Σασμός-Αργυρώ-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Σταύρος δεν θα αφήσει την Αργυρώ να φύγει τόσο εύκολα. 

Ναι, γιατί τόσο καιρός της τα είχε κάνει όλα παιχνιδάκι, ο άτιμος.

Η Αργυρώ έχει καταφέρει να πείσει τον Σταύρο να υπογράψει το διαζύγιο τους, μια αναποδιά όμως έρχεται και φέρνει τα πάνω κάτω, στον Σασμό. Ο Σταύρος συνεχίζει να δείχνει το σκληρό πρόσωπο του στην Αργυρώ και φτάνει την μεταξύ τους σχέση στα άκρη.

Δείτε ακόμα Σασμός: Αδερφέ μου μου στάθηκες σαν πατέρας – Η εξομολόγηση του Αστέρη που λυγίζει

Σασμός-Σταύρος-

Δείτε ακόμα Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 113 , 114

Η γυναίκα από την πλευρά της δεν μένει με τα χέρια σταυρωμένα και δεν σταματάει να του ζητάει να υπογράψει το διαζύγιο τους. Σύμφωνα με το youfly.com, μετά την πίεση που δέχεται ο Σταύρος, αποφασίζει να πάει στο γραφείο του δικηγόρου για να τελειώσουν την εκκρεμότητα του διαζυγίου.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Καλλιόπη αρρωσταίνει

Σασμός-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Είχα δικαίωμα να ξέρω Αργυρώ – Είναι αίμα μου

Μόλις, φτάσει εκεί θα πάρει το στυλό στα χέρια του και θα πάει να υπογράψει, όμως θα νιώσει μια αδιαθεσία και θα καταρρεύσει. Όσοι βρίσκονται εκεί ταράσσονται και προσπαθούν να συνεφέρουν τον άντρα, χωρίς να τα καταφέρουν.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μανώλης δίνει το όπλο του φόνου του Στεφανή στον Παύλο

Σασμός-Σταύρος-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αστέρης διαβάζει το γράμμα και μαθαίνει ότι ο Μαθιός είναι δολοφόνος

Μεταφέρεται στο νοσοκομείο και εκεί οι γιατροί θα πούνε ότι η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη και θέλει ιδιαίτερη προσοχή για να συνέλθει. Η Αργυρώ μετά από αυτό το συμβάν απογοητεύεται και ξεσπάει, καθώς δεν μπορεί να αποδεσμευτεί από τον Σταύρο στην σειρά του ALPHA “Σασμός”.

Σασμος: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια αυτής της εβδομάδας  από Δευτέρα 03/04/23 έως Παρασκευή 07/04/23

Επεισόδιο 108 Δευτέρα 03/04/23

Ο Λευτέρης πετά τον Γιώργη έξω από το μπαρ, εκείνος ωστόσο δεν φεύγει χωρίς να απειλήσει τη Νάντια. Η Θοδώρα ζητά το λόγο από την Έλενα για την κολόνια του Λευτέρη, αλλά εκείνη θα της αποκαλύψει κάτι, που θα την αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Ο Μανόλης αποφασίζει να αντιμετωπίσει στα ίσια τον Φαρμάκη, εκείνος όμως διατηρεί έναν άσσο στο μανίκι του. Η Βασιλική ανησυχεί για τον Μαθιό, την ίδια ώρα που ο Ευθύμης κάνει μια δελεαστική πρόταση στον Τόλη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Αργυρώ και Μαθιός γίνονται ζευγάρι

Σασμός: Αργυρώ και Μαθιός γίνονται ζευγάρι

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αντώνης επιστρέφει στο σπίτι (φωτο)

Ο Μαθιός και η Καλλιόπη πηγαίνουν να βρουν το όπλο του φόνου του Στεφανή. Κάποιος, όμως, βρίσκεται ήδη εκεί και θα έχουν μία συνάντηση που θα απειλήσει να ανατινάξει τα πάντα στον αέρα.

Επεισόδιο 109 Τρίτη 04/04/23

Ο Λευτέρης μαθαίνει από τον Ευθύμη την παρέμβαση του Παύλου και προειδοποιεί τον Νικηφόρο και τον Μανόλη για τις προθέσεις του. Ο Παύλος από την άλλη βρίσκει επιτέλους τον τρόπο να χτυπήσει τον Ευθύμη, .Το φευγιό της Νάντιας από το σπίτι και οι απειλές του πατριού της πιέζουν τη Βασιλική.

Δείτε ακόμη Σασμός και Η Γη της Ελιάς: Πότε θα σταματήσουν λόγο Πάσχα;

Σασμός: Ο Φαρμάκης ετοιμάζεται για νέο χτύπημα

Αστέρης και Αργυρώ καλούνται να αντιμετωπίσουν μια ακόμα επίθεση της Καλλιόπης, που βρίσκεται ακόμα σε απόγνωση από την νεροποντή και τον κίνδυνο που κυκλώνει κάθε μέρα και περισσότερο τον Μαθιό. Καθώς ο Σταύρος είναι έτοιμος πια να κάνει το αποφασιστικό βήμα, χάνει τις αισθήσεις του.

Επεισόδιο 110 Τετάρτη 05/04/23

Όσο ο Αστέρης πιέζει τον Μαθιό να του αποκαλύψει τι τον απασχολεί, ο Γιώργης έρχεται ξανά για να ταράξει τη ζωή της Νάντιας και ο Τόλης πλησιάζει σε επικίνδυνα μονοπάτια. Ο Βαγγέλης δέχεται ένα δώρο μεγάλης αξίας και κάνει μια προσπάθεια να προσεγγίσει τη Ντίνα. Κι ενώ τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν καλύτερα για την Μαρίνα και την Αργυρώ, ο Λευτέρης βρίσκεται σε δύσκολη θέση με τη Θοδώρα.

Δείτε ακόμη Σασμός: O Φαρμάκης εξαφανίζει το πτώμα

Σασμός: Η Αργυρώ εξομολογείται την αλήθεια για το παιδί στην Στέλλα
Την ίδια στιγμή που η Καλλιόπη βασανίζεται στον ύπνο τις από σκοτεινές μνήμες, για τον Μανόλη ο εφιάλτης ξαναζωντανεύει.

Επεισόδιο 111 Πέμπτη 06/04/23

Η ανάμνηση της Καλλιόπης ρίχνει βαρύ σκοτάδι στη σχέση του Αστέρη και της Αργυρώς, που προσπαθούν να κλείσουν με αισιοδοξία τα άσχημα κεφάλαια του παρελθόντος. Μοναδική αχτίδα χαράς ο Αντώνης, που ανοίγει επιτέλους τα μάτια του στην αγκαλιά της Μαρίνας.

Δείτε ακόμη Σασμός: Το παραμιλητό του Αντώνη δίνει ένα στοιχείο φωτιά

Σασμός: “Είχα δικαίωμα να ξέρω Αργυρώ – Είναι αίμα μου”

Ο Σταύρος ανησυχεί για τον Βαγγέλη που μπλέκεται ολοένα και πιο βαθιά στα γρανάζια του Φαρμάκη. Στο μεταξύ ο Οδυσσέας παρακολουθεί τον Λευτέρη με την Έλενα και μαθαίνει όλα όσα αφορούν το παρελθόν του Λευτέρη και την αποστολή του.

Επεισόδιο 112 Παρασκευή 07/04/23

Η πρόθεση του Μανόλη να παραδώσει το όπλο στην αστυνομία πανικοβάλλουν τον Μαθιό και την Καλλιόπη, που αποφασίζουν να δράσουν ακαριαία. Τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Αντώνη δεν είναι ενθαρρυντικά, την ίδια ώρα που η Καλλιόπη προειδοποιεί τον Παύλο για την κατάρα που βαραίνει τις οικογένειές τους.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ εξομολογείται την αλήθεια για το παιδί στην Στέλλα

Σασμός: Ο Μανώλης δίνει το όπλο του φόνου στον Παύλο

Ο Ευθύμης δρομολογεί το τελικό σχέδιο εξόντωσης του Μαθιού, την ώρα που ο τελευταίος προβαίνει σε μία κίνηση απελπισίας για να ανακτήσει το όπλο.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close