Σασμός-Μύρωνας-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές αφού ο Μύρωνας επιστρέφει, αλλά όχι για πολύ. 

Καλέεε επιστρέφει το λαγωνικό της Κρήτης; Θα τρελαθούμε!

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Παντελής γνωρίζει την Κλαίρη και σαστίζει

Ο ηθοποιός Δημήτρης Μαμιός που υποδύεται τον Μύρωνα, είχε αποκαλύψει πως μετά την αποχώρησή του από τον Σασμό, το σενάριο δεν προέβλεπε ότι θα εμφανιζόταν ξανά. Όμως αυτό ανατράπηκε και έγινε γνωστό πριν λίγο καιρό ότι ο Μύρωνας θα επιστρέψει και μάλιστα θα ταράξει τα νερά.

Δείτε ακόμα Σασμός: Πεθαίνει ο Σταύρος;

Η επιστροφή του Μύρωνα πρόκειται να φέρει μεγάλη αναστάτωση στον Μαθιό αφού σε συνδυασμό με την ομολογία του Αμερικάνου, ότι δεν είχε καμία σχέση με την δολοφονία του Στεφανή, η υπόθεση της δολοφονίας του ξανά ανοίγει και ο Μαθιός θα νιώθει ότι χάνει έδαφος.

Σασμός-Μύρωνας-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αστέρης ελπίζει ο μικρός Πέτρος να είναι παιδί του

Παρόλα αυτά, γνωστό έγινε ότι ο αγαπημένος μας Μύρωνας θα βρεθεί στον Σασμό αλλά το πολύ για ένα με δύο επεισόδια. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή τη φορά ο Μύρωνας φτάνει στην Κρήτη, αλλά όχι ως συνεργάτης του Φραγκιαδάκη.

Δείτε ακόμα Σασμός: Αργυρώ και Αστέρης έρχονται αντιμέτωποι με τα συναισθήματά τους

Σασμός-Μύρωνας-

Ο Μύρωνας επιστρέφει για να βοηθήσει τον Αντώνη σε μία σημαντική υπόθεση που έχει αναλάβει. Είναι γνωστό άλλωστε πως μπορεί ο Μύρωνας να ήταν λίγο εκκεντρικός όμως ήταν πολύ καλός στην δουλειά του, πανέξυπνος και επαγγελματίας. Σίγουρα λοιπόν η βοήθειά του στον Αντώνη θα είναι πολύτιμη.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Στέλλα ξεμπροστιάζει τον Γεράσιμο

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά πάσα πιθανότητα θα δούμε τον Μύρωνα να επιστρέφει στο επεισόδιο που θα προβληθεί στις 11/5 αλλά και στο επεισόδιο που θα προβληθεί στις 12/5. Μάλιστα ο Μύρωνας θα επισκεφθεί και την Άσπα στην καντίνα, όμως η συνάντησή τους θα είναι απογοητευτική.

Σασμός-Μύρωνας-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Καραπάνος πεθαίνει

Μην ξεχνάμε ότι ο Μύρωνας είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για την Άσπα και μπορεί αυτή να μην του έδωσε ποτέ ελπίδες όμως ο ίδιος σίγουρα δεν θα ήθελε να την δει με άλλον άντρα στην επιστροφή του. Δυστυχώς όμως αυτό θα γίνει, αφού θα την δει με τον Άγγελο.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

 

Close