ο-άντρας-μου-έχει-στητική δυσλειτουργία-

Η αναγνώστρια αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον άντρα της, αφού αντιμετωπίζει πρόβλημα στο κρεβάτι. Παρόλα αυτά η εκείνη θέλει να γίνει μάνα και δεν ξέρει πως να το διαχειριστεί.

Τα ζευγάρια τις περισσότερες φορές παντρεύονται για να κάνουν παιδιά αν και δεν είναι δεδομένο. Στην προκειμένη, η αναγνώστρια είναι με έναν άντρα που αντιμετωπίζει στυτική δυσλειτουργία. Η ίδια θέλει να γίνει μάνα, αλλά εκείνος δεν θέλει να το ερευνήσει παραπάνω. Τί να κάνει; Διαβάστε παρακάτω: 

Με τον άντρα μου είμαστε παντρεμένοι 4 χρόνια και η αλήθεια είναι ότι τον αγαπάω πολύ. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και όταν η μητέρα μου αρρώστησε της στάθηκε καλύτερα και από γιος. Παρόλα αυτά τον τελευταίο ένα χρόνο αντιμετωπίζουμε ένα σοβαρό πρόβλημα.

Δείτε ακόμα Ο άντρας μου με παράτησε για άλλη και δεν μου δίνει διατροφή γιατί δεν τον αφήνω να παίρνει το παιδί

Ο άντρας μου δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο κρεβατί. Στις αρχές προσπαθούσαμε να το παλέψουμε όμως μετά από 7-8 μήνες προσπαθειών, ξεκίνησε να απογοητεύετε τόσο πολύ που πλέον δεν με αφήνει ούτε να τον πλησιάσω.

ο-άντρας-μου-έχει-στητική δυσλειτουργία-

Δεν με αφήνει να τον χαϊδέψω, δεν με φιλάει και πλέον η αγάπη μας έχει γίνει αδερφική. Την ίδια στιγμή εγώ μπορεί να θέλω να χωρίσω, όμως ο ίδιος δεν θέλει. Όταν όμως του λέω πως πρέπει να το κοιτάξουμε το πρόβλημά του γιατί θέλω να γίνω μάνα και δεν μπορούμε να είμαστε ζευγάρι κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν ακούει κουβέντα.

Δεν θέλει να πάει σε κανενός είδους γιατρό και αυτό με απογοητεύει πολύ. Στο μεταξύ η οικογένειά του, θεωρεί πως δεν έχουμε κάνει ακόμη παιδί επειδή εγώ δεν θέλω ή δεν μπορώ. Πολλές φορές μου πετούν σπόντες σε οικογενειακά τραπέζια αλλά προσπαθώ να μην δώσω συνέχεια.

Δείτε ακόμα Η πεθερά μου δεν με θεωρεί μέλος της οικογένειας επειδή δεν της έχω κάνει ακόμα εγγόνι

ο-άντρας-μου-έχει-στητική δυσλειτουργία-

Από την μία δεν θέλω να χωρίσω από τον άντρα μου διότι πιστεύω πως μετά από την συμπεριφορά του προς την μητέρα του, δεν του αξίζει τέτοια συμπεριφορά από μένα. Επίσης είναι ένας πολύ όμορφος και γλυκός άνθρωπος μέσα και έξω και θα γινόταν πολύ καλός μπαμπάς.

Από την άλλη όμως είμαι ακόμη 32 ετών και έχω ανάγκες. Εκτός από τις σωματικές μου ανάγκες όμως, έχω όνειρο ζωής να γίνω μητέρα από μικρή κοπέλα. Δεν θέλω να πιστέψω ή να διανοηθώ ότι αυτό το όνειρο αποτελεί παρελθόν, ζώντας συμβιβασμένη σε έναν γάμο που δεν με ικανοποιεί. Τί να κάνω; Πώς να τον πείσω να πάμε σε έναν γιατρό;

ο-άντρας-μου-έχει-στητική δυσλειτουργία-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close