Τρία Μίλια: Η Φωτεινή αντιμέτωπη ξανά με τον Βασίλη

Τρία Μίλια: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Φωτεινή αντιμέτωπη ξανά με τον Βασίλη.

Φωτεινούλα καλώς τα δέχτηκες

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε και στο κοινό του star τρία μίλια, που ξεκίνησε στο τέλος της σεζόν αλλά κατάφερε να προσελκύσει ένα σημαντικό μέρος των τηλεθεατών.

Αυτή την περίοδο οι πρωταγωνιστές έχουν επιστρέψει στα γυρίσματα, ενώ, όπως λέγεται, τα τρία μίλια θα επιστρέψουν στις οθόνες μας τον Οκτώβριο.

Τρία Μίλια επόμενα επεισόδια : 44, 45, 46, 47, 48

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Φόβος και οργή για Στάθη και Χάιδω

Η Φωτεινή, προκειμένου να ηρεμήσει από την σχέση της με τον Βασίλη Μερκίνη, μια σχέση στην Αθήνα που μόνο τοξικότητα έφερνε στην ζωή της, αποφάσισε να μετακομίσει στην Δρακόνησο και όπως είδαμε στον πρώτο κύκλο, κατάφερε να διεκδικήσει ένα καλύτερο μέλλον για την ζωή της.

Αρχικά δέθηκε με τον Ευθύμη, όμως στα τελευταία επεισόδια ήρθε πολύ κοντά με τον Μιχάλη. Την ίδια στιγμή η παρουσία του Στέφανου, του μικρού αδερφού του Μιχάλη, την έκανε συνειδητοποιήσει πως έχει μπει σε μία σωστή οικογένεια που μόνο το καλό της μπορεί να θέλει.

Τρία Μίλια επόμενα επεισόδια : 39 , 40 , 41 , 42 , 43

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς : Πατέρας ο Στέφανος

Αυτό όμως διαψεύστηκε όταν ο τελευταίος κάλεσε τον στο νησί έναν φίλο του από την Αθήνα, για να επενδύσει στην κλινική, στο πλαίσιο αναζήτησης κεφαλαίων. Οι ελπίδες της Φωτεινής, που αρχικά είχε αναθαρρήσει για την πορεία της θέση της, χάθηκαν όταν συνειδητοποίησε ότι ο φίλος αυτός δεν ήταν άλλος από τον Βασίλη, τον πρώην της.

Τον άντρα που την έκανε να υποφέρει. Όπως θα δούμε από τα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου, ο Βασίλης θα φτάσει στο νησί και τα πράγματα θα αρχίσουν να δυσκολεύουν για όλους. Κυρίως όμως για την ηρωίδα της σειράς, που θα αρχίσει να βλέπει μνήμες του παρελθόντος να ζωντανεύουν ξανά.

Τρία Μίλια επόμενα επεισόδια : 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Πεθαίνει η Μαρία μετά την φυλάκιση της Αθηνάς

Για το καλό της κλινικής θα τη δούμε να συνεργάζεται μαζί του, όμως όταν εκείνος αποφασίσει να πάρει αυτό που του χρωστάει, το τσιπάκι, η ένταση μεταξύ τους δεν θα λείψει. Ο Μιχάλης δεν θα λείψει από το πλευρό της που θα έχει αρχίσει να αντιλαμβάνεται ότι πιέζεται, όπως και ο Στέφανος που σιγά-σιγά θα κατανοήσει το ποιόν του ανθρώπου που εμπιστεύτηκε.

Καλό θα ήταν Φωτεινή να μας πεις όλα όσα συνέβησαν με τον άντρα αυτό, για να καταλάβουμε πως θα τον διαχειριστούμε. Να είσαι σίγουρη όμως για ένα πράγμα. Δεν θα αφήσουμε κανέναν να σου κάνει κακό, θα ακουστεί φωνή του Στέφανου, ο οποίος όμως θα έχει αρχίσει να αισθάνεται τρυφερά συναισθήματα για το κορίτσι του αδερφού του.

Τρία Μίλια επόμενα επεισόδια : 29 , 30 , 31

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης εξομολογείται το μυστικό του στον καθηγητή

Πιο πολύ όμως, τη στήριξη του θα προσφέρει ο Ευθύμης. Ίσως γιατί είναι ο μόνος που ξέρει πραγματικά τι είναι αυτό που θέλει ο Βασίλης. Πάντως ο νέος μέτοχος της κλινικής δεν τα καταφέρει να κάνει κακό στην Φωτεινή.

Τρία Μίλια: Η Φωτεινή αντιμέτωπη ξανά με τον Βασίλη

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο νέος αστυνόμος ξυπνά τον εφιάλτη του Μαθιού

Αυτό που θα τη συνταράξει θα είναι το γεγονός ότι η σχέση της με τον Γεράσιμο θα κλονιστεί. Εκείνος θα χάσει ένα διάστημα την εκτίμηση που τρέφει για το πρόσωπο της, παρόλο που η Φωτεινή θα κάνει τα πάντα για να το αποδείξει τις αγνές της προθέσεις.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού tv24, αντίθετα, δίπλα της θα είναι η Κάτια, με την οποία θα έρθουν, παραδόξως, αρκετά κοντά.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια  με ένα κλικ εδώ

Close