ο-άντρας-μου-νομίζω-ότι-με-απατάει-

Ο άντρας μου τον τελευταίο καιρό είναι λίγο διαφορετικός στο κρεβάτι και νομίζω ότι με απατάει. Η αναγνώστρια θέλει την συμβουλή σας.

Οι υποψίες του να σε απατάει το άλλο σου μισό πολλές φορές είναι πιο βασανιστικές και από την ίδια την πράξη. Τουλάχιστον όταν διαπιστώνεις ότι αυτός ή αυτή που αγαπάς δεν σου είναι πιστός ή πιστή, αποδέχεσαι την αλήθεια, καταλαβαίνεις ότι δεν αξίζει και προχωράς.

Από την άλλη όταν σε βασανίζουν οι υποψίες και δεν ξέρεις αν είσαι τρελή ή τρελός ή αν ο άλλος έχει το θράσος να σε κοροϊδεύει μπροστά στα μούτρα σου, το πράγμα διαφέρει. Η σημερινή μας ιστορία είναι λίγο διαφορετική από τις προηγούμενες.

Δείτε ακόμα Ο πρώην άντρας μου χώρισε από την τωρινή του γυναίκα και ετοιμάζομαι να τον ξανά πλησιάσω

Η αναγνώστρια φαίνεται πως σύμφωνα με τους δικούς της ανθρώπους ζει έναν ευτυχισμένο γάμο. Όμως εκείνη έχει μερικές ενδείξεις που σύμφωνα με την ίδια ίσως να είναι και σημάδι απιστίας. Βρίσκεται λογική την σκέψη της ή θεωρείται πως άλλα είναι αυτά που την προβληματίζουν στην πραγματικότητα; Διαβάστε παρακάτω: 

Με τον άντρα μου είμαστε παντρεμένοι εδώ και πολλά χρόνια. Ερ@τευτήκαμε παράφορα από όταν ήμασταν φοιτητές και μέχρι σήμερα είμαστε ένα ζευγάρι που πολλοί θα ζήλευαν. Έχουμε δύο γιούς, είμαστε χαρούμενοι και μπορεί να έχουμε πατήσει και οι δύο τα 50, όμως ακόμη η ερ@τική μας ζωή είναι έντονη.

Τόσο έντονη που πολλές φορές βαριέμαι. Οι φίλες μου και η οικογένειά μου μας ζηλεύουν με την καλή έννοια. Ειδικά η αδερφή μου που έχει πάρει δύο διαζύγια μέχρι σήμερα, μου λέει ότι αν όλοι οι άντρες ήταν σαν τον Ανδρέα, τα διαζύγια σε αυτόν τον κόσμο θα ήταν λιγότερα.

Δείτε ακόμα Ο άντρας μου δεν με βοηθάει καθόλου με το παιδί και από πάνω κάνει και παράπονα

Παρόλα αυτά είμαι αρκετά ζηλιάρα. Πάντα ήμουν. Ο Ανδρέας ήταν από τα νιάτα του ένας πανέμορφος άντρας. Και ακόμη και σήμερα που κοντεύει τα 55 είναι πολύ εμφανίσιμος. Αθλητικό σώμα, περιποιημένα μαλλιά, όμορφα δόντια. Όλοι του λένε ότι φαίνεται πιο νέος από την ηλικία του.

Από την άλλη εγώ, από την δεύτερη γέννα και μετά πήρα μερικά κιλά που ποτέ δεν κατάφερα να χάσω επειδή δεν έχω ιδιαίτερη πειθαρχία στο φαγητό. Ο Ανδρέας βέβαια μου λέει ότι του αρέσω έτσι, όμως εγώ πάντα είχα μέσα μου την ανασφάλεια ότι δεν του αξίζω.

Του έχω κάνει λοιπόν αρκετές σκηνές ζηλοτυπίας και οφείλω να ομολογήσω ότι σε μερικές από αυτές ήμουν παράλογη. Όμως είμαι αρκετά αυθόρμητη και δεν μπορώ να ελέγξω τα συναισθήματά μου οπότε μιλάω και αμέσως το μετανιώνω, όμως τότε είναι αργά.

Δείτε ακόμα Θέλω να χάσω κιλά και ο άντρας μου δεν με στηρίζει στην απόφασή μου

Αυτή τη φορά λοιπόν αποφάσισα να το χειριστώ λίγο διαφορετικά γιατί βαρέθηκα να μου λέει η αδερφή μου ότι κάνω απερίσκεπτες κινήσεις και θα χαλάσω τον γάμο μου. Αποφάσισα εκτός από την δική της άποψη να πάρω και την δική σας.

Άλλωστε πολλές φορές έχω μοιραστεί την δική μου γνώμη στα σχόλια οπότε μάλλον ήρθε και η σειρά μου να πω την ιστορία μου. Ο άντρας μου λοιπόν τον τελευταίο 1 μήνα είναι λίγο διαφορετικός στο κρεβάτι. Θέλει να δοκιμάζουμε νέα πράγματα, κάνει νέες τεχνικές.

Φυσικά τόσα χρόνια μαζί ξέρω τα πάντα γι’ αυτόν πάνω σε αυτόν τον τομέα. Είναι φυσικό και επόμενο λοιπόν να μου φαίνεται παράξενη αυτή η απότομη αλλαγή του. Στην αρχή ξεκίνησα να του πετάω σπόντες μεταξύ σοβαρού και αστείου αλλά δεν έδωσε σημασία οπότε δεν μου έδωσε και κάποια ικανοποιητική απάντηση.

Δείτε ακόμα Ο άντρας μου δεν προσέχει την υγιεινή του τελευταία

Κρατιέμαι όμως με νύχια και με δόντια να μην του κάνω σκηνή. Είναι δυνατόν μετά από τόσα χρόνια γάμου κι ενώ κάθε φορά ακολουθούσαμε την γνώστη διαδικασία ξαφνικά να μου αλλάζει τελείως σε έναν τέτοιο τομέα; Από που τα έμαθε αυτά και ΠΟΙΑ του τα έμαθε.

Δεν θεωρώ πως είμαι τρελή. Κάθε γυναίκα στην θέση μου τα ίδια θα πίστευε όμως πραγματικά θέλω την άποψή σας. Στην τελική το ότι φαινομενικά είναι ο τέλειος σύζυγος αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει κάνει ή δε θα κάνει τις κουτσουκέλες του. Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι μου έλεγε η μάνα μου.

Photo cover via: healthweb.gr

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close