Σασμός: Το παραμιλητό του Αντώνη δίνει ένα στοιχείο φωτιά

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές αφού το παραμιλητό του Αντώνη δίνει ένα στοιχείο φωτιά.

Δεν θυμάται….δεν θυμάται… αλλά στον ύπνο του…

Η Bασιλική με τον Μαθιό αναθερμαίνουν τη σχέση τους καθώς έχουν καταλάβει ότι τα γεγονότα των τελευταίων ημερών τους έχουν απομακρύνει αρκετά. Το ζευγάρι κάνει έρωτα και υπόσχονται να μην αφήσουν ποτέ, κανέναν και τίποτα να μπει ανάμεσα τους. Την ίδια στιγμή ο Αστέρης κάνει ένα δώρο στην Αργυρώ που την συγκινεί πολύ.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Αδερφέ μου μου στάθηκες σαν πατέρας  Η εξομολόγηση του Αστέρη που λυγίζει

Σασμός: Το παραμιλητό του Αντώνη δίνει ένα στοιχείο φωτιά

Δείτε ακόμα:Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 113 , 114

Της αγοράζει ένα σέξι νυχτικό για να περάσουν τη νύχτα τους μαζί, σε ένα ξενοδοχείο, ενώ έχει αγοράσει και ένα παιχνίδι για τον Πετρή. Η αγάπη που δείχνει για το παιδί της την συγκλονίζει, αφού ξέρει πως αν αποκαλυφθεί το μεγάλο μυστικό της πατρότητας του μικρού, η σχέση τους θα διαλυθεί οριστικά.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Η Καλλιόπη αρρωσταίνει

Σασμός: Το παραμιλητό του Αντώνη δίνει ένα στοιχείο φωτιά

Δείτε ακόμα: Σασμός: Είχα δικαίωμα να ξέρω Αργυρώ  Είναι αίμα μου

Στο μεταξύ η Μαρίνα προσπαθεί να καταλάβει τι λέει ο Αντώνης στον ύπνο του. Ακούει τον άντρα της να παραμιλάει και πιάνει ένα γυναικείο όνομα: “Ρέα”. Φυσικά ο Αντώνης δεν έχει θυμηθεί τίποτα, απλώς η μετατραυματική αμνησία του δημιουργεί τύψεις. Το υποσυνείδητο του, του προκαλεί εφιάλτες για τον άδικο θάνατο της γυναίκας του Ευθύμη. Η Μαρίνα δεν ξέρει πώς να αντιδράσει σε όλα αυτό.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Ο Μανώλης δίνει το όπλο του φόνου του Στεφανή στον Παύλο

Σασμός: Το παραμιλητό του Αντώνη δίνει ένα στοιχείο φωτιά

Δείτε ακόμα: Σασμός: Ο Αστέρης διαβάζει το γράμμα και μαθαίνει ότι ο Μαθιός είναι δολοφόνος

Δεν ξέρει αν ο άντρας της γίνεται καλύτερα, ή βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στο βουβό κόσμου του.  “Αντώνη γύρνα πίσω σε μένα”, ψελλίζει και καταρρέει στην καρέκλα δίπλα στον αγαπημένο της.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close