Σασμός-Σταύρος-Αργυρώ

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Σταύρος βγάζει το άλλο του πρόσωπο στην Αργυρώ.

Σταύρο τι έγινε μαγκέψαμε;;

Θάνατοι, δολοφονίες, συλλήψεις, γάμοι και χωρισμοί είναι μερικά από τα γεγονότα, που βλέπουμε να διαδραματίζονται στο Σασμό, με τη συμφιλίωση ωστόσο ανάμεσα στις 2 οικογένειες να μη συμβαίνει.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος βγαίνει εκτός ελέγχου

Σασμός-Σταύρος

Δείτε ακόμη Σασμός: Έρχεται ο Πάνος το δεξί χέρι του Φαρμάκη

Η Αργυρώ μεγαλώνει το παιδί του Αστέρη με τον Σταύρο, η σχέση όμως του ζευγαριού δε φαίνεται να κυλάει ευχάριστα. Ο άντρας καταλαβαίνει τις διαφορές και αρχίζει να διαμαρτύρεται.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης εξαφανισμένος μετά τον σκοτωμό με τον Μαθιό- Ο Κώστας στη φυλακή

Σασμός-Σταύρος-Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος απειλεί την Μαρίνα

Από την άλλη ο Αστέρης στέλνει κάποια μηνύματα στο κορίτσι και αυτή θα είναι η πρώτη ρήξη σε Αργυρώ και Σταύρο. Η ίδια ζητάει από τον Βρουλάκη να μην την ενοχλεί και εκείνος αποφασίζει να φύγει από την Κρήτη για το καλύτερο όλων.

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 12, 13, 14, 15

Σασμός: Η Αργυρώ τρελαίνεται και χάνει τα λογικά της

Δείτε ακόμη Σασμός: Η ώρα της εκδίκησης έχει φτάσει

Τότε είναι που η Βρουλάκη λυγίζει και πηγαίνει να τον σταματήσει στο αεροδρόμιο λέγοντας του πως δεν είναι ανάγκη να αφήσει τον τόπο του εξαιτίας της…Και αυτή είναι μια σκηνή, που βλέπει ο Γιαννιώτης σύντροφος, βγαίνει από τα ρούχα του και βγάζει έναν άλλον εαυτό.

Δείτε ακόμη Σασμός: O παπάς και η παπαδιά αποκαλύπτουν τα πάντα

Σασμός: Έτσι χωρίζει ο Αστέρης Αργυρώ και Σταυρό

Δείτε ακόμη Σασμός: O αναθεματισμένος βάλθηκε να μας κάψει ζωντανούς

Χωρίζει με την Βρουλάκη, καθόλου ήρεμα ωστόσο θέλοντας να πάρει εκδίκηση…Θα μάθει άραγε ποτέ ο Αστέρης πως ο Σταύρος δεν είχε γιο αλλά ο ίδιος.

Δείτε ακόμη Σασμός : Που ήταν τόσα χρόνια Ρε μάνα; Η Αργυρώ έξαλλη με τον Παύλο

Σασμός: Ο Αστέρης θα πάρει εκδίκηση

Δείτε ακόμη Σασμός: Βασιλική πονάω – Ο Αστέρης με κλάματα εξομολογείται

Μπορεί να μην είναι πολλές και συχνές οι κοινές σκηνές της Αργυρώς με τον Αστέρη στον νέο κύκλο του Σασμού, σύμφωνα με το tv24, αλλά όσες φορές θα δούμε το πρώην ζευγάρι να σμίγει οι αντιδράσεις θα είναι απολαυστικές.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close