Σασμός: Πεθαίνει ο Σταύρος;

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές. Θα δούμε να Πεθαίνει ο Σταύρος;

ΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΜΗ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ νέα και τα πιστεύουμε!!!!!

Ο Σταύρος παραμένει τρελά ερωτευμένος με την Αργυρώ στη σειρά Σασμός. Είναι η γυναίκα που θέλει να περάσει μαζί της το υπόλοιπο της ζωής του. Μόνο που λογαριάζει χωρίς τον… ξενοδόχο. Και όπου ξενοδόχος, ο αδελφός του. και ο Αστέρης.

Ο Βαγγέλης καταφέρνει να βάλει σε κίνδυνο όλη του την οικογένεια. Οι τοκογλύφοι χτυπούν ξανά την πόρτα του απειλητικά, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν όλοι. Ακόμη και ο Σταύρος…

Σασμός: Πεθαίνει ο Σταύρος;

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης ελπίζει ο μικρός Πέτρος να είναι παιδί του

Τα απανωτά λάθη (και πάθη) του Βαγγέλη, θα στοιχίσουν πολύ ακριβά. Τα δύο αδέλφια θα πιαστούν στα χέρια, με τον Σταύρο να τονίζει στον αδελφό του πως, πλέον, δεν είναι μόνος του! Έχει πλάι του την Αργυρώ και το παιδί τους, τον Πετρή.

Ο Βαγγέλης δεν καταλαβαίνει. Συνεχίζει να μπλέκει σε περίεργα μονοπάτια. Δεν μπορεί με τίποτα να ελέγξει τους εθισμούς του. Τα χρέη αυξάνονται και οι τοκογλύφοι ξεκινούν τις απειλές, την ίδια στιγμή που ο Σταύρος πιστεύει πως όλα θα διορθωθούν. Αλλά δεν διορθώνονται.

Η μέρα που η πόρτα τους θα χτυπήσει, δεν αργεί. Οι τοκογλύφοι θέλουν να πάρουν πίσω τα χρήματά τους με κάθε κόστος. Δεν νοιάζονται καθόλου για την ανθρώπινη ζωή, παρά μόνο για τα χρήματά τους.

Σασμός: Πεθαίνει ο Σταύρος;

Δείτε ακόμη Σασμός: Αργυρώ και Αστέρης έρχονται αντιμέτωποι με τα συναισθήματά τους

Η Αργυρώ συνειδητοποιεί τον τεράστιο κίνδυνο και ζητάει από τον Σταύρο να εγκαταλείψουν άμεσα τα Γιάννενα. Άλλωστε, η υγεία της γιαγιάς Ειρήνης χειροτερεύει και η Μαρίνα σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο σπίτι της.

Η Αργυρώ θεωρεί πως αυτή είναι η μεγάλη ευκαιρία. Ζητάει από τον Σταύρο να τα αφήσει όλα πίσω του, για να σωθεί. Θα καταφέρει, όμως, ο Σταύρος να αφήσει τον αδελφό του στην τύχη του; Ο Βαγγέλης κινδυνεύει το ίδιο… Τα αδέλφια διχάζονται, με τον κίνδυνο να καραδοκεί.

Θα σκοτώσουν οι Τοκογλύφοι τον Σταυρό; Θα δουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς

Σασμός: Πεθαίνει ο Σταύρος;

Σασμός: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια αυτής της εβδομάδας

Δευτέρα 09 Μαΐου – Επεισόδιο 137

Η επίσκεψη του Αστέρη στα Γιάννενα φέρνει την Αργυρώ αντιμέτωπη με το μέλλον της οικογένειάς της και μια μεγάλη απόφαση. Θα καταφέρει να γυρίσει σελίδα ή θα κυνηγήσει για άλλη μια φορά την δικαίωση ενάντια στους Σταματάκηδες;

Σασμός: Πεθαίνει ο Σταύρος;

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα ξεμπροστιάζει τον Γεράσιμο

Ο Κώστας, έξω από τη φυλακή πια, ξαναγυρνά στον τόπο του ψάχνοντας δουλειά, αλλά η Άσπα ανησυχεί για την αντίδρασή του όταν μάθει πως έχει προχωρήσει τη ζωή της με μια καινούρια σχέση. Ο Νικηφόρος από την άλλη έχει να διαχειριστεί μια αποκάλυψη που θα ανατρέψει ό,τι θεωρούσε δεδομένο μέχρι τώρα. Απελπισμένος τρέχει στον τάφο του πατέρα του και κλαίει σαν παιδί. Τι είναι αυτό που ακούει να συζητάνε στο χωριό για το παρελθόν του, που μπορεί να τον οδηγήσει σε ακραίες αντιδράσεις;

Τρίτη 10 Μαΐου – Επεισόδιο 138

Ο Νικηφόρος ξεσπά άγρια στο ενδεχόμενο να είναι ο Μαθιός ο πραγματικός του πατέρας. Η Αργυρώ φοβάται μην ανακαλύψει ο Αστέρης το μυστικό της, ενώ εκείνος προσπαθεί να συμβιβαστεί με τα νέα δεδομένα. Ο Μανόλης θα αντιμετωπίσει μια απρόσμενη συμπεριφορά από τον καθηγητή που τον καλεί στο γραφείο του.

Σασμός: Πεθαίνει ο Σταύρος;

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Καραπάνος πεθαίνει

Ο Γεράσιμος συνεχίζει να παίζει με τον Καραπάνο σαν τη γάτα με το ποντίκι. Ένα νέο για μια «μεγάλη δουλειά» δίνει στον Αντώνη την ελπίδα ότι θα εξαρθρώσουν το κύκλωμα του Καραπάνου. Η Βασιλική πιεσμένη από τα τελευταία γεγονότα δείχνει αποφασισμένη να αποκαλύψει όλη την αλήθεια.

Τετάρτη 11 Μαΐου – Επεισόδιο 139

Η Βασιλική ανακοινώνει στο Νικηφόρο και τον Μαθιό την απόφασή της να κάνουν τεστ DNA. Η Μαρίνα πείθει την Αργυρώ να μείνει όσο το δυνατόν πιο μακριά από τον Αστέρη. Οι αμφιβολίες για την πατρότητα του Νικηφόρου δεν αφήνουν τον Μαθιό σε ησυχία, την ίδια ώρα που μία νύχτα του παρελθόντος θα ανασύρει αναμνήσεις που είχαν θαφτεί βαθιά.

Σασμός: Πεθαίνει ο Σταύρος;

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη πιέζει τον παπά για την αλήθεια

Ο Αντώνης αποφασίζει να σκάψει βαθύτερα στο παρελθόν του Γεράσιμου, την ίδια στιγμή που ο Μανόλης έρχεται για δεύτερη φορά αντιμέτωπος με τον καθηγητή Παπαφράγκο. Ένα απρόβλεπτο περιστατικό θα φέρει τον Αστέρη πίσω στο σπίτι των Βρουλάκηδων, όπου θα έρθει αντιμέτωπος με τη γιαγιά Ειρήνη, ζητώντας εξιλέωση για τις αμαρτίες του.

Πέμπτη 12 Μαΐου – Επεισόδιο 140

Οι απαντήσεις που περιμένει ο Νικηφόρος από το τεστ πατρότητας ρίχνουν βαριά τη σκιά τους στη σχέση του με το Μαθιό και τη Βασιλική, ενώ εκείνοι προσπαθούν να δώσουν δύναμη ο ένας στον άλλο. Οι πρωτοβουλίες του παπά Μιχάλη δεν κατευνάζουν τα πνεύματα, ενώ η Καλλιόπη παίρνει την κατάσταση στα χέρια της…

Σασμός: Πεθαίνει ο Σταύρος;

Δείτε ακόμη Σασμός: Ψάχνουν νεφρό για να σώσουν την ζωή της Αργυρώς

Καθώς ο Γεράσιμος βρίσκεται μια ανάσα μακριά απ’ το να καταστρέψει τον Καραπάνο, ο Αντώνης πλησιάζει ακόμα πιο κοντά στο μυστικό που κρύβει ο νεαρός αστυνομικός. Όμως το μεγαλύτερο μυστικό το κρατά φυλαγμένο ο Πετρής, που επιστρέφει με τον δικό του τρόπο, για να συναντήσει το πιο αγαπημένο του πλάσμα… Ένας ακόμη αποχαιρετισμός έρχεται να γεμίσει συναισθήματα το σπίτι των Βρουλάκηδων.

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 141, 142, 143, 144

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

 

Close