Λεωνίδας-Κακούρης

Λεωνίδας Κακούρης: Ο γνωστός ηθοποιός, που τον αγαπήσαμε  μέσα από τις Άγριες Μέλισσες στο ρόλο του Δούκα και φέτος πρωταγωνιστεί σειρά του Mega Μαύρο Ρόδο,είχε μιλήσει για την γέννηση της κόρης του με πολύ τρυφερά λόγια 

Στην προσωπική του ζωή, ο ηθοποιός έχει παντρευτεί την Αλίκη Στεφανοπούλου και έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, την Ηλιάνα και τον Βαγγέλη.

Λεωνίδας Κακούρης: Η άγνωστη καταγωγή του και η μεγάλη απώλεια που του άφησε χρέη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω στα πρόθυρα χωρισμού με τον Λυκούργο για τα μάτια της Ράινας

Λεωνίδας Κακούρης: Η άγνωστη καταγωγή του και η μεγάλη απώλεια που του άφησε χρέη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης σαμποτάρει Μυρτάλη και Χρήστο

Είναι γεννημένος στην Γερμανία, αλλά επέστρεψε στην Ελλάδα και φοίτησε στην Δραματική Σχολή του Εθνικού θεάτρου. Όπως είχε υπογραμμίσει στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω ο Λεωνίδας Κακούρης «η σχέση μου με τα παιδιά μου έχει χτιστεί από την αρχή.

Από την πρώτη στιγμή που είδα το ποδαράκι της κόρης μου να σηκώνεται από το λεκανάκι μέσα στο νοσοκομείο, όταν ήρθε σπίτι, που καθόμασταν και κοιτάγαμε με τη γυναίκα μου αυτό το πλάσμα και δεν ξέραμε πώς να το πιάσουμε, πώς να το αγγίξουμε και πώς να το βάλουμε να κοιμηθεί. Αυτή η σχέση χτίστηκε σιγά σιγά και νομίζω ότι χτίστηκε καλά».

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα σκάει από την ζήλεια της για Αστέρη – Αργυρώ

Λεωνίδας Κακούρης: Η άγνωστη καταγωγή του και η μεγάλη απώλεια που του άφησε χρέη

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος απαγάγει το παιδί του Αστέρη και της Αργυρώς

Και συμπληρώνει ο ταλαντούχος ηθοποιός “τα πρώτα 7 χρόνια που είχε γεννηθεί η Ηλιάνα, είχα επιλέξει να κάνω λίγες θεατρικές παραστάσεις, να κάνω περισσότερες εκφωνήσεις, σπικάζ και ντοκιμαντέρ, όπου είχα μια πιο σταθερή πηγή εισοδήματος.

Τον υπόλοιπο χρόνο φρόντιζα να περνάω χρόνο με την οικογένεια. Είναι αυτή η τεράστια ευκαιρία που έχουν οι γονείς να κάνουν μία επανεκκίνηση του εαυτού τους, μέσα από το ίδιο το μεγάλωμα των παιδιών τους”.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Σταυρινός δεν είναι ανάπηρος – Τα ένοχα μυστικά του

Λεωνίδας Κακούρης: Η άγνωστη καταγωγή του και η μεγάλη απώλεια που του άφησε χρέη

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης σπρώχνει τον Πέτρο στην Ελισάβετ

Για την απώλεια του πατέρα του που του στοίχισε, ο Λεωνίδας Κακούρης σημείωσε “εμένα με βοήθησε πάρα πολύ αυτό, ακόμη και να γιατρέψω κάποιες πληγές ή κάποιες τρύπες που έβρισκε χώρο και έμπαινε το κρύο. Λειτούργησε ιαματικά στην ψυχή μου.

Ο πατέρας μου σκοτώθηκε με ένα ταξί που δούλευε και είχε το μισό. Άθελά του άφησε το χρέος. Πλήρωσε πολύ πιο άσχημα το γεγονός ότι δεν φορούσε ζώνη. Γιατί αν φορούσε ζώνη… Τριάντα χρόνια πριν, όμως, φορούσε κανένας Έλληνας ζώνη;”.

 

Close