Σασμός-Μαθιός-Στεφανής

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο  φόνος του Στεφανή θα παραμείνει κρυφός.

Ουφφ ευτυχώς…

Η Βέρα Μακρομαρίδου, καλεσμένη στην εκπομπή «Super Katerina» μίλησε για τη συμμετοχή της στη σειρά «Σασμός», για το μέλλον της Άσπας, αλλά και για τις εξελίξεις που έρχονται, για να κόψουν την ανάσα.

Όπως ανέφερε η ίδια, μόλις περάσουν τα νεύρα της Άσπας και ηρεμήσει λίγο από τη δολοφονία του αγαπημένου της, θα αρχίσει να βλέπει τον Μύρωνα με άλλο μάτι. Εκείνος, με τον γλυκό του τρόπο, θα καταφέρει να την προσεγγίσει.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Ευθύμης κάνει φόνο

Σασμός-Μαθιός

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο έρωτας χτυπά την πόρτα της Καλλιόπης

Για την Αργυρώ και τον Αστέρη, η τηλεοπτική “Άσπα”, αποκάλυψε πως οι δύο ξαδέλφες θα παραμείνουν “ψυχρές”… «Είναι τεταμένη η ατμόσφαιρα, δε νομίζω να έλεγε η Αργυρώ στην Άσπα ότι ήρθε κοντά με τον Αστέρη».

Η Βέρα Μακρομαρίδου μίλησε για την τρίτη σεζόν της σειράς Σασμός, ξεκαθαρίζοντας πως ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό κάτι τέτοιο. Μάλιστα, επισήμανε πως η τρίτη σεζόν θα την έβρισκε σύμφωνη, μόνον εάν είχε να πει πράγματα..

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Τόλης αλλάζει και γίνεται σκοτεινός

Σασμός: Ο Στεφανής επιστρέφει για να δικαιωθεί

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Νάντια λέει τα πάντα για τον Μαθιό στον Ευθύμη

«Εάν η ιστορία η βασική εξαντληθεί, ίσως δεν υπάρχει νόημα να πάει για τρίτη χρονιά. Αν κρατηθεί η ποιότητα και είμαστε σίγουροι σεναριακά, καλώς. Βέβαια, είναι λίγο επικίνδυνο…»

Δείτε ακόμη Σασμός: Το διαζύγιο της Αργυρώς και του Σταύρου θα βαφτεί με αίμα

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης κινδυνεύει απο τον Ευθύμη

Για τον δολοφόνο του Στεφανή, η Βέρα Μακρομαρίδου ανέφερε πως δε θα αποκαλυφθεί αυτό το φρικτό μυστικό, εάν η σειρά ετοιμάσει τρίτο κύκλο επεισοδίων.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close