Σασμός: Ο Παντελής γνωρίζει την Κλαίρη & σαστίζει

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού ο Παντελής γνωρίζει την Κλαίρη και  σαστίζει. 

“ΨΩΜΜΑΤΑ” θα έλεγε ο Παντελής αν ήταν Καλλιόπη…

Δείτε ακόμα Σασμός: Πεθαίνει ο Σταύρος;

Ο Μανόλης και η Κλαίρη ζουν τον έρωτά τους όμως ο νεαρός, ξεκινά να συνειδητοποιεί ότι ήρθε η στιγμή να γνωρίσει την αγαπημένη του και στους γονείς του. Έτσι κανονίζουν να πάνε μαζί μέχρι το πατρικό του στην Κρήτη έτσι ώστε η Κλαίρη να γνωρίσει την οικογένειά του.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αστέρης ελπίζει ο μικρός Πέτρος να είναι παιδί του

Σασμός-Κλαίρη-Μανόλης-

Φυσικά ο μόνος που δεν ξέρει για την Κλαίρη είναι ο Παντελής. Η Άννα λοιπόν τρέμει πως αυτή η συνάντηση θα φέρει τους δύο άντρες για άλλη μία φορά σε αντιπαλότητα, αφού φοβάται τις αντιδράσεις και τα λόγια του άντρα της.

Δείτε ακόμα Σασμός: Αργυρώ και Αστέρης έρχονται αντιμέτωποι με τα συναισθήματά τους

Σασμός-Κλαίρη-Μανόλης-

Η Κλαίρη καταφτάνει στο χωριό και όλη η οικογένεια του Μανόλη ανυπομονεί να την υποδεχτεί. Ακόμη και ο Παντελής, αφού στα μάτια της Κλαίρης βλέπει την μέλλουσα νύφη του. Φυσικά παρούσα είναι και η Θοδώρα, αφού πλέον με την Κλαίρη είναι φίλες.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Στέλλα ξεμπροστιάζει τον Γεράσιμο

Όταν όμως ο Παντελής συναντιέται με την Κλαίρη σαστίζει. Δεν ήξερε ότι η κοπέλα του γιου του είναι τυφλή και όταν το συνειδητοποιεί δεν ξέρει πως να αντιδράσει και συμπεριφέρεται αμήχανα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Στάθης Μαντζώρος σε συνέντευξή του είπε:

Σασμός-Παντελής-Άννα-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Καραπάνος πεθαίνει

«Εγώ θα ήθελα μέσα από την επιλογή αυτή του γιου, να αλλάξει και ο πατέρας. Ο Παντελής να δεχτεί την επιλογή του γιου του, γιατί μόνο έτσι θα τον ξανά κερδίσει. Ελπίζω να μη τον πληγώσει». Μακάρι λοιπόν ο Παντελής να δείξει την ανάλογη στάση για την χαρά του γιου του.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close