Σασμός: Στη μνήμη του αδελφού μου θέλω να τον καταστρέψω

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Αργυρώ ξεσπά: Στη μνήμη του αδελφού μου θέλω να τον καταστρέψω.

Έχει και η Αργυρώ τα δίκια της βρε παιδιά… Υπομονή Αργυρούλα μου έχεις και ενα παιδι να μεγαλώσεις…


Η Αργυρώ έχει επιστρέψει στα Γιάννενα, όπου έχει χτίσει μία νέα οικογένεια, αλλά η ζωή της δεν είναι ανέμελη. Καθημερινά ο Σταύρος προσπαθεί να της δίνει νέα κίνητρα για να συνεχίσει αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που το μυαλό της ταξιδεύει πίσω στην Κρήτη και στη μέρα που έχασε τον αδερφό της.

Δείτε επίσης : Σασμός: Η πρώτη βραδιά πάθους Βασιλικής-Μαθιού από το παρελθόν

Σασμός: Στη μνήμη του αδελφού μου θέλω να τον καταστρέψω

Δείτε ακόμη Σασμός: Μία αναδρομή στο παρελθόν αποκαλύπτει τον πραγματικό πατέρα του Νικηφόρου

Η μόνη της χαρά είναι πλέον εκείνος και το παιδί τους. Πρέπει πλέον να κοιτάξεις μπροστά. Κι εμένα μου είναι δύσκολο αλλά το προσπαθώ. Έχεις άλλωστε ένα παιδί να μεγαλώσεις και δεν γίνεται να σε βλέπει θλιμμένη, της τονίζει η μητέρα της και το μυαλό της πηγαίνει πάλι στον άνθρωπο που την καθόρισε και άφησε μέσα της μόνο πόνο.

Δείτε επίσης : Σασμός: Ο Καραπάνος μαθαίνει για Στέλλα  Γεράσιμο

Δεν θα ησυχάσω αν δεν πάρει αυτό που του αξίζει, αν δεν τον κλείσω ξανά στη φυλακή. Εκεί είναι η θέση του, μαμά. Όσο σκέφτομαι ότι συνεχίζει ανενόχλητος τη ζωούλα του κι εμένα ο αδελφός μου να είναι στο χώμα, με πιάνει τρέλα, της λέει Δεν έχει νόημα να αφιερώσεις τη ζωή σου σε καταδίκη του Αστέρη. Βάλε ένα τέλος όσο είναι καιρός. Δέξου ό,τι έγινε και προχώρα.

Σασμός: Στη μνήμη του αδελφού μου θέλω να τον καταστρέψω

Δείτε ακόμη Σασμός : Ο Γεράσιμος νεκρός

Ο Πέτρος ξέρει πόσο τον αγαπούσες και ότι είναι στην καρδιά σου. Δεν θα αποδείξεις με το να ασχολείσαι ακόμα με τον Σταματάκη, τη συμβουλεύει όμως και την αφοπλίζει, όμως η Αργυρώ έχει πάρει τις αποφάσεις. Ό,τι και να λες θα κάνω έφεση, μαμά. Δεν θα τον αφήσω να χαίρεται την ελευθερία του για πολύ.

Δείτε επίσης : Σασμός: Η Βασιλική δεν δολοφονείται

Σασμός: Στη μνήμη του αδελφού μου θέλω να τον καταστρέψω

Δείτε ακόμη Σασμός: Δεν είμαι ο ίδιος χωρίς εσένα Αργυρώ

Στη μνήμη του αδελφού μου, θέλω να τον καταστρέψω, επιμένει και η μητέρα της αρχίζει να φοβάται τα χειρότερα, ότι δηλαδή αυτό το μίσος που έχει στην ψυχή της μπορεί να κρύβει το άσβεστο πάθος της προς το πρόσωπό του. Προτιμάει όμως να μη μιλήσει προς το παρόν. Είναι σίγουρη πως ο Σταύρος θα τη συναντήσει, αφού από τη στιγμή που πήγαν στα Γιάννενα, μόνο εκείνον ακούει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close