Γιουβέτσι Με Λαχανικά (2 Μονάδες)! Ένα ελαφρύ και πολύ νόστιμο φαγητό!

Γιουβέτσι με λαχανικά με 2 μονάδες από το κριθαράκι και το λάδι! Είναι πολύ ελαφρύ και νόστιμο φαγάκι, με υπέροχη μυρωδιά από τα λαχανικά και το φτιάχνετε γρήγορα οποιαδήποτε ώρα! Και νηστίσμο!

Οδηγίες

Ρίχνουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο στο μπλέντερ και στη συνέχεια μέσα σε ένα πυρέξ. Προσθέτουμε μέσα τις πιπεριές, τα μανιτάρια, το χυμό ντομάτας, αλάτι, πιπέρι ελαιόλαδο και νερό όσο χρειάζεται ώστε να ρίξουμε στη συνέχεια το κριθαράκι να βράσει. Βάζουμε το πυρέξ στο φούρνο στους 200 βαθμούς και μόλις ξεκινήσει να βράζει ρίχνουμε μέσα το κριθαράκι. Ανακατεύουμε καλά να πάει παντού και κλείνουμε πάλι το φούρνο. Αφήνουμε για 40-50 λεπτά περίπου ώσπου να βράσει το κριθαράκι και να στύψει το ζουμί.

Γιουβέτσι Με Λαχανικά (2 Μονάδες)! Ένα ελαφρύ και πολύ νόστιμο φαγητό!

Δείτε όλες τις λαχταριστες συνταγές μας με ένα κλικ εδώ

Πηγή: www.diaita-monadon.gr
Close