Σασμός-Αστέρης-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές αφού θα δούμε την εξομολόγηση του Αστέρη που λυγίζει.

Αχ γλυκέ μας Αστέρη <3

Ο Τόλης αποφασίζει να κάψει το γράμμα που του άφησε στη φυλακή ο Κώστας, όμως την τελευταία στιγμή κάποιος του το παίρνει μέσα από τα χέρια. Και αυτός είναι ο Αστέρης! Το περιοδικό Tv24 έχει όλες τις εξελίξεις για την συνέχεια της σειράς Σασμός.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Απείλησαν τη ζωή του, η σχέση του με τον Αστέρη κινδύνευσε και το μέλλον του στην Ανω Ποριά θεωρήθηκε σχεδόν αβέβαιο. Ολα αυτά συνηγορούν στο να πάρει ο Τόλης την καθοριστική απόφαση να κάψει το γράμμα του Κώστα, που εδώ και μήνες έχει στα χέρια του και βασανίζεται.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Καλλιόπη αρρωσταίνει

Σασμός-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Είχα δικαίωμα να ξέρω Αργυρώ – Είναι αίμα μου

Καθώς όμως βρίσκεται στο σπίτι και κοιτάζει το χαρτί που έχει κάνει τη ζωή του πιο δύσκολη τις τελευταίες εβδομάδες, εμφανίζεται ο Αστέρης και τον βλέπει.

Ο Τόλης κάνει μια αστραπιαία προσπάθεια να το κρύψει και ο Αστέρης, που καταλαβαίνει πως τον αφορά, του το παίρνει αυτομάτως από τα χέρια. «Αστέρη, δεν θέλεις να το δεις. Δεν ξέρουμε καν αν αυτά τα λόγια είναι αληθινά ή κάποιος θέλει να κάνει κακό στην οικογένειά σου», του λέει όσο εκείνος διαβάζει βιαστικά τις γραμμές.

Δεν θα μπει στη διαδικασία να πει πολλά. Θα πάρει απλά το χαρτί και θα φύγει, παρόλο που ο Τόλης θα τον παρακαλεί να σταματήσει. Ο Αστέρης θα στείλει ένα μήνυμα στον Μαθιό πως θέλει να μιλήσουν αλλά για καλή τύχη του αδελφού του θα περάσει πρώτα από το σπίτι της μητέρα τους, όπου και θα της μιλήσει για όλα.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μανώλης δίνει το όπλο του φόνου του Στεφανή στον Παύλο

Σασμός-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αστέρης διαβάζει το γράμμα και μαθαίνει ότι ο Μαθιός είναι δολοφόνος

Η Καλλιόπη με τη σειρά της θα τον διαβεβαιώσει πως όλα είναι ένα καλοστημένο κόλπο του Ευθύμη που έχει βαλθεί να καταστρέψει την οικογένειά τους και ενώ αρχικά ο Αστέρης θα κοντοσταθεί νομίζοντας ότι θέλει απλά να καλύψει τον μεγάλο της γιο, σκεπτόμενος όλα αυτά που έχει προκαλέσει στην οικογένειά τους το τελευταίο διάστημα ο σκοτεινός αυτός άντρας, θα πιστέψει στα λόγια της και θα ζητήσει συγγνώμη που μπήκε στη διαδικασία να σκεφτεί αρνητικά για το ίδιο του το αίμα.

Η Καλλιόπη όμως δεν θα το αφήσει έτσι. Οσο ο Αστέρης πηγαίνει στο αλουμινάδικο, θα ζητήσει στον Τόλη να μιλήσουν. «Αντί να βάλεις φωτιά σε αυτό το γράμμα και να το κάψεις, το παρέδωσες στο κοπέλι μου. Τέτοιος φίλος είσαι, Απόστολε;», θα τον ρωτήσει και ο Τόλης θα της πει ότι αυτό προσπαθούσε να κάνει, να το κάψει, αλλά τον τσάκωσε ο γιος της. Θα της πει ακόμα πως το μυαλό του δεν σταμάτησε να δημιουργεί σενάρια από τη στιγμή που διάβασε το γράμμα αυτό.

Δείτε ακόμα Σασμός: H Καλλιόπη και ο Παύλος δεν κάνουν βήμα πίσω

Σασμός-Μαθιός-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Βασιλική προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει

«Από εδώ και μπρος, ό,τι ακούς για εμάς, θα έρχεσαι και θα το λες σε μένα. Και κομμένες οι σχέσεις με τον Ευθύμη Φαρμάκη, κατάλαβες Απόστολε;», του λέει και εκείνος φεύγει με την ουρά στα σκέλια.

«Μου άφησες ένα μήνυμα πως θέλεις να μιλήσουμε. Τι συμβαίνει;», ρωτάει ο Μαθιός όταν βλέπει τον αδελφό του και ο Αστέρης ενώ αρχικά πάει να βγάλει το γράμμα από την τσέπη του, σταματάει και λέει: «Ηθελα να σε ευχαριστήσω, αδελφέ μου. Που μου στάθηκες σαν πατέρας από τη στιγμή που τον χάσαμε.

Που δεν με άφησες στιγμή από το πλευρό σου. Εσένα είχα για πρότυπο. Προσπαθούσα να σου μοιάσω σε όλα». Ο Μαθιός συγκινείται, του λέει πως δεν έκανε τίποτα και πως και εκείνος όλα αυτά τα χρόνια προσπαθεί να αντιμετωπίσει τον κόσμο με κατανόηση και ψυχραιμία, όπως κάνει ο ίδιος.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Σταύρος χάνει τις αισθήσεις του και καταρρέει

Σασμός-Μαθιός-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ποια είσαι εσύ; Τι μου έχει συμβεί; Η Μαρίνα καταρρέει

«Εχεις μεγάλη καρδιά, αδελφέ, που χωράει φίλους και εχθρούς. Βρίσκεις τη δύναμη κάθε φορά και συγχωρείς. Η πραγματική δύναμη είναι η δική σου, Αστέρη», επιμένει ο Μαθιός, ενώ του αποκαλύπτει πως το τελευταίο διάστημα είναι ταραγμένος λόγω του Φαρμάκη που δεν σταματάει να του δημιουργεί προβλήματα.

Στο μεταξύ η Καλλιόπη πάει στο γραφείο του Φαρμάκη για να ζητήσει τον λόγο που κυκλοφόρησε αυτό το γράμμα. Ο Ευθύμης όμως θα είναι κάθετος. «Εγώ δεν έκανα τίποτα, Καλλιόπη. Αλλος άφησε ένα γράμμα που ενοχοποιεί τον γιο σου. Τ

ι έγινε; Τρόμαξες μήπως βγούνε στη φόρα οι αμαρτίες του Μαθιού και ήρθες να με φοβερίσεις;», της λέει και εκείνη απαντά χωρίς περιστροφές: «Δεν έχει καμία αμαρτία ο Μαθιός μου. Ψέματα είναι όλα αυτά».

Δείτε ακόμα Σασμός: Το ανατρεπτικό τέλος του τρίτου κύκλου – Η μία παντρεύεται η άλλη πεθαίνει

Σασμός-Καλλιόπη-

Δείτε ακόμα Σασμός: Αυτή η ηθοποιός αποχωρεί από τη σειρά και πάει στις Ψυχοκόρες του ANT1

«Τότε γιατί δεν αφήνεις τους γιους σου να καθαρίσουν και μπαίνεις μια ζωή στη μέση;», τη ρωτάει και εκείνη φεύγει εξοργισμένη.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

 

Close