Τυροκουλούρι Θεσσαλίας!

«Απαγορεύεται να φτιάξεις τυροκουλούρι με έτοιμο φύλλο» μας έλεγε η κυρία Βάσω. «Πρώτα θα μάθετε να ανοίγετε φύλλο και μετά θα τολμήσετε να φτιάξετε το τυροκουλούρι που φτιάχναμε στη Λάρισα».

 

Ωστόσο, εμείς οι βιαστικές θαδοκιμάσουμε να φτιάξουμε το τυροκουλούρι με έτοιμο χωριάτικο φύλλο. Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό, κρατσανιστό, μυρωδάτο και η προετοιμασία πολύ διασκεδαστική. Χρειάζεσαι εκτός από το φύλλο, φέτα και λάδι. Τίποτα άλλο.

Υλικά:
4 στρογγυλά χωριάτικα φύλλα για πίτες

600 γραμ. φέτα

2 φλιτζάνια περίπου λάδι

Δείτε περισσότερα στο apithano.gr