Αφράτοι Λουκουμάδες στον φούρνο καλύτεροι και από τηγανιτοί_

Αφράτοι λουκουμάδες στον φούρνο – Καλύτεροι και από τους τηγανιτούς.

Σίγουρα έχετε φάει σαν παιδιά λουκουμάδες . Αυτοί οι υπέροχοι αφράτοι λουκουμάδες με την γλυκιά ζύμη που είναι πασπαλισμένοι με ζάχαρη. Σήμερα λοιπόν θα θυμηθούμε τα παιδικά μας χρόνια και θα φτιάξουμε παρέα με τον Δημήτρη Μιχαηλίδη πεντανόστιμους και αφράτους λουκουμάδες, σαν αυτούς που τρώγαμε τότε.

Γιατί να αγοράζουμε λουκουμάδες στην παραλία όταν μπορούμε να φτιάξουμε σπιτικούς ,αφρατους , λουκουμάδες στον φούρνο . Πασπαλισμένοι με ζάχαρη και κανέλα θα μοσχοβολήσει το σπίτι σας και σίγουρα θα σας γυρίσει πίσω στα παιδικά σας χρόνια. Μπορεί να σας αρέσουν και οι Aφράτοι Λουκουμάδες Παραλίας!. Δείτε την εκτέλεση:

Μέθοδος Εκτέλεσης

Βάζουμε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και ζυμώνουμε με τον γάντζο για περίπου 10′-15′, μέχρι να ξεκολλάει η ζύμη από τα τοιχώματα.
Λαδώνουμε ένα μπολ και βάζουμε μέσα τη ζύμη. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε σε ζεστό μέρος μέχρι να διπλασιαστεί.

Λαδώνουμε τα χέρια μας και τον πάγκο και χωρίζουμε τη ζύμη σε 12 κομμάτια των 75 γρ. το κάθε ένα. Πλάθουμε 12 μπάλες και τις βάζουμε σε αντικολλητικό χαρτί σε δύο ταψιά. Σκεπάζουμε με μια πετσέτα και αφήνουμε σε ζεστό μέρος μέχρι να διπλασιαστούν.

Δείτε ακόμα Πως να φτιάξετε Λουκουμάδες παραλίας – How to make perfect Donuts recipe Live Kitchen

Αφαιρούμε την πετσέτα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 160 για περίπου 15′-18′. Μόλις τα βγάλουμε από τον φούρνο, αλείφουμε τους λουκουμάδες και από τις δύο πλευρές με λιωμένο βούτυρο και τους βουτάμε σε ένα πιάτο με ζάχαρη και λίγη κανέλα.

Αφράτοι_ Λουκουμάδες_ στον_ φούρνο _καλύτεροι_ και_ από _τηγανιτοί_ Αφράτοι_ Λουκουμάδες_ στον_ φούρνο _καλύτεροι_ και_ από _τηγανιτοί_ Αφράτοι_ Λουκουμάδες_ στον_ φούρνο _καλύτεροι_ και_ από _τηγανιτοί_ Αφράτοι_ Λουκουμάδες_ στον_ φούρνο _καλύτεροι_ και_ από _τηγανιτοί_ λουκουμάδες_με_ζάχαρη_ Αφράτοι_ Λουκουμάδες_ στον_ φούρνο _καλύτεροι_ και_ από _τηγανιτοί_ λουκουμάδες_με_ζάχαρη_ Αφράτοι_ Λουκουμάδες_ στον_ φούρνο _καλύτεροι_ και_ από _τηγανιτοί_

Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr 

Close