Σασμός: Η Αργυρώ καταρρέει στα χέρια της Βασιλικής

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Αργυρώ καταρρέει στα χέρια της Βασιλικής. 

Αφού καταρρέεις που καταρρέεις, γιατί δεν καταρρέεις στα χέρια του Αστέρη να τελειώνουμε;

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μύρωνας επιστρέφει αλλά όχι για πολύ

Σασμός: Η Αργυρώ καταρρέει στα χέρια της Βασιλικής

Ο Άγγελος ειδοποιεί την Αργυρώ και την Μαρίνα πως η υγεία της γιαγιάς Ειρήνης δεν είναι καλή. Έτσι οι δύο γυναίκες συνειδητοποιούν πως πρέπει να γυρίσουν πίσω στην Κρήτη. Έτσι η Μαρίνα, ο Σταύρος, η Αργυρώ και ο μικρός Πέτρος μετακομίζουν στην Κρήτη.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Παντελής γνωρίζει την Κλαίρη και σαστίζει

Σασμός: Η Αργυρώ καταρρέει στα χέρια της Βασιλικής

Μπορεί το αγκάθι του Αστέρη να βασανίζει την ψυχή της Αργυρώς, όμως η ίδια όσο περνούν οι μέρες δείχνει να βρίσκει τα πατήματά της στην Κρήτη. Μάλιστα ξεκίνησε και τις πρώτες βόλτες μαζί με τον Σταύρο και το παιδί. Στο μεταξύ η Βασιλική ξέροντας πόσο έχει πονέσει η Αργυρώ, θέλει να την πλησιάσει.

Δείτε ακόμα Σασμός: Πεθαίνει ο Σταύρος;

Προσπαθεί να έχει καλές σχέσεις μαζί της. Μέχρι που ξαφνικά η Βασιλική και ο Άγγελος θα γίνουν μάρτυρες μίας πολύ δυνατής σκηνής αλλά και τραγικής εικόνας. Η Αργυρώ καταρρέει και η Βασιλική με τον Άγγελο τρομοκρατημένοι την πάνε στο νοσοκομείο.

Σασμός: Η Αργυρώ καταρρέει στα χέρια της Βασιλικής

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αστέρης ελπίζει ο μικρός Πέτρος να είναι παιδί του

Όταν η Αργυρώ μαθαίνει πως πάσχει από νεφροπάθεια και ίσως να χρειαστεί μόσχευμα, χάνει την γη κάτω από τα πόδια της. Ζητάει από την Βασιλική και τον Άγγελο να μην πουν σε κανέναν τίποτα κι εκείνοι της λένε πως πρέπει να φανεί δυνατή.

Δείτε ακόμα Σασμός: Αργυρώ και Αστέρης έρχονται αντιμέτωποι με τα συναισθήματά τους

 

Η Βασιλική όμως βρίσκεται μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα. Να μιλήσει στον Αστέρη σχετικά με το πρόβλημα υγείας της Αργυρώς και να προδώσει την εμπιστοσύνη της; Ή να το κρατήσει κρυφό; Θα φανεί στα επόμενα επεισόδια του Σασμού.

 

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close