Ιδέες για Χριστουγεννιάτικα κηροπήγια 2022

Ιδέες για Χριστουγεννιάτικα κηροπήγια 2022: Φέτος τα  Χριστούγεννα  θα στολίσουμε το σπίτι μας με Χριστουγεννιάτικα κηροπήγια στο τραπέζι, στον πάγκο της κουζίνας, στο σαλόνι ή στα τραπεζάκια του σπιτιού. Σας παρουσιάζουμε Χριστουγεννιάτικα κηροπήγια και Χριστουγεννιάτικες συνθέσεις με κεριά για κάθε γωνία του σπιτιού.

Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της αγάπης και της ζεστασιάς. Επειδή γιορτάζονται τον Χειμώνα, στην Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, προσέχουμε πάντα να υπάρχει μία ζεστασιά στον χώρο, ανεξαρτήτως από το τι στιλ Χριστουγεννιάτικης διακόσμησης θα επιλέξουμε. Τα κηροπήγια λοιπόν είναι απαραίτητα.

Συνηθίζουμε να διακοσμούμε με κεριά όλο το σπίτι, αρωματικά, που να μοσχοβολούν κανέλα ή πορτοκάλι συνήθως και φυσικά, τα χρησιμοποιούμε ως διακοσμητικά αλλά και για να δημιουργήσουμε ατμόσφαιρα, στα Χριστουγεννιάτικα και Πρωτοχρονιάτικα τραπέζια.

Δείτε ακόμα Χριστούγεννα 2022: Ιδέες Χριστουγεννιάτικου στολισμού με φωτάκια για όλο το σπίτι

Αφού λοιπόν τα Χριστουγεννιάτικα κεριά είναι απαραίτητα κάθε χρόνο στην διακόσμηση του σπιτιού μας, αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε για εσάς μερικές ιδέες για σπιτικά Χριστουγεννιάτικα κηροπήγια που μπορείτε να φτιάξετε με απλά υλικά, ιδέες για να τα διακοσμήσετε στο σπίτι αλλά και Χριστουγεννιάτικες συνθέσεις με κεριά. Διαβάστε παρακάτω: 

Ιδέες για Χριστουγεννιάτικα κηροπήγια 2022: Χριστουγεννιάτικος δίσκος με λευκά κεριά και Χριστουγεννιάτικα στολίδια

Ιδέες για Χριστουγεννιάτικα κηροπήγια 2022

Στην πραγματικότητα, για να φτιάξεις μία Χριστουγεννιάτικη σύνθεση με κεριά δεν χρειάζεται να ξοδέψεις πολλά χρήματα αλλά και πολλή ώρα από τον χρόνο σου. Βρες μία γιορτινή, μεταλλική, χρυσή πιατέλα και τοποθέτησε μέσα σε αυτήν μερικά λευκά κεριά σαν τα παρακάτω.

Μπορείς προαιρετικά να δέσεις από μία κόκκινη κορδέλα σε κάθε κερί για να το κάνεις πιο γιορτινό. Αράδιασε στην πιατέλα Χριστουγεννιάτικα στολίδια, Άγιους Βασίληδες και ίσως κάποια γιρλάντα και είναι έτοιμη.

Ιδέες για Χριστουγεννιάτικα κηροπήγια 2022

Ιδέες για Χριστουγεννιάτικα κηροπήγια 2022: Χριστουγεννιάτικα κηροπήγια από ποτήρια

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ποτήρια του νερού ή του κρασιού που δεν χρειάζεσαι πια και να φτιάξεις τα δικά σου Χριστουγεννιάτικα κηροπήγια. Βάλε σε κάθε ποτήρι από ένα κερί είτε ρεσό είτε μεγάλο και διακόσμησε το κάθε ποτήρι με σπάγκο, γιρλάντες, γκλίτερ και ό,τι άλλο σου αρέσει.

Δείτε ακόμα Πως να μετατρέψεις το παλιό πράσινο Χριστουγεννιάτικο δέντρο σε χιονισμένο

χριστουγεννιάτικα κηροπήγια-με-ποτήρια-ιδέες-

Ιδέες για Χριστουγεννιάτικα κηροπήγια 2022: Χριστουγεννιάτικο κηροπήγιο με γυάλα

Μπορείς να βρεις μία παλιά γυάλα που την έχεις να σκονίζεται σε κάποιο ντουλάπι και να την μετατρέψεις στο απόλυτο Χριστουγεννιάτικο κηροπήγιο.

Βάλε την γυάλα σου πάνω από ένα παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο στεφάνι και τοποθέτησε μέσα στην γυάλα το κερί σου. Μπορείς να γεμίσεις την γυάλα με κουκουνάρια και Χριστουγεννιάτικες μπάλες αλλά σε κάθε περίπτωση η διακόσμησή της είναι στο δικό σου χέρι.

χριστουγεννιάτικα κηροπήγια-με-γυάλα-ιδέες-

Ιδέες για Χριστουγεννιάτικα κηροπήγια 2022: Χριστουγεννιάτικα κεριά πάνω σε παλιό ξύλο κοπής

Αν θέλεις να απογειώσεις την Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού σου ή να δημιουργήσεις όμορφη ατμόσφαιρα στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι τότε χρησιμοποίησε μερικά κεριά της αρεσκείας σου κι ένα ξύλο κοπής που δεν χρησιμοποιείς πια.

Γιρλάντες, στρας, γκλίτερ, φωτάκια και γενικά ό,τι άλλο αγαπάς για να απογειώσεις ακόμη περισσότερο το αποτέλεσμα. Μην ξεχνάς ότι με λίγη υγρή κόλλα τα γκλίτερ και τα στρας θα κολλήσουν τέλει πάνω στο ξύλο ή ακόμη και πάνω στα κεριά.

χριστουγεννιάτικα κηροπήγια-από-ξύλο κοπής-ιδέες-

Δείτε ακόμα Χριστουγεννιάτικο δέντρο : Αυτή είναι η κατάλληλη θέση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο σπίτι σύμφωνα με το Feng Shui

ιδέες-για-χριστουγεννιάτικα-κηροπήγια-και-κεριά-Χριστούγεννα 2022-

Ιδέες για Χριστουγεννιάτικα κηροπήγια 2022: Χριστουγεννιάτικα κηροπήγια από παλιά βάζα

Και τα παλιά σου βάζα από γυαλί μπορούν να γίνουν τέλεια Χριστουγεννιάτικα κηροπήγια με λίγη φαντασία. Γέμισε τα βάζα με χώμα από την αυλή σου και τοποθέτησε πάνω στο χώμα τα κεριά. Μερικά μικρά Χριστουγεννιάτικα στολίδια και γκι θα απογειώσουν το αποτέλεσμα.

χριστουγεννιάτικα-κηροπήγια-σε-βάζα-ιδέες-

Ιδέες για Χριστουγεννιάτικα κηροπήγια 2022: Παίξε με τις γήινες αποχρώσεις

Αν θέλεις να ολοκληρώσεις μία minimal ή μία σκανδιναβική Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, τότε τα γήινα χρώματα για σένα είναι μονόδρομος. Μπεζ, καφέ, γκρι, λευκό, ακόμη και μαύρο. Μερικά φυσικά υλικά όπως κλαδιά, φρούτα, ξύλα και ξυλάκια είναι για σένα εξίσου μία επιλογή.

χριστουγεννιάτικα κεριά-με-γήινες-αποχρώσεις-ιδέες-

Δείτε ακόμα Οδηγός στολισμού για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο: Ο σωστός τρόπος να βάλεις τα φωτάκια, στολίδια και γιρλάντες

ιδέες-για-χριστουγεννιάτικα-κηροπήγια-και-κεριά-Χριστούγεννα 2022-

Ιδέες για Χριστουγεννιάτικα κηροπήγια 2022: Χριστουγεννιάτικα κηροπήγια σε κορμούς δέντρων

Μπορείς να βρεις ένα κομμάτι κορμού και να το γυαλίσεις με ένα γυαλόχαρτο. Έπειτα το περνάς με λούστρο και είναι έτοιμο. Εναλλακτικά, υπάρχουν τέτοιες ξύλινες βάσεις έτοιμες στα μαγαζιά με διακόσμηση και εποχιακά. Τοποθέτησε επάνω στον κορμό τα Χριστουγεννιάτικα στολίδια σου και τα κεριά σου και είναι έτοιμος ένας γιορτινός δίσκος.

χριστουγεννιάτικα κηροπήγια-σε-ξύλο-με-κόκκινα κεριά-ιδέες-

Ιδέες για Χριστουγεννιάτικα κηροπήγια 2022: Σκανδιναβικά κηροπήγια από κολονάτα ποτήρια

Γέμισε τα κολονάτα σου ποτήρια με μικρά Χριστουγεννιάτικα στολίδια σε λευκές, μαύρες και γκρι αποχρώσεις. Κλείσε το κολονάτο ποτήρι με ένα κομμάτι χαρτί που θα το κολλήσεις με υγρή διάφανη κόλλα. Καθάρισε την κόλλα για να μην χαλάσει το αποτέλεσμα προτού στεγνώσει. Γύρισε το κολονάτο ποτήρι ανάποδα και στην βάση του. τοποθέτησε το κερί σου!

γκρι-χριστουγεννιάτικα-κεριά-σε-κολονάτα ποτήρια-ιδέες-

ιδέες-για-χριστουγεννιάτικα-κηροπήγια-και-κεριά-Χριστούγεννα 2022-

Δείτε ακόμα Στολισμός Χριστουγεννιάτικου δέντρου 2022: Όλες οι τάσεις

ιδέες-για-χριστουγεννιάτικα-κηροπήγια-και-κεριά-Χριστούγεννα 2022-

Ιδέες για Χριστουγεννιάτικα κηροπήγια 2022: Χριστουγεννιάτικα κηροπήγια σε ροζ αποχρώσεις

Αν θέλεις μία πιο girly και παιχνιδιάρικη διακόσμηση τότε σίγουρα μπορείς να παίξεις με τις ροζ αποχρώσεις. Ένα μεγάλο γκρι πιάτο που δεν χρειάζεσαι πια και Χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά και στολίδια σε ροζ αποχρώσεις μπορούν πραγματικά να δημιουργήσουν το πιο γιορτινό Χριστουγεννιάτικο δίσκο ή κηροπήγιο.

ροζ-κεριά-με-ροζ-χριστουγεννιάτικο δέντρο-και-χριστουγεννιάτικες μπάλες-ιδέες-

Ιδέες για Χριστουγεννιάτικα κηροπήγια 2022: Βάλε γκλίτερ παντού

Μπορείς να αδειάσεις λίγο γκλίτερ σε ένα πιάτο και να αλείψεις τα κεριά σου με κόλλα για ντεκουπάζ. Περνάς το γκλίτερ πάνω από τα χεριά και το αφήνεις να στεγνώσει. Τοποθέτησε τα κεριά σου σε έναν δίσκο γεμάτο με ψεύτικο χιόνι, φελιζόλ ή ακόμη και βαμβάκι και τα άλλα, τα αφήνουμε στην φαντασία σου.

χριστουγεννιάτικος δίσκος-με-κεριά-κουκουνάρια-και-χριστουγεννιάτικες μπάλες-ιδέες-

Δείτε ακόμα Πως να καθαρίσετε από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο ως τη φάτνη

ιδέες-για-χριστουγεννιάτικα-κηροπήγια-και-κεριά-Χριστούγεννα 2022-

ιδέες-για-χριστουγεννιάτικα-κηροπήγια-και-κεριά-Χριστούγεννα 2022-

ιδέες-για-χριστουγεννιάτικα-κηροπήγια-και-κεριά-Χριστούγεννα 2022-

Δείτε ακόμα Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση: Οι τάσεις για το 2022-2023 – Χρώματα και ιδέες

ιδέες-για-χριστουγεννιάτικα-κηροπήγια-και-κεριά-Χριστούγεννα 2022-

Ιδέες για Χριστουγεννιάτικα κηροπήγια 2022: Χριστουγεννιάτικα κηροπήγια με αποξηραμένα πορτοκάλια

Τα αποξηραμένα πορτοκάλια είναι τάση στην Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση κάθε χρόνο, αφού είναι ένα Χριστουγεννιάτικο σύμβολο. Έτσι μπορείς να απογειώσεις το Χριστουγεννιάτικο κηροπήγιό σου με μερικά αποξηραμένα πορτοκάλια που θα τα αραδιάσεις σε έναν δίσκο ή θα τα κολλήσεις ακόμη και πάνω στα κεριά ή τα κηροπήγιά σου.

χριστουγεννιάτικα κηροπήγια-με-πορτοκάλι-ιδέες-

ιδέες-για-χριστουγεννιάτικα-κηροπήγια-και-κεριά-Χριστούγεννα 2022-

Δείτε ακόμα 22 ιδέες για Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με γυάλες

ιδέες-για-χριστουγεννιάτικα-κηροπήγια-και-κεριά-Χριστούγεννα 2022-

Ιδέες για Χριστουγεννιάτικα κηροπήγια 2022: Χριστουγεννιάτικα κηροπήγια με νερό

Γι’ αυτήν την κατασκευή μπορείς να χρησιμοποιήσεις νερό από την βρύση ή και χρωματιστό νερό. Γεμίζεις το κάθε κολονάτο ποτήρι με αδιάβροχα διακοσμητικά και στην συνέχεια βάζεις ένα μεγάλο κερί που να ξεπερνάει την στάθμη του νερού. Είναι έτοιμο!

χριστουγεννιάτικα-κηροπήγια-σε-κολονάτα ποτήρια-με-νερό-ιδέες-

Ιδέες για Χριστουγεννιάτικα κηροπήγια 2022: Βάλε τα κεριά σου στα παράθυρα

Θα επανέρθουμε σε λίγες μέρες με ένα εκτενή άρθρο για την διακόσμηση στα παράθυρα αλλά είπαμε να σας βάλουμε από τώρα στο κλίμα. Τοποθέτησε τα Χριστουγεννιάτικα κεριά και κηροπήγια, στα παράθυρα για μία πιο Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση για εσένα και τους…γείτονές σου.

κεριά-στα-παράθυρα-χριστουγεννιάτικη διακόσμηση-ιδέες-

ιδέες-για-χριστουγεννιάτικα-κηροπήγια-και-κεριά-Χριστούγεννα 2022-

ιδέες-για-χριστουγεννιάτικα-κηροπήγια-και-κεριά-Χριστούγεννα 2022-

Δείτε ακόμα Χριστουγεννιάτικες συνθέσεις για το τραπεζάκι : 34 ιδέες

ιδέες-για-χριστουγεννιάτικα-κηροπήγια-και-κεριά-Χριστούγεννα 2022-

Ιδέες για Χριστουγεννιάτικα κηροπήγια 2022: Βάλε το πράσινο στην ζωή σου

Το σμαραγδί και το πράσινο είναι δύο χρώματα που θα πρωταγωνιστήσουν στην φετινή διακόσμηση. Έτσι μπορείς να φτιάξεις Χριστουγεννιάτικα κηροπήγια παίζοντας αποκλειστικά με το σμαραγδί ή το πράσινο χρώμα. Μερικά χρυσά διακοσμητικά θα το απογειώσουν.

πράσινα-χριστουγεννιάτικα κεριά-ιδέες-

Ιδέες για Χριστουγεννιάτικα κηροπήγια 2022: Μία λαμπάδα αρκεί

Μπορείς να τοποθετήσεις μία κλασική λευκή λαμπάδα πάνω σε ένα Χριστουγεννιάτικο κηροπήγιο και να απογειώσεις την Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Άλλωστε οι λαμπάδες σε όλες τις αποχρώσεις, είναι τάση κάθε χρόνο.

λαμπάδα-στην-χριστουγεννιάτικη διακόσμηση-ιδέες-

ιδέες-για-χριστουγεννιάτικα-κηροπήγια-και-κεριά-Χριστούγεννα 2022-

Δείτε ακόμα Χριστουγεννιάτικες κατασκευές με κούτες : 33 ιδέες

ιδέες-για-χριστουγεννιάτικα-κηροπήγια-και-κεριά-Χριστούγεννα 2022-

ιδέες-για-χριστουγεννιάτικα-κηροπήγια-και-κεριά-Χριστούγεννα 2022-

Δείτε ακόμα Χιονισμένα χριστουγεννιάτικα δέντρα: 28 ιδέες

ιδέες-για-χριστουγεννιάτικα-κηροπήγια-και-κεριά-Χριστούγεννα 2022-

Ιδέες για Χριστουγεννιάτικα κηροπήγια 2022: Βάλε το χρυσό στην ζωή σου

Χρυσά Χριστουγεννιάτικα κηροπήγια θα απογειώσουν μία γκλάμουρους διακόσμηση. Ακόμη κι αν δεν είσαι γκλάμουρους γενικότερα, τα Χριστούγεννα μπορείς να γίνεις, αφού είναι μία γιορτή γεμάτη φως, λάμψη, γκλίτερ και στρασάκια. Ε μην τα απορρίψεις λοιπόν!

χρυσά-χριστουγεννιάτικα κηροπήγια-ιδέες-

Και μερικές σκόρπιες ιδέες για Χριστουγεννιάτικα κηροπήγια

Ιδέες για Χριστουγεννιάτικα κηροπήγια 2022

 

Ιδέες για Χριστουγεννιάτικα κηροπήγια 2022

Ιδέες για Χριστουγεννιάτικα κηροπήγια 2022

Ιδέες για Χριστουγεννιάτικα κηροπήγια 2022

Ιδέες για Χριστουγεννιάτικα κηροπήγια 2022

 

Ιδέες για Χριστουγεννιάτικα κηροπήγια 2022

Ιδέες για Χριστουγεννιάτικα κηροπήγια 2022

Ιδέες για Χριστουγεννιάτικα κηροπήγια 2022

Ιδέες για Χριστουγεννιάτικα κηροπήγια 2022

All photos via: Pinterest

 

Δείτε εδώ τα πάντα για τη Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση με ένα κλικ

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close