Σασμός: Το φινάλε του Μαθιού στον πρώτο κύκλο της σειράς

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού αυτό θα είναι το φινάλε του Μαθιού στον πρώτο κύκλο της σειράς. 

Ελπίζουμε να τον βρει στο πλάι της Βασιλικής, γιατί αν δεν γίνει έτσι, θα κάνουμε σαματά!

Δείτε ακόμα Σασμός: Οι 5 σκηνές φρίκης στο φινάλε της σειράς

Ο Άγγελος έχει φέρει σε οικονομικό αδιέξοδο τους Σταματάκηδες και σαν να μην έφτανε αυτό, ζητάει από τον Αστέρη να του πουλήσει το κτήμα τους. Ο Αστέρης δέχεται διότι θεωρεί πως ο Άγγελος όντως έχει αδικηθεί και επίσης θεωρεί ότι τα χρήματα της πώλησης θα βοηθήσουν την οικογένειά του να βγει από το αδιέξοδο.

Δείτε ακόμα Σασμός: Θα μετανιώσεις την ώρα και τη στιγμή που μπήκες στο διάβα μας

Σασμός-Αστέρης-Μαθιός-

Ο Μαθιός όμως έχει αντίθετη άποψη. Θεωρεί πως ο Άγγελος έχει δημιουργήσει μεγάλο κακό στην οικογένειά του και βλέποντας τον Αστέρη και την Καλλιόπη να μαλώνουν διαρκώς για το κτήμα, χάνει τον έλεγχο. Βρίσκει τον Άγγελο και τον χτυπάει.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η αγάπη σου για την Αργυρώ σε έχει κάνει εμμονικό

Ο Άγγελος πηγαίνει αμέσως να κάνει μήνυση στην αστυνομία. Όταν η Καλλιόπη το μαθαίνει αυτό, χάνει ακόμη περισσότερο τον έλεγχο και πηγαίνει κρυφά από όλους στο γραφείο του Άγγελου. Με ένα αιχμηρό αντικείμενο που βρίσκει πάνω στο γραφείο τον μαχαιρώνει στα πλευρά.

Δείτε ακόμα Σασμός: Βασιλική μην τα πεις στον Μαθιό

Σασμός-Βασιλική-Άσπα-

Ο Άγγελος μπορεί να τραυματίζεται σοβαρά από την επίθεση της Καλλιόπης αλλά δεν πεθαίνει. Μάλλον όμως εκείνη η μέρα ήταν η μέρα του για να αφήσει τον μάταιο τούτο κόσμο. Λίγες ώρες αργότερα τον βρίσκει ο Κώστας στον δρόμο και τυφλωμένος από την ζήλια του, του κόβει τον λαιμό.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μαθιός στο πλάι του Αστέρη στο χειρουργείο

Η Άσπα λίγες ώρες μετά τον βρίσκει πνιγμένο μέσα στο αίμα του και πηγαίνει αμέσως στην αστυνομία. Όταν ο Μανόλης μαθαίνει για τον θάνατο του Άγγελου, συνδυάζει την δολοφονία του Στεφανή και την επίθεση που δέχτηκε από τον Μαθιό ο Άγγελος λίγες ώρες μετά και θολώνει.

Σασμός-Μαθιός-Βασιλική-

Πηγαίνει τρομαγμένος αλλά και αποφασισμένος στην αστυνομία και λέει στον Αντώνη όλη την αλήθεια. Ομολογεί πως είδε με τα ίδια του τα μάτια τον Μαθιό να σκοτώνει τον Στεφανή και πως πιστεύει πως αυτός σκότωσε και τον Άγγελο, αφού λίγες ώρες πριν του είχε επιτεθεί.

Δείτε ακόμα Σασμός: Μαθιός και Αστέρης φεύγουν για Ιταλία

Ο Αντώνης επιτέλους βρίσκει τα στοιχεία που του έλειπαν όλον αυτόν τον καιρό. Στο σπίτι των Σταματάκηδων δεν γνωρίζουν ότι η καταιγίδα πλησιάζει και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Ετοιμάζονται να παντρέψουν τον Μαθιό με την Βασιλική.

Σασμός-Μαθιός-

Η Βασιλική ντύνεται νυφούλα και πλησιάζει την εκκλησία όταν ξαφνικά περιπολικά περικυκλώνουν το σημείο και συλλαμβάνουν τον Μαθιό. Λένε μπροστά σε όλους τις κατηγορίες για την δολοφονία του Στεφανή και του Άγγελου και η Βασιλική ξεκινά να ουρλιάζει. Ο γάμος του Μαθιού…ματαιώνεται!

Δείτε ακόμα Σασμός: Αιματοβαμμένο φινάλε: Φωτογραφίες από το τέλος

Σασμός-Βασιλική-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close