Αφράτα Ρολάκια_Ζαμπόν_Κασέρι_

Συνταγή για Αφράτα ρολάκια  ζαμπόν κασέρι που θυμίζουν πιτσάκια, ένα νόστιμο σνακ  για τις λιγούρες .

Ο Δημήτρης Μιχαηλίδης μας δείχνει πως μπορούμε να φτιάξουμε ρολάκια ζύμης με κασέρι και ζαμπόν. Η γεύση τους θυμίζει Πανεύκολα Πιτσάκια  και αυτά τα αφράτα ρολάκια ζαμπόν κασέρι μπορείτε να τα φτιάξετε για τον μπουφέ των μεγάλων αλλά και των μικρών.

Αν ψάχνετε ένα νόστιμο σνακ για το παιδικό πάρτι ή για την μάζωξη των μεγάλων τότε αυτά τα αφράτα ρολάκια ζαμπόν κασέρι θα είναι μία μοναδική λύση για εσάς. Μπορείτε επίσης να τα απολαύσετε σαν μεζέ ή σαν σνακ που θα ικανοποιήσει τις λιγούρες σας μέσα στη μέρα.

Αφράτα Ρολάκια Ζαμπόν Κασέρι

Δείτε παρακάτω την εκτέλεση της συνταγής για τα πιο Αφράτα Ρολάκια Ζαμπόν Κασέρι: 

Μέθοδος Εκτέλεσης

Ρίχνουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη, τη μαγιά στιγμής, το αλάτι, το γάλα, το νερό και το βούτυρο στο μίξερ και ζυμώνουμε για 5′. Τοποθετούμε τη ζύμη σε ένα λαδωμένο μπολ και καλύπτουμε με μαγειρική μεμβράνη. Το αφήνουμε σε ζεστό μέρος μέχρι να διπλασιαστεί.

Σε αλευρωμένη επιφάνεια ανοίγουμε τη ζύμη με πλάστη και ρίχνουμε από πάνω το μιξ τυριών και το τριμμένο παριζάκι. Διπλώνουμε τη ζύμη κυλινδρικά ώστε να δημιουργηθεί ένα ρολό και το κόβουμε σε ροδέλες.

Δείτε ακόμα Ρολάκια ζύμης γεμιστά με τυρί

Τοποθετούμε τα ρολάκια σε ταψί με στρωμένη λαδόκολλα και τα αφήνουμε καλυμμένα με μια πετσέτα σε ζεστό μέρος μέχρι να διπλασιαστούν. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 220 βαθμούς για περίπου 15′.

Κόλπα για τα Αφράτα Ρολάκια Ζαμπόν Κασέρι

Προαιρετικά πασαλείβουμε με λιωμένο βούτυρο μόλις τα βγάλουμε από τον φούρνο. Αν τα φτιάξετε για παιδιά, το παριζάκι καλό θα είναι να είναι σπιτικό συνταγή εδω

Αφράτα Ρολάκια_Ζαμπόν_Κασέρι_ Αφράτα Ρολάκια_Ζαμπόν_Κασέρι_ Αφράτα Ρολάκια_Ζαμπόν_Κασέρι_ Αφράτα Ρολάκια_Ζαμπόν_Κασέρι_ Αφράτα Ρολάκια_Ζαμπόν_Κασέρι_ Αφράτα Ρολάκια_Ζαμπόν_Κασέρι_ Αφράτα Ρολάκια_Ζαμπόν_Κασέρι_

Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr 

 

Close