Διαφορετικά Κουλούρια Θεσσαλονίκης πολύσπορα ή με παντζάρι (whole-wheat Bagels)

Στα πολύσπορα κουλούρια θα χρειαστεί να βάλετε αλλα 300 περίπου ml νερού ανάλογα με το αλεύρι ώστε να γίνει μια ζύμη που δεν κολλάει στα χέρια, στα κουλούρια με παντζάρι και μόνο το νερό της μαγιάς θα είναι αρκετό αλλα αν χρειαστεί θα βάλετε λίγο ακόμα. Μπορείτε να εμπλουτίσετε το μείγμα των σπόρων και να παίξετε με τα σχέδια!

Δείτε ακόμα :Φανταστικά τυροκουλούρια για κολατσιό στο σχολείο!

Η δόση βγάζει 30 κουλούρια: 10 με παντζάρι και 20 πολύσπορα. Μόλις κρυώσουν, αν θέλετε μπορείτε να τα βάλετε σε σακούλες κατάψυξης και να τα καταψύξετε, αφού με μολις 5 λεπτά στον φούρνο, ξαναζεσταίνονται και είναι έτοιμα για κατανάλωση!

Δείτε ακόμα: Η καλύτερη συνταγή για τα πιο νόστιμα κουλούρια Θεσσαλονίκης !Δείτε όλα τα μυστικά!

Συνδυαστε τα με μια φρέσκια τροφή όπως φρουτο ή λαχανικό και θα έχετε ένα πλήρες γεύμα!
Καλή όρεξη!

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο παρακάτω βίντεο:


Close