Σασμός: Η Αργυρώ χαροπαλεύει

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές καθώς θα δούμε πως η Αργυρώ χαροπαλεύει.

Ε όχι όχι την Αργυρώ!!!! Αστέρη ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ!!!ΑΜΕΣΩΣ!!! Μη μας πεθάνετε την ΑΡΓΥΡΩ

Η Αργυρώ βλέποντας τον Αστέρη στα Γιάννενα, λούζεται από κρύο ιδρώτα, αφού φοβάται μην της πάρει το παιδί. Η επίσκεψη του Αστέρη στα Γιάννενα φέρνει την Αργυρώ αντιμέτωπη με το μέλλον της οικογένειας της και μία μεγάλη απόφαση. Για ακόμη μία φορά βρίσκεται σε δίλημμα, αφού δεν ξέρει αν θα γυρίσει σελίδα ή θα κυνηγήσει για άλλη μία φορά τη δικαίωση ενάντια στους Σταματάκηδες.

Σασμός-Αστέρης

Δείτε ακόμη Σασμός: Στα μάτια τους είμαι μία χήρα

Η Αργυρώ φοβάται μην ανακαλύψει ο Αστέρης το μυστικό της, ενώ εκείνος προσπαθεί να συμβιβαστεί με τα νέα δεδομένα. Το μόνο που θέλει είναι να πλησιάσει τον γιο του και να του μιλήσει. Η Μαρίνα πείθει την Αργυρώ να μείνει όσο το δυνατόν πιο μακριά από τον Αστέρη.

Σασμός-Αργυρώ

Δείτε ακόμη «Σασμός»: Ο σκηνοθέτης της σειράς αποκαλύπτει πότε τελειώνει φέτος και τους δύο νέους θανάτους στον φετινό κύκλο!

Σαν να μη φτάνει όλο αυτό, οι Βουρλάκηδες έρχονται αντιμέτωποι με μία ακόμα συμφορά… Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεόραση, η Αργυρώ θα ταλαιπωρείται από έντονες αδιαθεσίες. Όσο περνούν οι μέρες νιώθει τις δυνάμεις της να την εγκαταλείπουν και ύστερα από την παρότρυνση της Μαρίνας και του Σταύρου αποφασίζει να κάνει εξετάσεις.

Σασμός-Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ φοβάται μην ανακαλύψει ο Αστέρης το μυστικό της

Όταν τα αποτελέσματα βγαίνουν, η Αργυρώ χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της, καθώς οι γιατροί της ανακοινώνουν πώς πάσχει από σοβαρή νεφροπάθεια. Η κατάσταση της όσο περνούν οι μέρες επιδεινώνεται, με τους πόνους να είναι αφόρητοι. Παρ’ όλα αυτά σφίγγει τα δόντια δείχνοντας αποφασισμένη να βγει νικήτρια, θα τα καταφέρει;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close