η_κόρη_του_άντρα_μου_μένει_μαζί_μας_αλλά_εγώ_θέλω_να_την_διώξω_

Μία αναγνώστρια μοιράστηκε μαζί μας το πρόβλημά της και θέλει την γνώμη μας.

Δεν είναι λίγα τα ζευγάρια που γνωρίστηκαν, ενώ είχαν φύγει από έναν διαλυμένο γάμο. Η αναγνώστρια της σημερινής μας ιστορίας γνώρισε τον άντρα της, αφού εκείνος πρώτα είχε αποκτήσει ένα παιδί από τον πρώτο του γάμο.

Τους τελευταίους μήνες η κòρη του, μένει μαζί με το ζευγάρι αλλά φαίνεται πως η αναγνώστρια δεν την θέλει μέσα στο σπίτι, για τους λόγους που θα μας περιγράψει η ίδια. Θέλει να φύγει η κòρη του από το σπίτι και μας ζητάει την γνώμη μας. Διαβάστε παρακάτω: 

Δείτε ακόμα Έχασα την γυναίκα μου πριν 3 χρόνια σε τροχαίο και τα παιδιά μου δεν θέλουν να ξαναφτιάξω την ζωή μου

Ονομάζομαι Μαρία και είμαι παντρεμένη εδώ και πολλά χρόνια με τον σύζυγό μου. Παιδιά δεν έχουμε γιατί όταν τον γνώρισα μου ξεκαθάρισε πως δεν ήθελε να κάνει άλλο παιδί. Ο σύζυγός μου βλέπετε ήταν παντρεμένος πριν από εμένα και είχε αποκτήσει ήδη μία κòρη από τον πρώτο του γάμο.

Σίγουρα στεναχωρήθηκα όταν μου είπε ότι δεν θέλει άλλο παιδί όμως προτίμησα να μείνω μαζί του χωρίς παιδιά παρά με κάποιον άλλον. Με την κòρη του, έχουμε σχετικά καλές σχέσεις. Βέβαια όλα αυτά τα χρόνια, την έβλεπα μόνο κάθε Σαββατοκύριακο που συνήθως εκείνες τις μέρες τις περνούσαν πιο προσωπικά πατέρα με κòρη.

Η κòρη του όλα αυτά τα χρόνια έμενε με την μητέρα της. Η μητέρα της είχε μία μονοκατοικία στο όνομά της και η κòρη του η οποία πλέον είναι 25 χρονών έμενε στο κάτω σπίτι. Ένα μικρό εργένικο σπιτάκι, που αρχικά είχε χτιστεί για αποθήκη, όμως κάπως το ανακαίνισε η μάνα της και το έκανε σπιτάκι.

Δείτε ακόμα Ο αδερφός μου θέλει να κλείσει την μαμά μας σε γηροκομείο

Όπως και να ‘χει έμενε εκεί και είχαμε όλη την ησυχία μας. Όμως πριν 6 μήνες η μητέρα της πέθανε από καρκίνο του πνεύμονα. Η κòρη του λοιπόν, δεν μπορούσε λέει να μένει άλλο σε αυτό το σπίτι επειδή της θύμιζε την μητέρα της και την έριχνε ψυχολογικά.

Ζήτησε λοιπόν από τον άντρα μου, να μείνει μαζί μας, εφόσον δεν είχα πρόβλημα και ‘γω. Η αλήθεια είναι πως από την πρώτη στιγμή που το άκουσα δεν μου άρεσε σαν ιδέα. Έχω μάθει όλα αυτά τα χρόνια να έχω την ησυχία μου, δεν μου αρέσουν οι επισκέπτες και πόσο μάλλον όταν αυτοί οι επισκέπτες, είναι η κòρη του άντρα μου.

Δεν έχω κάτι προσωπικό με το παιδί απλά ανέκαθεν μου έβγαζε μία αντιπάθεια. Οι σχέσεις μας είναι καλές γιατί δεν της το έχω δείξει ποτέ και η αλήθεια είναι πως κι εκείνη δεν έχει δείξει να μη με συμπαθεί, όμως αν ήταν στο χέρι μου δε θα είχα καμία σχέση μαζί της.

Δείτε ακόμα Μένουμε στην ίδια πολυκατοικία με την πεθερά μου και δεν μου κρατάει το παιδί

Ούτε μαζί της, ούτε με την μάνα της, που όσο ζούσε έπαιρνε τηλέφωνα διαρκώς με πρόφαση το παιδί στο σπίτι μας. Δεν μπορούσα όμως να πω στον άντρα μου ότι δεν την θέλω εδώ μέσα. Καταρχάς το σπίτι είναι δικό του και δεύτερον θα έπεφτα πολύ στα μάτια του, αν του έλεγα κάτι τέτοιο.

Την δέχτηκα λοιπόν. Οι πρώτοι μήνες κύλησαν σχετικά ομαλά. Από τους 4 μήνες και μετά όμως ξεκίνησαν τα προβλήματα. Τα νεύρα μου είχαν σπάσει γιατί είχα συνεχώς έναν ξένο άνθρωπο μέσα στο σπίτι να κόβει βόλτες. Επίσης περνούσε πολύ χρόνο με τον άντρα μου και είχαμε χάσει την προσωπική μας ζωή.

Έβλεπαν ταινίες μαζί που εμένα δεν μου άρεσαν, κανόνιζαν να πάνε για φαγητό σε εστιατόρια που εμένα δεν μου άρεσαν και όταν του το έλεγα μου έλεγε ότι επειδή το παιδί πενθεί πρέπει να του κάνουμε τα χατίρια. Γιατί να της κάνω τα χατίρια όμως; Τι μου είναι;

Δείτε ακόμα Γιαγιά παραλίγο να σκοτώσει τον εγγονό της γιατί δεν πίστεψέ πως είναι αλλεργικός

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, δεν βοηθάει σε τίποτα μέσα στο σπίτι. Το πρωί σηκώνεται για να πάει στην δουλειά, στρώνει ναι μεν το κρεβάτι της, όμως δεν έχει προθυμοποιηθεί ποτέ να φέρει κάτι από το σούπερ μάρκετ στον γυρισμό.

Δεν έχει σκουπίσει ή σφουγγαρίσει ποτέ μέσα στο σπίτι. Δεν έχει μαγειρέψει ποτέ. Περιμένουν την δουλάρα να το κάνει και οι δύο. Μπορεί η μάνα της να την είχε καλομαθημένη όμως εγώ δεν είμαι έτσι. Δεν δουλεύω και το μόνο πράγμα που έχω είναι το νοικοκυριό. Όμως μεγάλωσα και θέλω βοήθεια.

Πλέον λοιπόν έχω φτάσει στο σημείο να θέλω να φύγει. Εντάξει πένθησε, αλλά αρκετά. Αν δεν της αρέσει το σπίτι της μάνας της ας νοικιάσει κάτι. Δουλεύει οπότε όλα καλά, μπορεί να ανταπεξέλθει. Για πόσο καιρό ακόμη θα την ανέχομαι εδώ μέσα και θα παριστάνω ότι όλα καλά; Πως μπορώ να την διώξω χωρίς να φανώ κακιά στον άντρα μου;

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Photo cover via: dreamstime.com

Close