Σασμός: Αυτός ο τόπος γιαγιά, μας πρόδωσε

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκινητικές-  Αυτός ο τόπος γιαγιά, μας πρόδωσε λέει η Αργυρώ στην Γιαγιά Ρηνιώ

Η γιαγιά Ρηνιώ στήριγμα για ακόμη μία φορά…Αν δεν είχαν και αυτή…

Όσο Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες περιχαρακώνονται στα στρατόπεδα τους, στη μέση ο Αστέρης καλείται να αντιμετωπίσει το καινούργιο παιχνίδι που του παίζει η ζωή. Επιστρέφει για λίγο στο κρατητήριο μέχρι να ακουστεί την επόμενη μέρα η απόφαση του δικαστηρίου και δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί την πραγματικότητα που του παρουσιάζεται.

Δείτε ακόμα Σασμός: Μαθιός και Νικηφόρος κάνουν test DNA

Σασμός-Αστέρης-

Εγώ αθώος;” μονολογεί και συνεχίζει “από που και ως που; Ο Πέτρος έπεσε νεκρός στα χέρια μου και εγώ; πώς θα συνεχίσω ενώ ξέρω πως έχω βάψει τα χέρια μου με αίμα;“.

Δείτε ακόμα Σασμός: Παντελή, φέρε ρακές, και κέρνα γιατι παντρεύομαι

Μουδιασμένος λίγο αργότερα θα οδηγηθεί στην αίθουσα για να ακούσει την απόφαση που μπορεί να του χαρίσει τη ζωή εκτός φυλακής αλλά την ίδια στιγμή θα είναι σαν να σκοτώνει ξανά τον Πέτρο.

Σασμός-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η αθώωση του Αστέρη προκαλεί καταιγιστικές εξελίξεις

Πλήθος κόσμου μαζεύεται για να ακούσει την απόφαση που τελικά τον αθωώνει. Γέλια και φωνές ακούγονται από την πλευρά των Σταματάκηδων ενώ οι Βρουλάκηδες αποχωρούν ήσυχα από την αίθουσα. Η Αργυρώ μετά το σοκ της απόφαση των δικαστών βιάζεται να φύγει από το χωριό.

Σασμός-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Αποφυλακίζεται ο Κώστας και ο εφιάλτης της Άσπας ζωντανεύει

Κάτσε κορίτσι μου να σε δω. Δεν ξέρω πότε θα έχω ξανά την ευκαιρία. Μη βιάζεσαι πάλι να αφήσει τον τόπο σου.” της λέει η γιαγιά Ρηνιώ που προσπαθεί να κρύψει την απογοήτευση της για την απόφαση του δικαστηρίου.

Σασμός-Αργυρώ-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Δεν φταίει η Σεμίνα που ο αδερφός σου είναι νεκρός

Αυτός ο τόπος που λες γιαγιά μου, εμένα και τον Πετρή μας πρόδωσε. Δεν θέλω να σταθώ και να υπάρχω πάνω στη γη που ζει και αναπνέει και αυτός ο φονιάς. Ποτέ δεν θα τον ξαναδώ σε κάτι διαφορετικό.” της απαντά.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μαθιός ευχαριστεί τον Καραπάνο

Η γριά γυναίκα της προτείνει να κάνει υπομονή και να δώσει χρόνο στα συναισθήματα της να καταλαγιάσουν μέσα της όμως δεν βλέπει την ώρα να φύγει από τον τόπο που τη γέννησε και να πάει στο μοναδικό άνθρωπο που έχει δώσει χαρά στη ζωή της. Στον Σταύρο και το παιδί τους.

Σασμός: Αυτός ο τόπος γιαγιά, μας πρόδωσε

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close