Σασμός-Λευτέρης

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε μια καταδίωξη σοκ – Ο Λευτέρης τρέχει με την μητέρα του στα χέρια.

Τι έγινε λέει…

Η ζωή του Λευτέρη αλλά και της μητέρας του Ευδοκίας, βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο στα επόμενα επεισόδια. Σύμφωνα με τις εξελίξεις που σας εξασφαλίσαμε, ο Ευθύμης με τον Πάνο τους καταδιώκουν μέσα στο γηροκομείο. Την ίδια ώρα ο Δημήτρης εγκαταλείπει την Αιμιλία και εκείνη έρχεται κοντά με τον Παύλο.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος απειλεί άσχημα τον Αστέρη και τα παίζει όλα για όλα

Σασμός-Λευτέρης

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική νιώθει να πνίγεται μέσα στον γάμο της

Ο Πάνος έχει βάλει προσωπικό του στόχο να ξεσκεπάσει τον Λευτέρη μιας και είναι σίγουρος πως κρύβει κάτι σκοτεινό. Ο ίδιος θέλει να αποδείξει στον Ευθύμη πως τα λεγόμενα του έχουν υπόσταση και να κερδίσει ακόμα περισσότερο την εμπιστοσύνη του γι’ αυτό και έχει αρχίσει έναν άτυπο πόλεμο στον Λευτέρη.

Αρχικά παρακολουθώντας τον προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει στο γηροκομείο όπου τον βλέπει να μπαινοβγαίνει χωρίς όμως να υπάρχει το όνομα του στα αρχεία. Στα επόμενα επεισόδια, σίγουρος πως το μυστικό του Λευτέρη κρύβεται σ’ αυτό το γηροκομείο, πείθει τον Ευθύμη να τον παγιδεύσουν και να αντιληφθούν πως πραγματικά είναι.

Δείτε ακόμη Σασμός: Πάει για Τρίτη σεζόν η σειρά;

Σασμός: Ο Λευτέρης αποκτά έναν εχθρό

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Λευτέρης αποκαλύπτει τα πάντα στην Θοδώρα

Πράγματι κάποια στιγμή ο Λευτέρης επισκέπτεται την αγαπημένη του μητέρα Ευδοκία. Ωστόσο στο γηροκομείο φτάνουν και ο Ευθύμης με τον Πάνο και προσπαθούν να εκμαιεύσουν πληροφορίες από την γραμματεία και να μάθουν σε ποιο δωμάτιο πηγαίνει ο συνεργάτης τους.

Οι δύο άντρες καταφέρνουν να βρουν πληροφορίες που χρειάζεται και ανεβαίνουν με γρήγορα ρυθμό για να πιάσουν τον Λευτέρη όμως η κοπέλα από την γραμματεία καταφέρνει και ενημερώνει τον μυστικό αστυνομικό. Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνα μία μάχη με το χρόνο προκειμένου ο Λευτέρης να καταφέρει να απομακρύνει την μητέρα του όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από κει και να μην την δουν οι δύο άντρες.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο συγγραφέας της σειράς μας δίνει spoiler για το τέλος Αστέρη – Αργυρώ

Σασμός: Ο Λευτέρης αποκτά έναν εχθρό

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης κοντά στο τέλος

Ο νεαρός προσπαθεί να διαφύγει από το ασανσέρ όταν ξαφνικά ακούει τις φωνές τους και συνειδητοποιεί πως αν φύγει αμέσως θα τον δουν. Χωρίς να χάνει χρόνο, παίρνει τη μητέρα του στην αγκαλιά του και αρχίζει να τρέχει προκειμένου να βρουν έναν τρόπο διαφυγής.

Ο Ευθύμης με τον Πάνο φτάνουν στον όροφο που ήταν ο Λευτέρης με την Ευδοκία και βρίσκουν το καροτσάκι της με την τσάντα της και τα προσωπικά της αντικείμενα. Αμέσως αρχίζουν παντού να ψάχνουν παντού, αλλά δεν καταφέρνουν να τους εντοπίσουν. Τις ενέργειές τους όμως διακόπτουν οι σειρήνες των περιπολικών της αστυνομίας που φτάνουν στο σημείο.

Δείτε ακόμη Σασμός: Σε πόλεμο η οικογένεια των Σταματάκηδων

Σασμός: Αντώνης και Ευθύμης θα βρεθούν αντιμέτωποι

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική ανάμεσα σε Μαθιό και Ευθύμη

Οι δύο άντρες αναγκάζονται να σταματήσουν να καταδιώκουν τον Λευτέρη και να φύγουν όσο πιο γρήγορα γίνεται από το γηροκομείο. Παράλληλα ο μυστικός αστυνομικός βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και αντιλαμβάνεται πως πια η μητέρα του κινδυνεύει αλλά και πως ο Ευθύμης είναι κοντά στο να ανακαλύψει τη διπλή του ταυτότητα.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά μία ερωτική ιστορία πρόκειται να μας απασχολήσει και ένας έρωτας από το παρελθόν μοιάζει να μην έχει τελειώσει. Μετά την νοσηλεία του Παύλου στο νοσοκομείο με τον τραυματισμό του από τη φωτιά στο σπίτι τον Σταματάκηδων ο άντρας και η Αιμιλία έρχονται ολοένα και πιο κοντά.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη τα τελειώνει όλα

Σασμός: Ο σκοτεινός Ευθύμης Φαρμάκης

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Δημήτρης βλέπει την Αιμιλία στο κρεβάτι με τον Παύλο

Οι αλλαγές στην συμπεριφορά όμως της εισαγγελέως προκαλεί τον Δημήτρη να πάρει μία παρορμητική απόφαση. Ο γιατρός αποφασίζει να εγκαταλείψει την Κρήτη και την Αιμιλία και και να φύγει για κάποιες μέρες στην Αθήνα.

Καθώς όμως ο Δημήτρης λείπει, η Αιμιλία και ο Παύλος έρχονται κοντά. Μάλιστα αυτή θα είναι η αρχή του τέλους του γάμου της Αιμιλίας με τον Δημήτρη αφού διαπιστώνει πως η αγάπη που νιώθει για τον Παύλο ακόμα είναι μεγάλη.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close