γλυκό- του -κουταλιού-κυδώνι-χωρίς-ζάχαρη-συνταγή-

Συνταγή για Γλυκό του κουταλιού κυδώνι χωρίς ζάχαρη. Vegan γλυκό του κουταλιού κυδώνι χωρίς ζάχαρη οπότε και χωρίς τύψεις. Ιδανικό για μικρά παιδιά ή για ανθρώπους που δεν μπορούν ή αποφεύγουν την κατανάλωση ζάχαρης. Σκέτο γλύκισμα.

Την αμαρτία μας θα την πούμε. Μπορείτε να μας αρέσουν τα γλυκά του κουταλιού όμως σίγουρα το αγαπημένο μας είναι το γλυκό του κουταλιού κυδώνι. Όμως παχαίνει η αλήθεια είναι οπότε το αποφεύγουμε. Σήμερα όμως θα δοκιμάσουμε γλυκό του κουταλιού κυδώνι χωρίς ενοχές.

Γλυκό του κουταλιού χωρίς ζάχαρη λοιπόν, για να μπορούμε να απολαμβάνουμε το αγαπημένο μας γλυκό του κουταλιού χωρίς τύψεις και χωρίς ενοχές και μάλιστα χωρίς καμία έκπτωση στην γεύση. Θα το λατρέψετε κι εσείς και τα παιδιά σας.

Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για το γλυκό του κουταλιού κυδώνι χωρίς ζάχαρη :

γλυκό του κουταλιού-κυδώνι-χωρίς-ζάχαρη-συνταγή-

Φθινόπωρο και Χειμώνας χωρίς γλυκό του κουταλιού κυδώνι γίνεται; Φυσικά και δεν γίνεται. Και φέτος ετοιμάσαμε στο σπίτι μας το γλυκό του κουταλιού κυδώνι χωρίς ζάχαρη που θα τρώμε όλο το φθινόπωρο και τον Χειμώνα μάλιστα χωρίς τύψεις.

Αν δεν είστε vegans μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μέλι ενώ είτε είστε vegans είτε όχι το σταφυλόμελο είναι επίσης μια πολύ καλή επιλογή.

Πώς αποστειρώνουμε τα βάζα

Αφού τα πλύνετε καλά τα βάζετε στον φούρνο στον αέρα στους 150 βαθμούς για 10 λεπτά χωρίς το καπάκι. Το καπάκι το βάζετε τα τελευταία 5 λεπτά για να μην λιώσει. Βγάλτε τα βάζα από τον φούρνο προσεκτικά και ρίξτε μέσα το επίσης ζεστό γλυκό. Κουμπώστε.

Δείτε ακόμα Γλυκό του κουταλιού ελιά

γλυκό του κουταλιού-κυδώνι-χωρίς-ζάχαρη-συνταγή-

Γλυκό του κουταλιού κυδώνι χωρίς ζάχαρη

Θεϊκό γλυκό του κουταλιού κυδώνι που είναι ιδανικό για τα πιο νόστιμα φθινοπωρινά και χειμωνιάτικα πρωινά.

γλυκό του κουταλιού-κυδώνι-χωρίς-ζάχαρη-συνταγή-

Εκτέλεση για το γλυκό του κουταλιού κυδώνι χωρίς ζάχαρη

Ξεκινήστε βάζοντας σε μια κατσαρόλα το νερό, το maple syrup και το κυδώνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Βράστε για 25-30 λεπτά μέχρι να μαλακώσει το κυδώνι και να δέσει το σιρόπι. Πού και πού ανακατεύετε.

Βγάλτε από το μάτι την κατσαρόλα, σκεπάστε με το καπάκι και αφήστε για ένα βράδυ για να δέσει ακόμα καλύτερα το γλυκό. Αν την επόμενη μέρα το σιρόπι είναι πολύ αραιό απλά βράστε λίγο ακόμα. Προσθέστε τον χυμό λεμονιού και μεταφέρετε σε βάζα που έχετε αποστειρώσει.

γλυκό του κουταλιού-κυδώνι-χωρίς-ζάχαρη-συνταγή-

Δείτε την συνταγή στο επίσημο site της Emily Vagia ΕΔΩ

Αν θέλετε να δείτε όλες τις συνταγές της Emily Vagia στο Youtube πατήστε ΕΔΩ 

Ακολουθήστε την Emily Vagia ΕΔΩ 

Επιμέλεια κειμένου συνταγήςdaddy-cool.gr

Close