Υλικά:

Συνταγή για ζουμερά μοσχαρίσια μπιφτέκια με βρώμη για τη Τσικνοπέμπτη που μπορούμε να τα απολαύσουμε με τηγανιτές πατάτες ή πατάτες φούρνου και ψήνονται και στο φούρνο και στα κάρβουνα,

Δεν μπορείτε να μην ψήσετε μπιφτέκια για τη Τσικνοπέμπτη. Είναι από τις πιο νόστιμες κρεατολιχουδιές και σήμερα θα σας δείξουμε τη καλύτερη συνταγή για αφράτα μοσχαρίσια μπιφτέκια με βρώμη, για το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης. Δοκιμάστε τα!

Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για τα μπιφτέκια για τη Τσικνοπέμπτη:

Μπριζόλες για τη Τσικνοπέμπτη: Όλα τα μυστικά για σωστό ψήσιμο και 15 Συνταγές

Εκτέλεση για τα μπιφτέκια

Σε ένα βαθύ μπολ προσθέτουμε τον μοσχαρίσιο κιμά, το τριμμένο κρεμμύδι, τη πάπρικα και το κύμινο. Επίσης προσθέτουμε την κέτσαπ, τη μουστάρδα, το μπαλσάμικο, το ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι. Στο τέλος μουσκεύουμε τη βρώμη μέχρι να πάρουμε έναν πολύ παχύ χυλό.

μπιφτέκια-μοσχαρίσια-για-τη-Τσικνοπέμπτη-συνταγή-

Κεμπάπ γιαουρτλού για την Τσικνοπέμπτη

μπιφτέκια-μοσχαρίσια-για-τη-Τσικνοπέμπτη-συνταγή-

Προσθέτουμε και την βρώμη και ζυμώνουμε πολύ καλά τον κιμά. Τον αφήνουμε στο ψυγείο σκεπασμένο με μεμβράνη για 30 λεπτά περίπου και έπειτα, πλάθουμε τα μπιφτέκια μας. Ψήνουμε τα μπιφτέκια στο γκριλ, στους 210 βαθμούς Κελσίου για 10 λεπτά περίπου από τη κάθε πλευρά ή στη σχάρα και σερβίρουμε με χυμό λεμονιού προαιρετικά.

μπιφτέκια-μοσχαρίσια-για-τη-Τσικνοπέμπτη-συνταγή-

Την είδαμε στην ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ

Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ

Επιμέλεια κειμένου συνταγήςdaddy-cool.gr