ο-πρώην άντρας-μου-χώρισε-και-γω-ετοιμάζομαι-να-τον-κερδίσω-πίσω-

Ο πρώην άντρας μου χώρισε από την τωρινή του γυναίκα και  ετοιμάζομαι να τον ξανά πλησιάσω. Πείτε μας την γνώμη σας στα σχόλια!

Ζευγάρια χωρίζουν συνέχεια. Δυστυχώς περισσότερο ακούμε για διαζύγια παρά για γάμους. Όταν όμως ένα ζευγάρι δεν περνάει καλά, δεν μπορεί να μένει για πάντα μαζί. Ένα κακό οικογενειακό κλίμα κάνει κακό και στο ζευγάρι και στα παιδιά – αν υπάρχουν -.

Έτσι λοιπόν δύο άνθρωποι παίρνουν την συνειδητή απόφαση να χωρίσουν και να προχωρήσουν τις ζωές τους. Γίνεται όμως πάντα έτσι; Μερικές φορές ο ένας αρνείται να αποδεχτεί ότι κάτι έχει τελειώσει, κι εκεί είναι που ξεκινούν τα προβλήματα. Όπως η σημερινή μας αναγνώστρια που μοιράζεται το πρόβλημά της μαζί μας. Διαβάστε παρακάτω: 

Δείτε ακόμα Ο γιός μου γράφτηκε μπαλέτο και ντρέπομαι να τον παρουσιάσω στους γείτονες

Ονομάζομαι Μαρία και έχω χωρίσει με τον άντρα μου εδώ και 5 χρόνια. Ήμασταν παντρεμένοι για 2 χρόνια και πριν προλάβουμε να κάνουμε ένα παιδί με απάτησε και βρήκε άλλη. Η αλήθεια είναι ότι περνάγαμε κρίση σαν ζευγάρι όμως θεωρώ ότι είναι γραφτό να είμαστε μαζί.

Ήμασταν μαζί από τα 14. Η σχέση μας είχε φτάσει σε ένα σημείο που ο γάμος ήταν πια μονόδρομος αφού ξεκινήσαμε την συγκατοίκηση από τα 24. Μετά από δύο χρόνια όμως φαίνεται πως ο πρώην άντρας μου θέλησε να κάνει τις εμπειρίες που δεν έκανε όλα αυτά τα χρόνια.

Τα έφτιαξε λοιπόν με μία συνάδελφο και αυτή τον τύλιξε. Όλον αυτόν τον καιρό περίμενα υπομονετικά να χωρίσουν. Δεν έχω ξανά φτιάξει την ζωή μου και ό,τι έχω κάνει μέχρι και σήμερα είναι καθαρά περιστασιακό γιατί θέλω να είμαι διαθέσιμη όταν ξαναπάρει την απόφαση να γυρίσει.

Δείτε ακόμα “Δεν μεγαλώνεις σωστά το παιδί μου”: Γιαγιά προσέχει το εγγόνι της αλλά η νύφη δεν είναι ποτέ ευχαριστημένη

Έχω περάσει όλη μου την ζωή μαζί του. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μία κρίση είναι σε θέση να μας χωρίσει. Όλα αυτά τα χρόνια λοιπόν είχαμε κρατήσει φιλικές σχέσεις. Δεν ήμασταν και κολλητοί φυσικά αλλά μέσα στον μήνα τα λέγαμε δύο τρεις φορές από το facebook.

Επίσης έχουμε σχεδόν κοινές παρέες αφού οι παιδικοί μου φίλοι είναι παιδικοί του φίλοι. Μπορεί να μην βγαίνουμε πια όλοι μαζί αλλά συχνά οι κολλητές μου μαθαίνουν νέα του και μου τα λένε. Γι’ αυτό και πριν από ένα μήνα πληροφορήθηκα ότι ο άντρας μου παίρνει διαζύγιο.

Στις κολλητές μου, είπε ότι η κοπέλα δεν ήθελε παιδιά και ενώ στην αρχή αυτός φαινόταν να το έχει αποδεχτεί από ένα σημείο και μετά συνειδητοποίησε ότι δεν έχουν τα ίδια θέλω σε αυτό τον τομέα. Χώρισαν λοιπόν και είναι οριστικό αφού δεν νομίζω αυτή να αλλάξει γνώμη και ο άντρας μου ανέκαθεν ήθελε παιδιά.

Δείτε ακόμα Η γυναίκα μου δεν ξέρει να μαγειρεύει και παραγγέλνουμε συνεχώς απέξω

Όταν το έμαθα φυσικά και χάρηκα πάρα πολύ. Ένιωσα σαν να έφτασε πάλι η στιγμή μας. Μπορεί να περάσαμε μία κρίση όμως πέρασε αρκετός καιρός από τότε και σίγουρα έχουμε ακόμα πράγματα να δώσουμε ο ένας στον άλλον. Μεταξύ μας υπάρχει ουσιαστική αγάπη και αυτό μου το έχει πει και ο ίδιος.

Μπορεί να είχαμε ρουτινιάσει τότε και να το αφήσαμε να μας πάρει από κάτω όμως πλέον είμαστε και οι δυο διαφορετικοί άνθρωποι. Σίγουρα δεν μπορώ να κάνω κίνηση από τώρα. Θέλει τον χρόνο του να ηρεμήσει και να μαζέψει τα κομμάτια του.

Σκέφτομαι στην αρχή να τον πλησιάσω διακριτικά. Να του στείλω ένα μήνυμα στο facebook δήθεν για συμπαράσταση, να ξεκινήσουμε να βγαίνουμε και πάλι όλοι μαζί σαν παρέα και όλα τ’ άλλα θα έρθουν φυσικά, από μόνα τους, όπως γινόταν πάντα.

Δείτε ακόμα Ο άντρας μου δεν με βοηθάει καθόλου με το παιδί και από πάνω κάνει και παράπονα

Οι γονείς μου, μου λένε ότι πρέπει επιτέλους να φτιάξω την ζωή μου. Ότι περνούν τα χρόνια και πρέπει να κάνω ένα παιδί, να βρω έναν άνθρωπο. Όμως εγώ δεν θέλω άλλον. Θέλω να κάνω μαζί του παιδιά, θέλω αυτός να είναι ο άνθρωπός μου. Το βρίσκεται καλή ιδέα; Έχω ελπίδες;

Photo cover via: boro.gr

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close