Survivor – Μαχητές : Οι Κατηγορίες για κλέψιμο του φαγητού και οι μηνύσεις

Survivor – Μαχητές :Χαμός στο συμβούλιο του νησιού  – Οι Κατηγορίες για κλέψιμο του φαγητού και οι μηνύσεις

Καζάνι που βράζει είναι η ομάδα των Μαχητών, με την πείνα να έχει χτυπήσει κόκκινο. Στο χθεσινό (14/2) επεισόδιο του Survivor είδαμε ακόμα μία ήττα για τη μπλε ομάδα στο δεύτερο αγώνα ασυλίας (10-4) και στο συμβούλιο ακόμα δύο υποψήφιους.

Οι παίκτες της ομάδας φαίνεται ξεκάθαρα πως έχουν χωριστεί σε δύο υποομάδες, με τη μία να κατηγορεί την άλλη. Αυτό συνέβη και χθες, με την Πελαγία αρχικά να αποκαλύπτει το σχέδιό της το οποίο έβγαλε στον τάκο τον Ανδρέα.

Δείτε επίσης : Η Γη της ελιάς : Ο Κουράκος ξυπνά και ψάχνει τον δολοφόνο του

Η «πανούργα» Πελαγία αποκάλυψε on camera πως το σχέδιο ήταν δικό της. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε:«Το σκεπτικό μου να βγάλουμε με χειρουργικές κινήσεις υποψήφιο τον Ανδρέα επιβεβαιώθηκε γιατί φάνηκε ότι υπήρχε πλάνο ο Σάββας να δώσει με την ατομική ασυλία τον Σπύρο κι από την κάλπη να βγω εγώ. Τους το χαλάσαμε όλο αυτό».

Survivor – Μαχητές : Οι Κατηγορίες για κλέψιμο του φαγητού και οι μηνύσεις

Και πρόσθεσε: «Ο Ανδρέας τραγικός. Ζήτησε τον λόγο κατά τη διάρκεια του συμβουλίου, που είναι πάλι υποψήφιος κι αναλύοντας όλα τα στατιστικά».

Μετά το τέλος του αγώνα και τη νέα νίκη των Διασήμων, οι παίκτες επέστρεψαν στις καλύβες τους και στη μπλε ομάδα έγινε «κόλαση».

Δείτε επίσης : Άγριες μέλισσες : Ο Ακύλας βγάζει το αληθινό πρόσωπο στην Κορίνα

Σοφιάννα και Πελαγία κατηγορήθηκαν σχεδόν από όλους τους παίκτες πως εδώ και πολλές μέρες κλέβουν φαγητό, βάζοντας παραπάνω ποσότητα στις μερίδες τους και ακολούθησε… χάος.

Οι ίδιες προφανώς το αρνήθηκαν και φάνηκε να προσβάλλονται αρκετά, με αποτέλεσμα μία γενικευμένη σύρραξη που λίγο έλειψε με τον Ανδρέα και τον Κατσαούνη να πιάνονται στα χέρια.

Survivor – Μαχητές : Οι Κατηγορίες για κλέψιμο του φαγητού και οι μηνύσεις

Survivor: Δραματικό το συμβούλιο του νησιού

Το βράδυ της Κυριακής, πρώτος υποψήφιος των Μαχητών αναδείχθηκε ο Ανδρέας Ματθαιακάκης, ο οποίος αντέδρασε με την επιλογή των συμπαικτών του κι εξέθεσε κυρίως τη Σοφιάνα για το αποτέλεσμα.

Χθες (14/2), η «μπλε» ομάδα έδειξε ως υποψήφια προς αποχώρηση την Πελαγία καθώς τη θεωρούν αδύναμη παίκτρια.

Στη συνέχεια ο Σάββας Κάλφας, ο οποίος κέρδισε την ατομική ασυλία, έδωσε τον Σπύρο Μαρτίκα.

Ο Σπύρος με τη σειρά του, ο οποίος στράφηκε εναντίον της Πελαγίας για τον καυγά που είχαν σε σχέση με το φαγητό.

Δείτε επίσης : Σασμός: Το τραγικό τέλος του Μαθιού

«Είναι όλα μηνύσιμα»

Η Πελαγία ανέφερε ότι όσα λέγονται είναι μηνύσιμα!

«Έπεσαν όλοι επάνω μου να μου αμαυρώσουν την εικόνα ότι δεν είναι δίκαια η μοιρασιά και με ενοχλεί. Είμαι η πρώτη που λέω ότι το Survivor είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής. Με ενοχλούν πράγματα που ξεφεύγουν το όριο το παιχνιδιού κι αν αντιληφθώ μετά τη μεσημεριανή τοποθέτησή μου ότι υπάρχουν χαρακτηρισμοί που υπονοούν πράγματα χωρίς να είναι αποδείξεις κι απλές ενδείξεις… Είναι όλα μηνύσιμα και δε διστάσω να τα αντιμετωπίσω γιατί ο καθένας έχει έρθει μόνος του εδώ» είπε.

Survivor – Μαχητές : Οι Κατηγορίες για κλέψιμο του φαγητού και οι μηνύσεις

Εξοργίστηκαν και οι Διάσημοι με τις «δολοπλοκίες» των Μαχητών
Οι τόνοι ανέβηκαν δραματικά με αποτέλεσμα η Ασημίνα να πεταχτεί όρθια και να βγει έξω για να πάρει αέρα! Ακούγοντας όλα αυτά η Κάτια Ταραμπάνκο πήρε τον λόγο και συμβούλεψε τους Μαχητές να μην χρησιμοποιούν έντονες λέξεις γιατί οι συνέπειες πολλές φορές μπορούν να ξεφύγουν όπως συνέβη και στη δική της περίπτωση που την κατηγόρησαν πέρυσι κι εκείνη για κλεψιά. «Πάνε και γράφουν στις οικογένειές μου, μας ακυρώνουν δουλειές, μας καταστρέφουν» φώναξε έξαλλη.

Από το όλο χάος που επικράτησε ξεχώρισαν οι λεπτομερείς αποκαλύψεις του Σάββα για τη μοιρασιά του φαγητού στους Μπλε, η προσωρινή αποχώρηση Κάτιας και Ασημίνας από το Συμβούλιο για να ηρεμίσουν, καθώς και η επάνοδος της Κάτιας στο ζήτημα, που φάνηκε σύμφωνα με το newsbomb.gr να την έθιξε και να την φόρτισε αρκετά συναισθηματικά.

Close