Σασμός: Ο Γεράσιμος γοητεύεται από την Στέλλα

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές καθώς θα δούμε τον Γεράσιμο να γοητεύεται από την Στέλλα.

Ουπς ,νέος έρωτας προβλέπεται νομίζω…Με τις ευχές μας καλέ

Ένα νέο ειδύλλιο ξεκινά στη σειρά Σασμός και οι εξελίξεις πλέον θα είναι καταιγιστικές. Κι αυτό γιατί το νέο ζευγάρι που βρίσκεται στην Κρήτη θα παίξει κομβικό ρόλο στη συνέχεια της υπόθεσης.
Σασμός spoiler: Στέλλα και Γεράσιμος έρχονται πολύ κοντά!

Σασμός-Γεράσιμος

Δείτε ακόμη Σασμός Β σεζόν: Ποιοι μένουν- Ποιοι φεύγουν

Οι πρωταγωνιστές αυτού του ειδυλλίου θα είναι η Στέλλα και ο Γεράσιμος. Οι οποίοι θα δούμε να έρχονται πάρα πολύ κοντά στα επόμενα επεισόδια.

Η Στέλλα την περίοδο αυτή έχει ρίξει όλο το βάρος της στη δίκη του Αστέρη. Ψάχνει εναγωνίως τρόπους προκειμένου να τον αθωώσει. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ακόμη τρέφει αισθήματα για τον Σταματάκη, όσο κι αν δεν θέλει να το παραδεχθεί.

Σασμός-Στέλλα

Δείτε ακόμη Σασμός: Ποιος κάνει απόπειρα αυτοκτονίας;

Στη δίκη του Αστέρη έχει επικεντρωθεί και ο Γεράσιμος. Ειδικά τη στιγμή που ο Αμερικάνος ομολογεί τον φόνο του Στεφανή, χωρίς όμως να είναι ο δολοφόνος. Όλοι κινούνται γύρω από την υπόθεση του Αστέρη, του Στεφανή και του Πέτρου Βρουλάκη, με αποτέλεσμα η αστυνομία να έρχεται σε καθημερινή επικοινωνία με τη Στέλλα.

Όσο ο Αντώνης λείπει στα Γιάννενα προκειμένου να είναι κοντά στην αγαπημένη του Μαρίνα, ο Γεράσιμος αναλαμβάνει να ρίξει φως στην υπόθεση. Πλησιάζει τη Στέλλα και της ζητάει να συνεργαστούν, ανταλλάζοντας χρήσιμες πληροφορίες που θα ρίξουν φως σε αυτή την πολύ δύσκολη υπόθεση.

Σασμός-Γεράσιμος

Δείτε ακόμη Σασμός : Φεύγουν από το χωριό Μαθιός και Βασιλική

Ο Γεράσιμος, από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας αυτής στη σειρά Σασμός, αισθάνεται γοητευμένος από την Στέλλα. Το ίδιο σιγά σιγά θα συμβεί και από την πλευρά της Στέλλας. Ο δυναμισμός του, η εκρηκτική του προσωπικότητα και η σοβαρότητα που εκπέμπει, θα κάνουν την ηρωίδα να τον δει διαφορετικά…

Όσο για τον Άγγελο; Το ζευγάρι απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο. Ο Άγγελος κάνει προσπάθειες να την προσεγγίσει ξανά, όμως είναι μάταιο. Η Στέλλα δείχνει προσηλωμένη σε αυτή τη δίκη. Δεν είναι σε θέση να σπαταλήσει χρόνο, για κανέναν, ειδικά για τον Άγγελο Βρουλάκη. Σύμφωνα με το ciao αυτό θα δώσει την ευκαιρία στον Γεράσιμο να κάνει το πρώτο βήμα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close