε ακόμη Σασμός: O αναθεματισμένος βάλθηκε να μας κάψει ζωντανούς

Σασμός-Τζένη

Δείτε ακόμη Σασμός : Που ήταν τόσα χρόνια Ρε μάνα; Η Αργυρώ έξαλλη με τον Παύλο

Η ίδια αποφασίζει να ζητήσει βοήθεια από τη Βασιλική: «Πρέπει να του μιλήσετε, κυκλοφορεί με το όπλο πάνω του, φοβάμαι μη γίνει κανένα κακό», της επισημαίνει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close