η_μητέρα_μου_πήρε_διαζύγιο_και_γυρίζει_από_δω_και_από_κει_

Σήμερα θα μοιραστούμε μαζί σας τον προβληματισμό μίας αναγνώστριας σχετικά με την μητέρα της.

Δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που παίρνουν διαζύγιο. Όμως όταν στην μέση υπάρχουν και παιδιά και επηρεάζεται και η δική τους ψυχολογία είναι πολύ σημαντικός ο τρόπος που θα χειριστείς αυτό το διαζύγιο. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν σέβονται τα παιδιά τους. Ακόμη και ο τρόπος που θα το ανακοινώσεις στα παιδιά παίζει ρόλο. 

Άνθρωποι που μετά το διαζύγιο ξεχνούν τα παιδιά τους και φαίνεται πως η μητέρα της συγκεκριμένης κοπέλας, δυστυχώς ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Μία κοπέλα, μοιράστηκε μαζί μας το διαζύγιο των γονιών της και την παράλογη συμπεριφορά της μητέρας της μετά από αυτό. Τι να κάνει; Διαβάστε παρακάτω: 

Δείτε ακόμα Η κόρη μου θέλει να γίνει vegan και ντρέπομαι να την παρουσιάσω στους συγγενείς

Λέγομαι Μαρία και είμαι 20 ετών. Οι γονείς μου χώρισαν πριν έναν χρόνο διότι στον γάμο τους δεν ήταν ευτυχισμένοι. Ο πατέρας μου είναι ένας πολύ υπομονετικός και συγκαταβατικός άνθρωπος ενώ αντίθετα η μητέρα μου τον ζήλευε παθολογικά και δημιουργούσε συνεχώς εντάσεις.

Όταν έμαθα ότι θα χωρίσουν χάρηκα μέσα μου. Ακόμη κι αν ήξερα ότι ο πατέρας μου θα πληγωθεί πολύ και το πόσο ερ@τευμένος ήταν με την μητέρα μου, πίστευα ότι η σχέση τους είναι τοξική και ότι καλύτερα χώρια και πληγωμένος παρά μαζί και εγκλωβισμένος.

Η μητέρα μου μετά τον χωρισμό άλλαξε 360 μοίρες. Εγώ επέλεξα να ζήσω στο σπίτι με τον πατέρα μου ενώ η μητέρα μου νοίκιασε ένα σπίτι στο κέντρο της πόλης. Την έβλεπα μέσα στην εβδομάδα σχεδόν κάθε μέρα, απλά δεν ήθελα να αλλάξω σπίτι και το σπίτι άνηκε στον μπαμπά μου.

Δείτε ακόμα Η κόρη του άντρα μου από τον πρώτο γάμο μένει μαζί μας και ‘γω θέλω να την διώξω

Στην αρχή παρατήρησα ότι η μητέρα μου ξεκίνησε να περιποιείται πολύ τον εαυτό της. Δεν με ξένισε αυτό, διότι κατάλαβα ότι ήταν μία αντίδραση του χωρισμού και ότι επειδή παντρεύτηκε μικρή, ίσως να ήθελε να ζήσει τις εμπειρίες που δεν έζησε τότε.

Ο πατέρας μου στο μεταξύ έλιωνε λίγο λίγο. Ζήλευε, μου μιλούσε συνεχώς γι’ αυτήν. Τον στήριζα όσο μπορούσα αλλά και μένα αυτό με κούραζε συναισθηματικά. Ο καιρός περνούσε και η μητέρα μου έκανε μία άλλη σχέση.

Ήταν ένας τύπος τον οποίο τον γνώρισε στην δουλειά μου. Εγώ δουλεύω σαν σερβιτόρα σε ένα μικρό συνοικιακό καφέ και ο τύπος ήταν τακτικός πελάτης. Στην αρχή μου το έκρυψε όμως δεν είμαι καμία χαζή και δεν άργησα να το πάρω χαμπάρι.

Δείτε ακόμα Έχασα την γυναίκα μου πριν 3 χρόνια σε τροχαίο και τα παιδιά μου δεν θέλουν να ξαναφτιάξω την ζωή μου

Στην αρχή χάρηκα με αυτό διότι η μητέρα μου φαινόταν πολύ ερ@τευμένη και από ότι μου έλεγε όλα κυλούσαν αρμονικά. Στο μεταξύ ο πατέρας μου ξεκίνησε να κάνει προσπάθειες να την ξεπεράσει και για λίγο καιρό η ζωή μου είχε μπει σε μία τάξη.

Ο τύπος όμως λίγους μήνες μόνο μετά, ξεκίνησε να της κάνει “νερά”. Δεν την έπαιρνε τηλέφωνο για να βγουν, δεν περνούσαν χρόνο μαζί και την θυμόταν μόνο μερικές μέρες την εβδομάδα όταν μάλλον ήθελε να κάνει…ξέρετε τι.

Εγώ την συμβούλευα πως πρέπει να φύγει, πως δεν της αξίζει τέτοια συμπεριφορά, και από ένα σημείο και μετά την έπεισα. Το θέμα είναι ότι από εκείνη της την εμπειρία και μετά πήρε την κάτω βόλτα. Σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα που εμένα μου φάνηκε μόλις λίγες ημέρες η μητέρα μου ξεκίνησε να βγαίνει κάθε μέρα και με κάποιον.

Δείτε ακόμα Η κόρη μου θέλει να πάει στο The Bachelor και δεν ξέρω πως να της αλλάξω γνώμη

Στην αρχή μπορεί να με ξένιζε αλλά δεν της έλεγα κάτι. Έκανε σ@ξ κάθε μέρα και με έναν διαφορετικό, έβγαινε ξενυχτούσε, ζούσε την ζωή 20χρονής ενώ κοντεύει τα 50. Έκανα υπομονή μέχρι που ήρθε η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Η κολλητή μου είχε κάποιες υποψίες την τελευταία εβδομάδα ότι ο πατέρας της απατάει την μητέρα της. Γενικότερα αυτός δεν ήταν και ποτέ πιστός οπότε η κολλητή μου το έφερε σαν θέμα στην παρέα, περισσότερο σαν κουτσομπολιό παρά σαν κάτι που την συγκλόνισε.

Λίγες μέρες μετά όμως μέσα από κάποια μηνύματα που εγώ είδα τυχαία συνειδητοποίησα ότι η μητέρα μου είχε κάνει σχέση με τον πατέρα της κολλητής μου. Ήξερε ότι είναι παντρεμένος, ήξερε σε πόσο δύσκολη θέση θα με έφερνε αν το μάθαινα, ήξερε ότι μπορούσε ακόμη και να επηρεάσει την φιλία μας με την κολλητή μου και δεν το σεβάστηκε.

Δείτε ακόμα Αδιανόητο: Μαμά έβαλε ψεύτικα νύχια στο μωρό της

Της το είπα την ίδια μέρα. Της μίλησα πολύ άσχημα αλλά δεν μπορούσα να συγκρατηθώ κι εκείνη μου έλεγε ότι αυτή είναι η μαμά και ‘γω το παιδί και όχι το αντίθετο και ότι θα κάνει ό,τι θέλει και δεν χρωστάει λογαριασμό σε κανέναν.

Εγώ δεν έχω πει κάτι ακόμη στην κολλητή μου και έχω ένα μήνα να μιλήσω με την μητέρα μου. Στην κολλητή μου έχω πει ότι με ξενέρωσε η συμπεριφορά της που γυρίζει από δω και από κει και ελπίζω να μην το μάθει. Τι να κάνω;

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Photo cover via: ediva.gr

Close