Η πιο εύκολη τυρόπιτα για το 2023

Η πιο εύκολη τυρόπιτα για το 2023 , αφράτη  χωρίς φύλλο και χωρίς πολλά σκεύη. Για σχολικό κολατσιό, για το ολοήμερο, για το σνακ σας στην δουλειά ή ακόμη και για τα τραπέζια σας.

Οι πίτες χωρίς φύλλο είναι μία αγαπημένη επιλογή για τις αρχάριες αλλά και για τις γυναίκες που ενώ τους αρέσει η μαγειρική, δεν έχουν χρόνο και αντοχή να μαγειρεύουν μπελαλίδικες συνταγές. Αυτή η τυρόπιτα χωρίς φύλλο, καλύπτει ακριβώς την ανάγκη σας για καλό και νόστιμο φαγητό χωρίς κόπο.

Δείτε ακόμα Τραβηχτή τυρόπιτα

Εμείς φτιάξαμε αυτήν την πίτα διότι μας αρέσουν πολύ όλες οι πίτες αλλά και στα παιδιά μας άρεσε πολύ. Τους δίνουμε από ένα κομμάτι κάθε πρωί στο σχολείο αλλά εσείς μπορείτε να την φτιάξετε για όποια άλλη περίσταση επιθυμείτε.

Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για την πιο εύκολη τυρόπιτα για το 2023

συνταγή-για-τυρόπιτα-χωρίς φύλλο-

Εκτέλεση για την πιο εύκολη τυρόπιτα για το 2023

Σε μία λεκάνη βάζουμε το στραγγιστό γιαούρτι, το αλεύρι για όλες τις χρήσεις, το μπέικιν πάουντερ, την λιωμένη μαργαρίνη, την θρυμματισμένη φέτα, το τριμμένο ημίσκληρο τυρί, τα αυγά, το γάλα, το μοσχοκάρυδο, τον δυόσμο και το πιπέρι. Ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα, να απορροφηθεί το αλεύρι και να πάρουμε έναν ωραίο χυλό.

Δείτε ακόμα Λαχταριστή τυρόπιτα με μπεσαμέλ του Άκη

Η πιο εύκολη τυρόπιτα για το 2023

Παίρνουμε ένα ταψί 30 εκατοστών και στρώνουμε λαδόκολλα. Μεταφέρουμε το μείγμα στο ταψί και ψήνουμε στους 180 βαθμούς Κελσίου. Μετά από 10 λεπτά ψησίματος, βγάζουμε την τυρόπιτα από τον φούρνο, την χαράζουμε σε κομμάτια και την ξανά βάζουμε στον φούρνο μέχρι να ροδίσει καλά.

Tips για την πιο εύκολη τυρόπιτα για το 2023

Η τυρόπιτα δεν θέλουμε να ψηθεί πολύ. Αν δεν έχουμε μαργαρίνη μπορούμε να βάλουμε ίδια ποσότητα καλαμποκέλαιου.

συνταγή-για-τυρόπιτα-χωρίς φύλλο-

Η συνταγή είναι της φίλης μας Μένια Στεφοπούλου

Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ

Επιμέλεια κειμένου συνταγήςdaddy-cool.gr 

Close