Σασμός: Η Άννα θα έχει νέες περιπέτειες με τη Θεοδώρα

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Άννα θα έχει νέες περιπέτειες με τη Θεοδώρα.

Τι να πεις και εσύ δόλια μάνα … Αντε τουλάχιστον να κάνει καριέρα στο τραγούδι μπας και ησυχάσουμε…

Μία ήρεμη δύναμη. Αυτή είναι η Άννα, η ηρωίδα που υποδύεται η Αλίνα Κωτσοβούλου στο Σασμό και η οποία υπομένει… τα πάντα: από τα νεύρα του συζύγου της, του Παντελή, μέχρι τις ενοχές του γιου της, Μανώλη, και τα καπρίτσια της εκρηκτικής κόρης της, Θεοδώρας. Πώς καταφέρνει να αντέχει; Το μυστικό της είναι ένα: Ο γάμος θέλει κότσια και αγάπη!    Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό 7 μερες TV και τη δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου.

Δείτε επίσης : Σασμός: Ο Σταύρος ως χαρακτήρας δεν είναι καλά

Σασμός: Η Άννα θα έχει νέες περιπέτειες με τη Θεοδώρα

Ο γιος της Άννας, ο Μανώλης, έχει πλέον κοπέλα, την Κλαίρη, που είναι τυφλή. Πώς θα αντιδράσει η Άννα όταν θα τη γνωρίσει;

Ο Σασμός πλέον περνά μηνύματα και πολύ καλά κάνει. Γιατί στη ζωή πρέπει να είμαστε ανοιχτόμυαλοι. Αλίμονο αν δεν κάνουμε αποδεκτούς στην κοινωνία μας τους ανθρώπους με αναπηρίες. Η Κλαίρη είναι μία τυφλή φοιτήτρια, που σπουδάζει Φυσική, κολυμπάει, μαγειρεύει, κάνει τα πάντα μόνη της. Ναι, μπορεί να συναντά δυσκολίες στη ζωή της, αλλά ο κόσμος προχώρα και οι τυφλοί σήμερα διαβάζουν, εργάζονται και είναι ενεργά μέλη της κοινωνίας.

Η κοινωνία και η πολιτεία οφείλουν να κάνουν την καθημερινότητά τους πιο εύκολη, να τους αγκαλιάσουν ως κομμάτι τους. Εδώ θέλω να σας πω ότι στην οικογένειά μου είχα μία τυφλή θεία και την είχαμε όλη υπό την προστασία και τη φροντίδα μας, μην πάθει κάτι. Πάντα έμενε κάποιος μαζί της στο σπίτι. Χωρίς εμάς, δεν έβγαινε καθόλου έξω. Ενώ σήμερα βλέπουμε τυφλούς ανθρώπους να κυκλοφορούν στο δρόμο, με τα σκυλάκια τους, μετά μπαστούνια τους, να σπουδάζουν, να δουλεύουν.

Σασμός: Η Άννα θα έχει νέες περιπέτειες με τη Θεοδώρα

Δείτε επίσης : Σασμός: Ο Αστέρης μαθαίνει ότι ο Πέτρος είναι γιος του

Χαίρομαι, λοιπόν, που ο Σασμός περνά θετικά μηνύματα στον κόσμο. Και η Άννα, η ηρωίδα μου, τι θέλει για τον γιο της; Θέλει η Κλαίρη να τον αγαπά, να έχει βρει ο ένας στον άλλο ένα σύντροφο, το ταίρι του που λέμε, και να τον φροντίζει. Και θα το δει αυτό, ότι δηλαδή, η Κλαίρη μπορεί και έχει το τσαγανό να το κάνει. Γιατί σήμερα οι άνθρωποι με προβλήματα όρασης έχουν ποιότητα ζωής. Το θέμα είναι να έχουν και την αποδοχή της κοινωνίας. Ο Σασμός βάζει σε όλους μας αυτό το ερώτημα, μας προκαλεί και μας λέει μη φοβόμαστε, μόνο αγαπήστε τους συνανθρώπους σας.

Η κόρη της Άννας, η Θεοδώρα, δεν την έκανε τελικά γιαγιά. Διέλυσε το γάμο της, έχασε το παιδί και τώρα πάει για τραγουδίστρια…

Η Άννα είναι μία παραδοσιακή μαμά και υποστηρικτική με τα παιδιά της. Οπότε, ως μάνα, έχει δώσει την ευχή της. Κατηύθυνε με το καλό την κόρη της στο γάμο με τον Γιώργη, υποστήριζε τον γαμπρό της, αλλά η Θεοδώρα είναι… δαίμονας! Πολλοί γονείς που έχουν ατίθασα παιδιά θα καταλάβουν τι εννοώ. Τη Θεοδώρα δεν μπορεί να την κουλαντρίσει κάνεις αν πρώτα δεν ωριμάσει η ίδια. Το πρώτο χαστούκι στη ζωή το έφαγε με το θάνατο του παιδικού της έρωτα, του Πετρή, και μετά την αποβολή της, όταν έχασε το μωρό της.

Δείτε επίσης : Σασμός: Ο παπά  Μιχάλης κρατάει στα χέρια του το μυστικό της πατρότητας

Σασμός: Η Άννα θα έχει νέες περιπέτειες με τη Θεοδώρα

Πλέον, η Άννα πιστεύει ότι η κόρη της θα αλλάξει. Έχοντας μαζί με τον άντρα της το καφενείο του χωριού, βλέπουν και οι δυο τους και ακούν τόσα πράγματα για τις ζωές των άλλων, που έχουν την εμπειρία να καταλάβουν ότι ένα αντιδραστικό παιδί θα καλμάρει από τις δοκιμασίες της ζωής, αρκεί και η οικογένειά του να δείξει αγάπη.

Η αγάπη ηρεμεί και τα πιο άγρια ζώα. Όπως φάνηκε, η Θεοδώρα δεν ήταν ερωτευμένη με τον Γιώργη και όλα ήταν ένα καπρίτσιο για τα μάτια του Πετρή. Τώρα να δούμε τι θα κάνει με τα νέα της όνειρα στο τραγούδι. Θα πετύχει ή θα έχουμε άλλες περιπέτειες.

Η ιστορία της σειράς μας μετέφερε ενάμιση χρόνο μετά, στη δίκη του Αστέρη. Ο Παντελής και η Άννα αγαπούν τον Αστέρη, που είναι στη φυλακή, και τον αδικοχαμένο Πετρή, Πώς γίνεται αυτό;

Γίνεται. Γιατί τα έχουν μεγαλώσει αυτά τα παιδιά. Ξέρουν ότι ο Αστέρης είναι καλό παλικάρι, δεν κουβαλούσε ποτέ όπλο. Ήξεραν και τον Πετρή, χαμογελαστό ευαίσθητο καλλιτέχνη, αλλά οξύθυμο. Τι πήγε στραβά πάνω στο βουνό; Εγώ ένα θα πω: ανάθεμα στα όπλα!

Αυτά έφταιξαν για τη μοιραία στιγμή. Από λάθος σκοτώθηκε ο Πετρής. Τα όπλα και η βία δεν είναι ποτέ η λύση. Και κάνουμε αυτήν τη συζήτηση ενώ εδώ και τόσο καιρό βλέπουμε έναν πόλεμο στην Ουκρανία, αίμα και νεκρούς. Αυτό είναι χειρότερο και από σενάριο μυθοπλασίας. Η βία γέννα βία και ο φόνος φέρνει το μίσος και ζητά εκδίκηση. Ο κύκλος είναι αέναος.

Η αγάπη της Αργυρώς και το Αστέρη θα φέρει στο τέλος στο Σασμό, τη συμφιλίωση;

Σασμός: Η Άννα θα έχει νέες περιπέτειες με τη Θεοδώρα

Βέβαια! Η αγάπη είναι μία αφηρημένη έννοια, αλλά κάτι το χειροπιαστό. Και χριστιανικά να την πάρεις ως έννοια, είναι θυσία στην πράξη. Είναι να το παραμερίζεις τον εγωισμό σου για το καλό του άλλου, του συνόλου. Τα μεγαλύτερα πάθη και μίση ο έρωτας τα γιατρεύει και το εγώ το κάνει εμείς.

Δείτε επίσης : Σασμός επόμενα επεισόδια : 137 , 138 , 139 , 140

Σασμός: Η Άννα θα έχει νέες περιπέτειες με τη Θεοδώρα

Έτσι υπάρχει μέλλον και αποτέλεσμα. Όταν πάμε κόντρα στο πελώριο και πολύτιμο εγώ μας, γίνονται μόνο όμορφα και θετικά πράγματα. Και ο φόβος με την αγάπη νικιέται, και το πένθος με την αγάπη ανακουφίζεται, και άρρωστοι άνθρωποι σηκώνονται από το κρεβάτι του πόνου με τη δύναμη της αγάπης.

Η αγάπη είναι η ανάσταση. Και, ναι, πιστεύω πως μόνο μία αγάπη σαν αυτή του Αστέρη και της Αργυρώς θα φέρει το πολυπόθητο Σασμό. Ο κόσμος που παρακολουθεί τη σειρά το ξέρει αυτό και το περιμένει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close