θέλω_να_πάω_διακοπές_χωρίς_την_γυναίκα_μου_για_να_βρω_άλλη_

Αναγνώστης θέλει να πάει διακοπές χωρίς την γυναίκα του για να βρει άλλη και θέλει την γνώμη μας για το πως να την πείσει να μην έρθει. Τι έχετε να πείτε;

Υπάρχουν γάμοι που περνούν προβλήματα. Όμως το σωστό είναι να μιλούν μεταξύ τους και να τα λύνουν. Κι αν δεν γίνεται να τα λύσουν, τουλάχιστον να χωρίζουν. Όμως μερικοί άνθρωποι θέλουν και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο.

Φαίνεται λοιπόν πως ο αναγνώστης της σημερινής μας ιστορίας ανήκει δυστυχώς σε αυτήν την κατηγορία. Θέλει να πάει διακοπές μόνος του και χωρίς την γυναίκα του γιατί θέλει να βρει άλλη. Ζητάει λοιπόν την γνώμη μας. Τι έχετε να πείτε; Διαβάστε παρακάτω: 

Δείτε ακόμα “Είμαι 23 και η κοπέλα μου 60 και την αγαπώ”

Με την γυναίκα μου είμαι παντρεμένος 10 χρόνια και ποτέ δεν είχα γυρίσει να κοιτάξω άλλη. Όμως τον τελευταίο έναν χρόνο περνάμε κρίση. Η γυναίκα μου με την καραντίνα πήρε αρκετά κιλά και δεν μου αρέσει πια εμφανισιακά. Μπορεί να σας φαίνεται υπερβολικό όμως και οι δύο ήμασταν αθλητικοί τύποι όταν γνωριστήκαμε.

Της είχα πει λοιπόν από το πρώτο ραντεβού ότι αν η γυναίκα που έχω στο πλάι μου παρατήσει τον εαυτό της εγώ θα χάσω το ενδιαφέρον μου. Φαίνεται πως 10 χρόνια μετά ή το ξέχασε ή νόμιζε ότι αποτελεί εξαίρεση. Δεν μπορώ λοιπόν να την δω πια ερ@τικά.

Αυτή βέβαια προσπαθεί, της το αναγνωρίζω. Παρόλα αυτά όσο κι αν προσπαθεί αν δεν χάσει 10 κιλά τουλάχιστον εμένα δεν μου κάνει κούκου. Γιατί φοράει σ@ξυ εσώρουχα για να με ικανοποιήσει κι εγώ σε αυτά τα εσώρουχα δεν βλέπω μία σ@ξυ γυναίκα.

Δείτε ακόμα Τρομακτικό: Ζευγάρι μάλωνε και έπεσε από το μπαλκόνι (βίντεο)

Έχουμε λοιπόν να κάνουμε σ@ξ εδώ και κάνα χρόνο περίπου. Την τελευταία φορά το έκανα αναγκαστικά και αυτό φάνηκε. Πολλές φορές μου κάνει παράπονα αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι. Της είπα ότι αν δεν χάσει κιλά εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι.

Μίλησα λοιπόν με τον κολλητό μου και μου είπε ότι εφόσον δεν μου αρέσει μπορώ να χωρίσω. Εγώ όμως δεν θέλω να χωρίσω γιατί εντάξει, την αγαπάω. Και δεν θέλω τώρα να μπω σε διαδικασία διαζυγίου γιατί όλα αυτά τα χρόνια την έχω συνηθίσει δίπλα μου.

Όταν του το είπα λοιπόν μου είπε ότι μπορώ τουλάχιστον να βρω κάποια άλλη να περνάω καλά αφού η γυναίκα μου δεν με καλύπτει. Η αλήθεια είναι ότι παραμένω πολύ όμορφος και περνάει η μπογιά μου. Όμως εδώ δεν μπορώ να βρω κάποια ακόμη και για ξεπέτα γιατί μένω στην Θήβα.

Δείτε ακόμα Ο άντρας μου έχει κατάθλιψη και αρνείται να κάνει θεραπεία

Μικρή κοινωνία, όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους και δεν θέλω να το ρισκάρω να φτάσει τίποτα στα αυτιά της γυναίκας μου. Αποφάσισα λοιπόν να πάω διακοπές φέτος με τον κολλητό μου. Λέμε να πάμε στην Μύκονο. Της είπα ότι είπα φέτος να πάω με τον κολλητό μου κι αυτή μπορεί να πάει με την κολλητή της και ξεκίνησε το δράμα.

Μου έλεγε ότι δεν την αγαπάω πια και δεν την υπολογίζω. Της είπα όμως ότι αυτή η απόσταση μπορεί να μας κάνει και καλό. Θα πάρουμε τις αποστάσεις μας και θα λείψουμε ο ένας στον άλλον. Που για να τα λέμε όλα, ισχύει και αυτό.

Μπορεί εγώ να έχω στο μυαλό μου και καμία ξεπέτα, όμως ίσως αυτές οι 5 μέρες χωριστά μπορεί και να μας κάνουν καλό. Κι εφόσον δεν έχουμε παιδιά δε χρειάζεται να πηγαίνουμε κάθε χρόνο διακοπές μαζί. Δεν λέω να την πείσω όμως κι εδώ θέλω την βοήθειά σας. Πως μπορώ να την πείσω; Δεν θέλω να με βρίσετε, θα αδιαφορήσω. Μόνο σοβαρές συμβουλές.

Photo cover via: marymary.gr

Διαβάστε όλες τις αληθινές ιστορίες στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close